Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις
Καλησπερα παιδια. Αν κοπω στα πεν στις ειδικες δυναμεις παω πεζικο; Και αν ναι μετα απο ποσες μερες φευγω;
Παιδιά υπάρχει μεγάλο μπέρδεμα με τις νεες αλλαγες και κανείς δε ξέρει να απαντήσει με σιγουριά. Πως θα γίνει όσοι θέλουν Ειδικες Δυνάμεις να δώσουν αθλήματα κλπ; Πως μπορεί να δηλώσει κάποιος για Κύπρο; Άλλοι λένε εδώ ότι τοποθετήθηκαν σε μονάδα ΕΔ ενώ ήθελαν πεζικό.όπως τα χω καταλάβει, η μονάδα που μας λέει ότι θα παρουσιαστούμε, θα είναι αυτή για όλη τη θητεία μας και τέλος;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Αδερφέ δε νομίζω να κρατήσουν κάποιον ειδικές δυνάμεις χωρίς να θέλει να κάνει προσπαθεια για να μπεί σ' αυτές. Θελω να πιστεύω πως θα μπορέσουμε να επιλέξουμε κάτι άλλο όταν παρουσιαστούμε
Καλησπέρα σας. Δήλωσα μέσω της εφαρμογής της στρατολογίας ειδικές δυναμεις. Το θέμα είναι πως πλέον δεν επιθυμώ να πάω. Αν μου έρθει το χαρτί κατάταξης και λέει πως παρουσιάζομαι ειδικές δυνάμεις έχω δικαίωμα να το αλλάξω γιατί τώρα τα κέντρα εκπαίδευσης καταργήθηκαν. Εννοώ να το πω πως δεν επιθυμώ ειδικές δυνάμεις στα σημεία υποδοχής οπλιτών. Ευχαριστώ.
thanasis έγραψε:Καλησπέρα σας. Δήλωσα μέσω της εφαρμογής της στρατολογίας ειδικές δυναμεις. Το θέμα είναι πως πλέον δεν επιθυμώ να πάω. Αν μου έρθει το χαρτί κατάταξης και λέει πως παρουσιάζομαι ειδικές δυνάμεις έχω δικαίωμα να το αλλάξω γιατί τώρα τα κέντρα εκπαίδευσης καταργήθηκαν. Εννοώ να το πω πως δεν επιθυμώ ειδικές δυνάμεις στα σημεία υποδοχής οπλιτών. Ευχαριστώ.
Φυσικά και έχεις το δικαίωμα αυτό. Μην ξεχνάς ότι η θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις είναι προαιρετική.
Θα δηλώσεις πολύ απλά ότι ΔΕΝ επιθυμείς να κάνεις τη θητεία σου στις καταδρομές.
Και σε μένα έτυχε ακριβώς το ίδιο με τον φίλο από πάνω. Αν αναφέρω ότι δεν θέλω να υπηρετησω στις ειδικές δυνάμεις(Πεζοναυτες) στο ΣΥΠΟ που θα παρουσιαστω θα με στείλουν ααναγκαστικά στην παραμεθωριο όπως γίνεται σε αυτούς που κόβονται από ειδικές δυνάμεις ή δεν θα θεωρούμε ότι ανήκω στις ειδικες δυνάμεις οπότε ίσως γλυτωσω την παραμεθωριο; Επίσης θα μπορώ να δηλώσω για ελδυκ; Είχα ήδη δηλώσει στην ηλεκτρονική αίτηση της στρατολογιας αλλά δεν με πήρανε.
KΑλησπέρα σας. Έλαβα το σημείωμα κατάταξης. Πρέπει να παρουσιαστώ 14 Μαρτίου στην Λάρισα. Έχω κληθεί για Ειδικές Δυνάμεις και συγκεκριμένα στην μονάδα 32 ΤΥΠ. Οι απορίες μου είναι οι εξής: Α) Επειδή θέλω και επιθυμώ να υπηρετήσω είτε ως ΛΟΚ είτε ως Αμφίβιος αν αιτηθώ στο ΣΥΠΟ να το αλλάξω θα γίνει δεκτό το αίτημα μου; Γιατί δεν θέλω με τίποτα να πάω Πεζοναύτης β) Αν το αίτημα μου δεν γίνει δεκτό, δεν θα δεχτώ να πάω ειδικές δυνάμεις κοινώς θα αρνηθώ να υπηρετήσω ε. Δ. Τότε μπορώ να αιτηθώ να πάω ΕΛΔΥΚ ή θα με στείλουν υποχρεωτικά σε παραμεθόριο περιοχή; Ευχαριστώ.
Καλημερα σε ολους. πηγα πηρα χτες το χαρτι καταταξης μου κι ελεγε οτι επιλεχθηκα για ειδικες δυναμεις υεα.. παρολα αυτα δηλωσα πεζικο. τι φαση; (χιο παω). ισως ναταχω μπερδεψει και το πεζικο να υπαγεται στις ε. δ. δε ξερω. διαφωτιστε με! 

Οι Ειδικές Δυνάμεις υπάγονται στο Όπλο του Πεζικού.
- GIANNIS007
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
καλησπερα σε ολο τον λαο του φορουμ, ειμαι καινουργιος μολις εφτιαξα λογαριασμο και δε ξερω που να κανω τις παρακατω ερωτησεις... οταν ειχα περασει περιοδευων ειχα δηλωσει ειδικες δυναμεις που ηρθε το σημειομα καταταξης την προηγουμενη εβδομαδα και απο οτι φαινετε με βαλαν πεζικο παρουσιαζομαι 13 του μηνα στην σαμο.. θα ξαναδηλωσω εκει για ειδικες δυναμεις; και θα κανω τα αθληματα εκει; Αν με παρουν ειδικες δυναμεις θα ορκιστω στην σαμο; Θα δηλωσω για λοκ οποτε πιστευω η ναουσα η δραμα η κυπρο θα ειναι η επομενη μοναδα ετσι; Ευχαριστω για τον χρονο σας σε οποιον απαντηση!!
Καλησπέρα σας. Τελειώνω την πρακτική μου άσκηση αρχές Απριλίου 2018 αλλά η αναβολή μου ισχύει ως το 2020. Πρέπει να κόψω την αναβολή όταν τελειώσω ή να την κόψω νωρίτερα; Επίσης έχω δηλώσει ειδικές δυνάμεις και θα ήθελα να ρωτήσω ποιο σώμα πρέπει να επιλέξω για να παραμείνω Αθήνα ή Θήβα ή Αυλώνα; Ευχαριστώ
Για το πρώτο ερώτημα, απευθύνσου στην Στρατολογία.
Για το δεύτερο, Αυλώνα έχει Πεζοναύτες. Στην Αθήνα έχει Αλεξιπτωτιστές στην 2α ΜΑΛ στον Ασπρόπυργο και το ΚΕΕΔ στην Νέα Πέραμο, το οποίο έχει τα πάντα (ΛΟΚ, ΜΑΚ, Αλεξιπτωτιστές, ΠΖΝ).
Για 2α ΜΑΛ και ΚΕΕΔ, θέλεις σίγουρα μέσον. Για το 575 στον Αυλώνα, θέλεις είτε μέσον, είτε μεγάλη τύχη.
Για το δεύτερο, Αυλώνα έχει Πεζοναύτες. Στην Αθήνα έχει Αλεξιπτωτιστές στην 2α ΜΑΛ στον Ασπρόπυργο και το ΚΕΕΔ στην Νέα Πέραμο, το οποίο έχει τα πάντα (ΛΟΚ, ΜΑΚ, Αλεξιπτωτιστές, ΠΖΝ).
Για 2α ΜΑΛ και ΚΕΕΔ, θέλεις σίγουρα μέσον. Για το 575 στον Αυλώνα, θέλεις είτε μέσον, είτε μεγάλη τύχη.
Καποιος απο Β εσσο να μας πει αν περασαν κλιμακια των ειδικων δυναμεων απο τα σημεια υποδοχης προκειμενου να δηλωσουν επιθυμια οσοι δεν το ειχαν κανει στο περιοδευον
Ναι φιλε εδω σαμο περασαν κλιμακια ημουν πεζικο και με πηραν τωρα για το που θα με στειλουν δεν ξερω δηλωσα για β'μ. κ και αυλωνα 575
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης