Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
μέχρι 449 απο ΤΕΕ και πρέπει να πέρασαν 9 με 10 τα αθλήματα απο τους15 που κάλεσαν.
Ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα με τους επιλαχοντες της προκυρηξης του 2011 αλλα εχω μια αποροια. Τωρα πηραν ατομα το οποια ειχαν καταθεση τα χαρτια τους τοτε κ περνουν βαση τα τοτε μορια του καθενος; Δηλαδη αν καποιος που ειχε καταθεσει τοτε τα χαρτια του κανονικα αλλα ανεβασε μεσα σε αυτα τα 4 χρονια τα μορια του μετραει τωρα αυτο; Μεχρι κ σχολειο αν ξαναπηγε για πιο καλο βαθμο στο απολυτηριο μετραει τωρα; Η οσα μορια ειχε τοτε που κατεθεσε τα χαρτια του?
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 280
Φίλε Στρατιώτη (πζ) μην υποτιμάς μόνος την νοημοσύνη σου. Την απάντηση νομίζω ήδη την γνωρίζεις στο ερώτημα που έθεσες.
testpasword έγραψε:Φίλε Στρατιώτη (πζ) μην υποτιμάς μόνος την νοημοσύνη σου. Την απάντηση νομίζω ήδη την γνωρίζεις στο ερώτημα που έθεσες.
ναι, φιλε εχεις δικιο... Χαζη η ερωτηση μου το ξερω... Απλα ηθελα να μου φυγει η αποροια... Ειχα δωσει κ εγω τα χαρτια μου τοτε... Αλλα τοτε τα μορια μου τοτε ηταν τελειως λιγα... Με τα μορια που εχω τωρα θα ειχα περασει.(τουλαχιστον απο θεμα μοριων) για αυτο ρωτισα.
http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c299083/attach/prosklisi%20epilaxonton_el_GR.pdf βγήκε παιδιά για επιλαχόντες.
Σήμερα με πήραν τηλ από την πυροσβεστική της περιοχής μου να πάω να παραλάβω κάτι χαρτιά για να πάω να περάσω αθλητικές δοκιμασίες και τη Δευτέρα να μαι Αθήνα. Η αλήθεια είναι ότι ούτε καν μου πέρασε το μυαλό μετά από τόσα χρόνια ότι θα με ειδοποιουσαν.Πήγα πήρα τα χαρτιά και μου είπαν ότι αν περάσω τις δοκιμασίες θα μου κάνουν πρόσληψη.
Με ξάφνιασε το γεγονός
Με ξάφνιασε το γεγονός
Νικος έγραψε:Σήμερα με πήραν τηλ από την πυροσβεστική της περιοχής μου να πάω να παραλάβω κάτι χαρτιά για να πάω να περάσω αθλητικές δοκιμασίες και τη Δευτέρα να μαι Αθήνα. Η αλήθεια είναι ότι ούτε καν μου πέρασε το μυαλό μετά από τόσα χρόνια ότι θα με ειδοποιουσαν.Πήγα πήρα τα χαρτιά και μου είπαν ότι αν περάσω τις δοκιμασίες θα μου κάνουν πρόσληψη.
Με ξάφνιασε το γεγονός
Mπορεί να σε ξάφνιασε το γεγονός, αλλά όλα αυτά τα χρωστάς στα παιδιά που παλεύουν τόσα χρόνια, με δικαστήρια, με πορείες, με, με. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 223
Καλή σου επιτυχία συνονόματε σου εύχομαι και σε όλα τα παιδιά. Ομολογώ ότι και εμένα με ξάφνιασε αυτό που σου είπαν.
Ο θεσμος των ΠΠΥ βρισκετε λιγο προ του τελους! Εσεις θα ειστε οι τελευταιοι των Μοικανων! Καλη επιτυχια!
Καλησπέρα παιδιά,
τυχαία μετά από πολλά χρόνια μπήκα στο φόρουμ και έπεσε το μάτι μου στη προκύρηξη του 2011 για τους πενταετής όπου είχα κάνει αίτηση στη κατηγορία ΓΕΛ αλλά δεν μπήκα λόγο χαμηλών μορίων, όμως μετά από 5 χρόνια με παραπανίσια κιλά και λίγο περασμένη ηλικία... Αλλά άνεργος πάλι.
και ξεκινάω, βλέπω τη γενική κατάσταση ΓΕΛ του 2011 με τα μόρια και τον τελευταίο που καλούν στην Αττική είναι 1370 μόρια και βάση του εγγράφου με τους καλούμενους επιλαχόντες στη περιφέρεια μου απέχω από τον τελευταίο 230 μόρια, λέτε να καλέσουν κόσμό ξανά επειδή κόβονται στα αθλήματα; Προλαβαίνουμε να προπονηθούμε;
ευχαριστώ για το χρόνο σας
τυχαία μετά από πολλά χρόνια μπήκα στο φόρουμ και έπεσε το μάτι μου στη προκύρηξη του 2011 για τους πενταετής όπου είχα κάνει αίτηση στη κατηγορία ΓΕΛ αλλά δεν μπήκα λόγο χαμηλών μορίων, όμως μετά από 5 χρόνια με παραπανίσια κιλά και λίγο περασμένη ηλικία... Αλλά άνεργος πάλι.
και ξεκινάω, βλέπω τη γενική κατάσταση ΓΕΛ του 2011 με τα μόρια και τον τελευταίο που καλούν στην Αττική είναι 1370 μόρια και βάση του εγγράφου με τους καλούμενους επιλαχόντες στη περιφέρεια μου απέχω από τον τελευταίο 230 μόρια, λέτε να καλέσουν κόσμό ξανά επειδή κόβονται στα αθλήματα; Προλαβαίνουμε να προπονηθούμε;
Αυτο με τους επιλαχοντες απο την προκυρυξη του 2011 ειναι απλα αδικο. Ποσοι απο τοτε μπορει να εχουν αυξησει το μορια τους κ αμα εβγαζαν μια καινουργια τωρα θα μπορουσαν να μπουν στο σωμα... Καταρχας καποιος που τοτε μπορει να ηταν 27 τωρα ειναι 30+ κ θα του κανουν πρόσληψη; Το οριο ηλικιας ηταν 29! Αλλοι ποσοι δεν θα εχουν ανανεωσει τα επαγγελματικα διπλωματα γ, δ, ε κ τωρα θα τους παρουν; Η προκυρηξη παει εγινε... Τους πηραν τοτε. Τι ψαχνουν να καλυψουν κενα απο ατομα που μπορει να μην ειναι κ στην ελλαδα πια κ να ειναι εξωτερικο... Πιο λογικο δεν θα ηταν να βγει μια καινουργια προκυρηξη για να καλυφθουν κενα Με μορια που τωρα εχει ο καθενας κ να ειναι μεσα στα ορια ηλικιας;
Να δούμε τι έχει να γίνει στα αθλήματα. Όλα καλά αλλά αυτές οι ελξεις δεν τις μπορώ καθολου. μας είπαν και μια βδομάδα πριν γίνουν τα αθλήματα. Να το ξέραμε θα κάναμε καμια προπόνηση στις ελξεις
ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ΄.1ον. ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.2ον να μην μενεις κατω.3ον να σηκωνεις τα ποδια πανω και 4ον να κανεις εκρηξεις με τα ποδια ώστε να δινεις ωθηση. Παρε και καμια καλη πρωτεινη για δυναμη. Και τελος και τοπιο σημαντικο είναι αν θα είναι ελαστικοι. Σε εμας ηταν ελαστικοι. Να φανταστεις πως ο προηγούμενος από μενα τις εκανε ουτε μεχρι την μεση και τον περασανε. Ισα ισα πουανεβοκατεβαζε το σαγονι του. Και περασε. Πηστευω θα είναι ελαστικοι. Καλη επιτυχια σε ολουσ...
περαστικός έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,
Μας δουλευεις φιλε; καλεσαν επιλαχον με 1370 μορια; που ειδες αυτη την φορμα; για στειλτειν να την δουμε κ εμεις.
Καλα το πραγμα εχει ξεφυγει! Αυτο το πραγμα με τους επιλαχοντες απο την προκηρυξη του 2011 ειναι τελειως αδικο! Μπηκα κ ειδα τους πινακες των αποτελασματων με τους επιλαχοντες κ ειδα κατι ημερομηνιες γεννησης 1984-85! Παμε καλα; Το οριο ηλικιας ηταν 29! Πως περνουν μετα απο τοσα χρονια ατομα που εχουν περασει το οριο κ ειναι τωρα 30 +;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες