Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
Πλέον είναι θέμα χρόνου, υπομονή παίδες, και κάτι καρι@λίκια στύλ γιώργου, γράψτε τα στ'αρχίδι@ σας.
γιωργος έγραψε:Και ο κοσμος ανεχεται τοσο καιρο εσας που δε ξερετε τι σας γινεται. Ετσι παει. Ο ενας ανεχεται τον αλλον εδω μεσα. Αν δε σαρεσει τα κουβαδακια σου και αλλου. Οσο για το *****. Ασχολιαστο. Δε πεφτω στα επιπεδα αμοιβαδας
Αμοιβάδα είσαι εσύ ο ίδιος και το μυαλό σου έχει κολλήσει μαρμελάδα, εδώ μέσα όλοι ανέχονται εσένα, τράβα ασχολήσου με κάτι καλύτερο, που σε θίξαμε κιόλας, τραγικό τυπάκι.
Καλημέρα σε όλους. Έχουμε κάποιο νέο οι διαδικασίες συνεχίζονται κανονικά?
Η διαδικασια εχει παγωσει μεχρι νεωτερας. Αν και πιθανολογειται η ακυρωση
Ευτυχως που εχουμε κ σενα ρε Γιωργο να μας ενημερωνεις... Και να μας διασκεδαζεις ταυτοχρονα! Μπορει να σε ειχα παρει με στραβο ματι στην αρχη αλλα πλεον εχω συνηθισει τον τροπο με τον οποιο μας πετας τις ακρως απορρητες πληροφοριες που εχεις κ περιμενω πως και πως την ωρα που θα γραψεις το επομενο σου ποστ... Τα λες ωραια ρε μπαγασα...
Να σαι καλα φιλε. Εγω οτι μαθαινω το μοιραζομαι μαζι σας. Και γω την ιδια αγωνια εχω. Αλλα δυστυχως δε μας βλεπω. Παει για ακυρωση δυστυχως
Οι διαδικασίες συνεχίζονται κανονικά, εντός δύο εβδομάδων θα καλέσουν τους επιλαχόντες να παραδόσουν τις υγιεινομικές καρτέλες που παρέλαβαν, υπογεγραμένες από τους αρμόδιους ιατρούς, κι έπειτα προχωρούν στις αθλητικές και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες. Εντός Δεκεμβρίου θα είμαστε όλοι μέσα παίδες. ΖΗΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΧΑΧΑ
- sv650
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 125
Γιωργο εσυ σε ποια κατηγορια εισαι; Εποχικος η ιδιωτης; Τελ γελ; Κ σε ποια θεση?
sv650 έγραψε:Γιωργο εσυ σε ποια κατηγορια εισαι; Εποχικος η ιδιωτης; Τελ γελ; Κ σε ποια θεση;
Αρχηγέ μη ασχολείσαι με τον *****, σε όλα τα θέματα γράφει, έγραψε από έγκυρη πηγή πως βγαίνει προκήρυξη για εποπ, στο λιμενικό έγραψε πως η κατάταξη θα γίνει το 2016, δεν την παλεύει.
Ρε αφηστε το παιδι να εκφραστει... Μεσα στην αγωνια μας, μας χαριζει απλοχερα στιγμες γελιου! Ετσι Γιωργο, οτι μαθαινεις να μας το λες να ξερουμε τι μας γινεται... Πουλα τη τρελα σου... Τζαμπα ειναι!
Γειά σου Γιωργαρέέέ μαζί κι εγώ, που είσαι στις 7 Οκτωβρίου πιθανή ημερομηνία για το τέλος του κόσμου... Όποτε τι να λέμε, συνέχισε παλληκάρι μου να μας ενημερώνεις, μην δεν γράψεις, έτσι; Δίκαιο έχεις, μα τι να λέμε τώρα, όλα πηγαίνουν προς ακύρωση, έδω το έμαθες Γιώργηηηη ο ήλιος ανατέλλει από τη Δύση, Δύει από την ανατολή 100%.
Πάντως θα σου πρότεινα μιας και αγωνιάς μαζί μας, σε νιώθω, άνοιξε ένα λογαριασμό στο φόρουμ, όλοι μια παρέα είμαστε, άφησε ένα τηλεφωνάκι να μιλήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, πληροφορίες, προσωπικά το έχω κάνει 2-3 φίλους από έδω, πραγματικά έχει θετικό αποτέλεσμα. Έτσι Γιώργη μου;

Ρε παιδιά ασχολείστε με ένα άτομο ανώριμο που δεν ξέρει τι λέει. Εδώ ελέγχουν πτυχία, καλούν καινούργια άτομα να πάρουν καρτέλες και αυτός λέει ότι πάει προς ακύρωση; Μήπως είναι ΓΙΩΤΑΣ και σκάει που δεν θα μπει γιαυτό λέει ότι του έρθει στο μυαλό;
Πάντως φίλοι μου θέλω να σας πω με πλήρη συνείδηση πώς το θέμα μας θα τελειώσει, εδώ και 6 μήνες που ξεκίνησε στο μέτρο που μπορώ, προσπαθώ να είμαι από κοντά σας διαβεβαιώ ΄πως δεν γυρίζει πίσω, το μόνο πρόβλημα, η μόνη ένστασή είναι ο τελικός χρόνος κατάταξής, που πιστεύω να είναι το ταβάνι κι αυτό διότι έχουν τραβήξει το χρόνο από τα μαλλιά να μην ξεπεράσει, το πρώτο 10 ήμερο του Ιανουαρίου 2016, αν και νομίζω πως στις επόμενες 60 ημέρες θα έχουμε τελειώσει.
Σκοπος είναι 1 Νοεμβρίου να είμαστε μεσα πρέπει να πιέσουμε όσο μπορεί ο καθένας τωρα στο τελος μην χαλαρώσουμε γιατι τιποτα δεν εχει κριθεί μέχρι να έιμαστε μέσα...1!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες