543 Μ/Κ ΤΕ - Κως

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
K.G
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

543 Μ/Κ ΤΕ - Κως

Δημοσίευση από K.G »

Καλησπέρα παρουσιαζομαι στο 543 μηχανοκινητο ΤΕ στην κω, ξερει κανεις πως ειναι τα πραγματα εκει αυτη την περιοδο; Ελεγαν οτι ειναι καταμαυρο, ισχυει?
MASS2
Στρατιώτης
Στρατιώτης

543 Μ/Κ ΤΕ - Κως

Δημοσίευση από MASS2 »

Καλησπερα. Μια ερωτηση για οποιον γνωριζει για αυτο το στρατοπεδο. Μου ηρθε μεταθεση εκει και εχω ακουσει τα χειροτερα. Ξερει κανεις τι επικρατει εκει αυτη την στιγμη;

MANOYSOS

543 Μ/Κ ΤΕ - Κως

Δημοσίευση από MANOYSOS »

Φιλε μου την πατησες Το πιο χειροτερο ταγμα στην κω εκει υπηρετησα
ReD-RevolutioN
Επιλοχίας
Επιλοχίας

543 Μ/Κ ΤΕ - Κως

Δημοσίευση από ReD-RevolutioN »

Απάντηση με 2 χρόνια διαφορά, μάλιστα. Του έριξες την ψυχολογία τώρα :p
μανουσος

543 Μ/Κ ΤΕ - Κως

Δημοσίευση από μανουσος »

Μαυρο φιδι που σ εφαγε βαλε βυσμα να μην πας εκει
Navigator
Πολίτης
Πολίτης

543 Μ/Κ ΤΕ - Κως

Δημοσίευση από Navigator »

Τελικά είναι όντως χάλια; Θα πάει ο αδελφός μου σε έναν μήνα...
Spiros

543 Μ/Κ ΤΕ - Κως

Δημοσίευση από Spiros »

Αγορίνες εγώ ήμουν στην Κω στο τάγμα 543 το 2010 και έχω να πω εκεί ήταν το πραγματικό μου όνειρο που είχα ζήση εμένα μου άρεσε άψογα δεν ξέρω για εσάς αλλά θα ήθελα να ξαναπάω στο μεγάλο πέφτω δεν μου άρεσε στην αθήνα εκεί να δεις ξενέρα που ειμουν 8 μήνες επαγγελματίας οπλίτης

Γιάννης

543 Μ/Κ ΤΕ - Κως

Δημοσίευση από Γιάννης »

Κατάμαυρο τάγμα με στρατοκαυλους καραβανάδες βάλτε βύσμα αν ερθει σε κάποιον μετάθεση για εκι
Πέτρος

543 Μ/Κ ΤΕ - Κως

Δημοσίευση από Πέτρος »

Μακριά από εκι παιδιά κατάμαυρο ειμουν 3 μήνες εκι και μετά εφιγα με μετάθεση τοίχο τοίχο κι περίχωρα Παπίου αξιωματικούς που το πέσαν ιστορία και κανα δυο εποπ καραβανάδες τη γεμίσατε
Iasonas

543 Μ/Κ ΤΕ - Κως

Δημοσίευση από Iasonas »

Κατάμαυρο οποσ ανέφερανστα παραπανω ήμουν εκεί 4 μήνες πολύ οποίο αγραματα σκουπίδια που την είχαν δει καποσ και ο διοικητής με ψυχολογικά προβλήματα έβαλα βισμα μετά από κερί και λίγα ΓΕΣ και έκανα ζωαρα
Spyros

543 Μ/Κ ΤΕ - Κως

Δημοσίευση από Spyros »

Έχει κανείς εμπειρίες πρόσφατες από το 543 στην Κω με μια πρώτη ματιά στο ιντερνέτ σου γυρνάνε τα άντερα οποίος μπορεί ας γράψει την εμπειρία του ευχαριστω
Nikos

543 Μ/Κ ΤΕ - Κως

Δημοσίευση από Nikos »

Κατάμαυρο παιδιά, δεν παλεύεται εκεί, βάλτε βύσμα όποιος μπορεί. Γεμάτο καυλωμένους καραβανάδες, για πολύ ξύλο είναι μερικοί εκεί μέσα.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες