Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
makaritis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από makaritis »

ex green beret Περπατα παληκαρι μου, εδω και 4 χρονια περιμενουμε και ειμαστε περασμενοι απο το 2011 γιατι δεν μας πηραν τοτε που ειμασταν 26; Μην ψαχνεις τι ειναι λογικο και τι οχι περασαμε με την αξια μας και εχουμε σηκωσει βαρυ σταυρο μεχρι να φτασουμε ως εδω...
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

ex green beret έγραψε:Αυτο με τους επιλαχοντες απο την προκυρυξη του 2011 ειναι απλα αδικο. Ποσοι απο τοτε μπορει να εχουν αυξησει το μορια τους κ αμα εβγαζαν μια καινουργια τωρα θα μπορουσαν να μπουν στο σωμα... Καταρχας καποιος που τοτε μπορει να ηταν 27 τωρα ειναι 30+ κ θα του κανουν πρόσληψη; Το οριο ηλικιας ηταν 29! Αλλοι ποσοι δεν θα εχουν ανανεωσει τα επαγγελματικα διπλωματα γ, δ, ε κ τωρα θα τους παρουν; Η προκυρηξη παει εγινε... Τους πηραν τοτε. Τι ψαχνουν να καλυψουν κενα απο ατομα που μπορει να μην ειναι κ στην ελλαδα πια κ να ειναι εξωτερικο... Πιο λογικο δεν θα ηταν να βγει μια καινουργια προκυρηξη για να καλυφθουν κενα Με μορια που τωρα εχει ο καθενας κ να ειναι μεσα στα ορια ηλικιας;

Στον κόσμο σου είσαι τελείως, από την στιγμή που δεν έχεις παρακολουθήσει την κατάσταση άστο ασχολήσου με κάτι άλλο, παίξε κανα pro.

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Χθες που πήγα να πάρω τα χαρτιά μου δόσανε το πρόγραμμα και ένα χαρτί που γράφει να παρεβρεθω. Τι άλλο χρειάζεται να έχω μαζί μου τη Δευτέρα στα κεντρικά που θα πάω να πάρω τα χαρτιά για να περάσω τα υγειονομική ξέρει κανείς;

Από τα κεντρικά της πυροσβεστικης δεν μου είπαν κάτι αλλο

232

Δημοσίευση από 232 »

παιδιά 2 φωτογραφίες έγχρωμες για την παραλαβή καρτέλας, και όταν πάτε στο νοσοκομείο να βάλετε σφραγίδες σε όλες της εξετάσεις και του γιατρού και την στρογγυλή, και αν πάτε σε δυο νοσοκομεία να γίνει θεώρηση και απο τα δυο.
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 280

Δημοσίευση από testpasword »

Μην ασχολείστε με τα τρολάκια παίδες, προτείνω να μην γράφετε τίποτα, ούτως ή άλλως τα πράγματα είναι ήδη προκαθορισμένα. Όπως είχα πει και παλαιότερα το φόρουμ αυτό θα κλείσει το πολύ σε 1-2 μήνες. Οπότε δεν υπάρχει νόημα να γράφουμε πλέον. Μετά από αγώνες 4 ετών βγαίνουμε διακαιωμένοι. Και για την ιστορία άσχετε ex green beret, αν κάνεις το κόπο να ενδιαφερθείς και να διαβάσεις την προκήρυξη των ΠΠΥ, θα καταλάβεις ότι η ηλικία μετράει μόνον την στιγμή κατάθεσης των χαρτιών, κι όχι την στιγμή κατάταξης. Μπες, διάβασε και μετά μίλα τσουτσεκάκι. Τα λέμε παιδιά στα Βίλια.
G

Δημοσίευση από G »

Νικος έγραψε:Χθες που πήγα να πάρω τα χαρτιά μου δόσανε το πρόγραμμα και ένα χαρτί που γράφει να παρεβρεθω.Τι άλλο χρειάζεται να έχω μαζί μου τη Δευτέρα στα κεντρικά που θα πάω να πάρω τα χαρτιά για να περάσω τα υγειονομική ξέρει κανείς;

Από τα κεντρικά της πυροσβεστικης δεν μου είπαν κάτι αλλο

"Σε συνέχεια των ανωτέρω σχετικών, καλούνται οι επιλαχόντες υποψήφιοι ιδιώτες των επισυναπτόμενων πινάκων να προσέλθουν στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος (Μουρούζη 4, Αθήνα), Διεύθυνση Ανθρώπινων Πόρων/ Τμήμα Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης &Εποχικού προσωπικού, την 23- 11-2015 ημέρα Δευτέρα και Ω/08:00', προκειμένου να παραλάβουν το δελτίο υγειονομικής εξέτασης για να υποβληθούν σε υγειονομικές εξετάσεις, έχοντας μαζί την αστυνομική τους ταυτότητα και δύο (2) έγχρωμες φωτογραφίες τύπου ταυτότητας. "

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

testpasword έγραψε:Μην ασχολείστε με τα τρολάκια παίδες, προτείνω να μην γράφετε τίποτα, ούτως ή άλλως τα πράγματα είναι ήδη προκαθορισμένα. Όπως είχα πει και παλαιότερα το φόρουμ αυτό θα κλείσει το πολύ σε 1-2 μήνες. Οπότε δεν υπάρχει νόημα να γράφουμε πλέον. Μετά από αγώνες 4 ετών βγαίνουμε διακαιωμένοι. Και για την ιστορία άσχετε ex green beret, αν κάνεις το κόπο να ενδιαφερθείς και να διαβάσεις την προκήρυξη των ΠΠΥ, θα καταλάβεις ότι η ηλικία μετράει μόνον την στιγμή κατάθεσης των χαρτιών, κι όχι την στιγμή κατάταξης. Μπες, διάβασε και μετά μίλα τσουτσεκάκι. Τα λέμε παιδιά στα Βίλια.

ΝΑ δούμε ποιους θα πάρουν από τους επιλαχοντες...

dexter84
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από dexter84 »

Παιδια οποιος απο εσας πηγε σημερα για παραλαβη καρτελας να γραψει ποσοι παρουσιαστηκαν κ αν κοπηκε κανενας λογω ελλειψης χαρτιων/φωτογραφιων κτλ... Στο περιπου ετσιΕικόνα
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Πήγαμε σήμερα για τις καρτέλες. Από τα 110 και πλέον άτομα που είχε η λίστα έλειπαν σχεδόν 30 άτομα. Και μερικοί που ήταν εκεί ήρθαν απλά για ενημέρωση. Πολύ αποχή πρόσεξα ότι υπηρχε
Άβαταρ μέλους
sv650
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από sv650 »

Νικο τα ατομα της λιστας ηταν 130 περιπου... Υπολογιζεις να πηγαν 100 κοντα η 80?
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Κατω από 100 σιγουρα
περαστικός

Δημοσίευση από περαστικός »

Απλά ως υποσημείωση επειδή δεν θέλω ούτε να παίζω με το πόνο κανενός ούτε να διαδίδω ψέματα και φήμες, στη πρόσκληση επιλαχόντων στις 17/11/2015 ο υποψήφιος στη θέση 30, της περ. Διεύθυνσης Αττικής, έχει 1370 μόρια όπως βλέπω τώρα στη γενική κατάταξη του 2011 στη κατηγορία ΓΕΛ.

Ευχαριστώ

ex green beret έγραψε:
περαστικός έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,

τυχαία μετά από πολλά χρόνια μπήκα στο φόρουμ και έπεσε το μάτι μου στη προκύρηξη του 2011 για τους πενταετής όπου είχα κάνει αίτηση στη κατηγορία ΓΕΛ αλλά δεν μπήκα λόγο χαμηλών μορίων, όμως μετά από 5 χρόνια με παραπανίσια κιλά και λίγο περασμένη ηλικία... Αλλά άνεργος πάλι.

και ξεκινάω, βλέπω τη γενική κατάσταση ΓΕΛ του 2011 με τα μόρια και τον τελευταίο που καλούν στην Αττική είναι 1370 μόρια και βάση του εγγράφου με τους καλούμενους επιλαχόντες στη περιφέρεια μου απέχω από τον τελευταίο 230 μόρια, λέτε να καλέσουν κόσμό ξανά επειδή κόβονται στα αθλήματα; Προλαβαίνουμε να προπονηθούμε;

ευχαριστώ για το χρόνο σας

Μας δουλευεις φιλε; Καλεσαν επιλαχον με 1370 μορια; Που ειδες αυτη την φορμα; Για στειλτειν να την δουμε κ εμεις.

Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 223

Δημοσίευση από Nikolasfrag »

Καλά έκανες και μπήκες στον κόπο να γράψεις αλλά μάλλον θα είναι αυξων αριθμος αυτό που βλέπετε. πιθανόν με αυτή τη σειρά ο επιτυχών θα εχει πρπ 2250 πιστεύω εκεί πάνω κάτω. φιλικά πάντα. Εμείς είμαστε εδώ από το 20 11. Είναι απλά τα πράγματα παιδιά μην τα κάνουμε περίπλοκα.
Λευτερης

Δημοσίευση από Λευτερης »

Παιδια συνωνυμια ειναι, αλλο πατρωνυμο. Λιγο προσοχη πριν γραφετε...
ex green beret

Δημοσίευση από ex green beret »

περαστικός έγραψε:Απλά ως υποσημείωση επειδή δεν θέλω ούτε να παίζω με το πόνο κανενός ούτε να διαδίδω ψέματα και φήμες, στη πρόσκληση επιλαχόντων στις 17/11/2015 ο υποψήφιος στη θέση 30, της περ. Διεύθυνσης Αττικής, έχει 1370 μόρια όπως βλέπω τώρα στη γενική κατάταξη του 2011 στη κατηγορία ΓΕΛ.

Ευχαριστώ

ex green beret έγραψε:
περαστικός έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,

τυχαία μετά από πολλά χρόνια μπήκα στο φόρουμ και έπεσε το μάτι μου στη προκύρηξη του 2011 για τους πενταετής όπου είχα κάνει αίτηση στη κατηγορία ΓΕΛ αλλά δεν μπήκα λόγο χαμηλών μορίων, όμως μετά από 5 χρόνια με παραπανίσια κιλά και λίγο περασμένη ηλικία... Αλλά άνεργος πάλι.

και ξεκινάω, βλέπω τη γενική κατάσταση ΓΕΛ του 2011 με τα μόρια και τον τελευταίο που καλούν στην Αττική είναι 1370 μόρια και βάση του εγγράφου με τους καλούμενους επιλαχόντες στη περιφέρεια μου απέχω από τον τελευταίο 230 μόρια, λέτε να καλέσουν κόσμό ξανά επειδή κόβονται στα αθλήματα; Προλαβαίνουμε να προπονηθούμε;

ευχαριστώ για το χρόνο σας

Μας δουλευεις φιλε; Καλεσαν επιλαχον με 1370 μορια; Που ειδες αυτη την φορμα; Για στειλτειν να την δουμε κ εμεις.

φιλε εχεις δικιο κ συγνωμη απλα μου φανηκε περιεργο. Οντως ο τελευταιος εχει 1370 μορια. Πως τον καλεσαν με τοσα λιγα μορια γιατι δεν εχω καταλαβε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: D.Y.K και 8 επισκέπτες