Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
GREEKDIVER
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από GREEKDIVER »

ΚΕΝ##
ΕΔ-ΜΑΚ-ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ - ΕΛΛΑΣ - ΧΕΛ -
Άβαταρ μέλους
Vasss
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Vasss »

kritikos έγραψε:Θελω να παω αλεξιπτωτα... Δεν εχω βισμα βγαζω ολα τα αθληματα σε καλητερες αποδοσεις απο αυτες που αναφερονται θα περασω η πρεπει να εχω βισμα;

Κοίταξε, το 90% που μπαίνει αλεξίπτωτα, όλο και κάποιο βυσματάκι έχει. Υπάρχει κι ένα 10% που μπαίνει είτε λόγω του ότι ξεχωρίζει στα αθλήματα, είτε λόγο τύχης. Προσπάθησε να είσαι σε αυτό το 10%. Καλη επιτυχία!
Άβαταρ μέλους
Tzepgimm
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Tzepgimm »

Γεια σας παιδες. Εγω ειμαι απο Ναουσα και θελω πολυ να παω ΛΟΚ. Θελω να παω σε στρατοπεδο που εχει τελως παντων περιπετεια στην εκπαιδευση, σου μαθαινουν ανταρτοπολεμο, οπλα, κωλυματα και και δεν σε βαζουν ολο να τρεχεις και να κανεις αγγαριες. Αυτα τα βρισκω στη Ναουσα, η ειναι καλυτερα να κοιταξω αλλα στρατοπεδα; Ειμαι υποχρεος 9μηνης θητειας και παιζει μετα να παω και ΔΕΑ. Εικόνα
fanis

Δημοσίευση από fanis »

Καλησπερα,εχω επιλεγει για την αεροπορια ομως ηθελα ειδικες δυναμεις. Υπαρχουν ειδικες δυναμεις στην αεροπορια; Αν οχι υπαρχει τροπος να μπω στις ειδικες δυναμεις του σρατου ξηρας;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δυστυχώς δεν μπορείς σαν κληρωτός να υπηρετήσεις στις Ειδικές Δυνάμεις της Αεροπορίας.
AndreasV

Δημοσίευση από AndreasV »

Ειμαι 105 κιλα 1.83 δεν ειμαι γυμνασμενος και εχω αρκετο λιπος αλλα τα αθληματα που πρεπει να περασω για να μπω ΕΔ τα κανω πολυ ευκολα. Υπαρχει τροπος 1) να κανω κατι ωστε να μην με πανε Ι2 λογο κιλων και 2) θα με παρουν ΕΔ η θα με κοψουν για τα κιλα μου;

Σωμα σπαρτιατη δεν εχω αλλα εχω πολυ μεγαλη ψυχη και θελω να υπηρετησω την πατριδα απο ΕΔ
Άβαταρ μέλους
GREEKDIVER
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Φιλε μου... Αυτο που λες ειναι μεγαλη τιμη για σενα... Η γνωμη μου ειναι να ξεκινήσεις λιγο τρέξιμο και αν εχεις αυτο το παθος πιστεύω θα τα καταφέρεις... Μην ξεχνας φραση ο Τολμών Νικά... Σου εύχομαι καλή θητεία. Εγω μπαίνω πεύκο 19-9-2017. Καλη συνέχεια αδερφέ.
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

AndreasV έγραψε:Ειμαι 105 κιλα 1.83 δεν ειμαι γυμνασμενος και εχω αρκετο λιπος αλλα τα αθληματα που πρεπει να περασω για να μπω ΕΔ τα κανω πολυ ευκολα. Υπαρχει τροπος 1) να κανω κατι ωστε να μην με πανε Ι2 λογο κιλων και 2) θα με παρουν ΕΔ η θα με κοψουν για τα κιλα μου;

Σωμα σπαρτιατη δεν εχω αλλα εχω πολυ μεγαλη ψυχη και θελω να υπηρετησω την πατριδα απο ΕΔ

Δεν θα σε κόψουν, μη μασάς. Ειδικά αν τα έχεις τα αθλήματα. Στα ίδια κιλά με εσένα είχα μπει το 2010,1,80 101 κιλά, μετά από 2,5 μήνες που έφυγα από το ΚΕΕΔ για την μονάδα ήμουν 75 - 80 κιλά.

Σημείωση, οι Ειδικές Δυνάμεις δεν θέλουν σώμα αρχαίου σπαρτιάτη, αλλά ψυχή και νεύρο.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
AndreasV

Δημοσίευση από AndreasV »

Ευχαριστω για τις απαντησεις Koursare και GREEKDIVER και σου ευχομαι καλη θητεια. Εγω δεν μπαινω τωρα εχω αναβολη ακομα και λεω να την κοψω για να μπω Νοεμβριο ωστε να μπορεσω να ετοιμαστω κατάλληλα. Στην ουσια με φοβιζει μην με βγάλουν Ι2 και φαω πορτα απο ΕΔ. Το Ι το βγαζει ο Γιατρος την πρωτη ημερα σωστα;

και κατι που θελω να μαθω, στις καμψεις που εχω και το μεγαλυτερο προβλημα (τις κανω πιο δυσκολα σε σχεση με τα υπολοιπα) υπάρχει καποιος συγκεκριμενος τροπος να τις κανεις; Πρεπει για παραδειγμα να πηγαινει όλη η πλάτη μέχρι τέρμα κάτω ή ακόμα και αν κατεβαίνεις λιγο μετραει;

Άβαταρ μέλους
GREEKDIVER
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Φιλαρακι μου... καταρχας απο την στιγμη που εχεις αναβολη εισαι μια χαρα μπορεις να προετοιμαστεις για ΕΔ ανετα... Ξεκινα τρεξιμο και γενικος να ασχοληθεις με τα αθληματα που εχεις δυσκολια... και σχετικα με τις καμψεις το σωστο ειναι μεχρι κατω αλλα κυριως ειναι στην εκαστουσα αποψη εκπαιδευτη-εξεταστη στα αθληματα... Καλη συνεχεια αδερφε
Nevsky_
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Nevsky_ »

Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά!

Παρουσιάζομαι Καλαμάτα (Πεζικό) την Α' ΕΣΣΟ 2018. Σκοπεύω να δηλώσω ΕΔ (ΛΟΚ) στο κλιμάκιο και στη συνέχεια να το πάω για ΔΕΑ.

Η ερώτησή μου είναι:αν γίνω αποδεκτός για ΛΟΚ και ΔΕΑ, ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται;

Δηλαδή, παρουσιάζομαι Κέντρο, περνάω αθλήματα, ορκίζομαι μετά από 3-4 εβδομάδες εκεί στην Καλαμάτα, παίρνω μετάθεση στα ΛΟΚ (Ρεντίνα) και μετά ακολουθεί το 4μηνο στη ΣΕΑΠ (Κρήτη) και επιστροφή στα ΛΟΚ;

Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Nevsky_ έγραψε:Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά!

Παρουσιάζομαι Καλαμάτα (Πεζικό) την Α' ΕΣΣΟ 2018. Σκοπεύω να δηλώσω ΕΔ (ΛΟΚ) στο κλιμάκιο και στη συνέχεια να το πάω για ΔΕΑ.

Η ερώτησή μου είναι:αν γίνω αποδεκτός για ΛΟΚ και ΔΕΑ, ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται;

Δηλαδή, παρουσιάζομαι Κέντρο, περνάω αθλήματα, ορκίζομαι μετά από 3-4 εβδομάδες εκεί στην Καλαμάτα, παίρνω μετάθεση στα ΛΟΚ (Ρεντίνα) και μετά ακολουθεί το 4μηνο στη ΣΕΑΠ (Κρήτη) και επιστροφή στα ΛΟΚ;

Αν είσαι ΥΕΑ το γράφει στο χαρτί κατάταξης σου, αν δεν γράφει δεν μπορείς να δηλώσεις ότι θες να πας. Τα υπόλοιπα όπως τα είπες.
maidenas

Δημοσίευση από maidenas »

Παρουσιαζομαι μεγαλο πευκο α εσσο 2018 16 ιανουαριου. Επειδη ειμαι απο θεσσαλονικη, στην ορκομωσια σε δινουν πρασινο μπερε στο μεγαλο πευκο; Επειδη ειμαι μακρια οπως ειπα και δεν ειναι ευκολο οι γονεις μου να ερθουν, μην ερθουν τζαμπα. Ευχαριστω εκ των προταιρων
Nevsky_
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Nevsky_ »

_KOURSAROS_ έγραψε:
Αν είσαι ΥΕΑ το γράφει στο χαρτί κατάταξης σου, αν δεν γράφει δεν μπορείς να δηλώσεις ότι θες να πας. Τα υπόλοιπα όπως τα είπες.

Ωραίος, σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

maidenas έγραψε:Παρουσιαζομαι μεγαλο πευκο α εσσο 2018 16 ιανουαριου. Επειδη ειμαι απο θεσσαλονικη, στην ορκομωσια σε δινουν πρασινο μπερε στο μεγαλο πευκο; Επειδη ειμαι μακρια οπως ειπα και δεν ειναι ευκολο οι γονεις μου να ερθουν, μην ερθουν τζαμπα. Ευχαριστω εκ των προταιρων

Όχι, πράσινο μπερέ θα πάρεις 1 με 1,5 μήνα μετά την κατάταξή σου σε ειδική τελετή όπου και θα γίνεις καταδρομέας, η ορκωμοσία θα γίνει με μπλε μπερέ κοντά στις 26 Ιανουαρίου.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες