Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Αντρεας

Δημοσίευση από Αντρεας »

Δηλαδη δεν υπαρχει καμια περιπτωση; δεν μπορω να κανω κατι για να ξανα μπω;
Wolf

Δημοσίευση από Wolf »

Καλησπερα σας. Διεκοψα σημερα την αναβολη της θητειας μου και μεσω της Φορμας που μου δοθηκε στην στρατολογια της πολης μου,tickαρα και εθεσα τον εαυτο μου στις ταξεις των Ειδικων Δυναμεων. Παρολα αυτα, σεβομενος την κινηση που υπηρχε στην στρατολογια και κυριως τον ανθρωπο που προσπαθουσε να τους προλαβει ολους, δεν μπορεσα να λυσω ολες μου τις αποριες. Οποτε θα ηθελα μια μικρη βοηθεια:

1. Μου δοθηκε ενα φυλλαδιο, το οποιο ειχε ενα link, το parousiasi.army.gr, στο οποιο επρεπε να εισελθω και να συμπληρωσω τα στοιχεια μου σχετικα με την τοποθετηση, την καταταξη και την ειδικοτητα μου. Νομιζα πως τα συγκεκριμενα στοιχεια τα ειχα δωσει και στην στρατολογια εν μερει, αλλα αφου μου δοθηκε το link οφειλα να το συμπληρωσω επισης. Μπηκα στο link, αλλα η σελιδα δεν περιεχει καποιο ειδος Φορμας, ουτε καποιο link που να σε μεταφερει σε καποια Φορμα. Η σελιδα ειναι σαν "νεκρη", μη διαθεσιμη, καμια δυνατοτητα επιλογης, η καποιο μενου επιλογων. Γιατι συμβαινει αυτο; Μπορω να κανω κατι για να το διορθωσω και να συμπληρωσω ο, τι μου ζητηθηκε;
2. Θα ηθελα επισης να ρωτησω αν στο σωμα μπαινεις περνωντας καποιο ειδος τεσταρισματος ή αν θεωρειται δεδομενη η ενταξη, απο την στιγμη που tickαρες τα κουτακια που ηταν στην φορμα της στρατολογιας.
3. Αν με το καλο ενταχθω στο σωμα, θα ηθελα να ρωτησω αν εχω την δυνατοτητα επιλογης καποιας κατηγοριας Ειδικων Δυναμεων (Λοκ, κτλπ) ή αν θα "σταλθω" σε οποια κατηγορια χρειαζεται το σωμα. Αν δηλαδη θα ειναι επιλογης μου η κατηγορια ή οχι.

Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιο ατομο μπει στον κοπο να απαντησει και να λυσει τις αποριες μου. Επισης να ζητησω μια συγγνωμη αν τυχον τα παραπανω ερωτηματα εχουν γραφτει ξανα απο αλλα μελη του Φορουμ. Η ελλειψη χρονου δεν μου δινει την δυνατοτητα να παρακολουθησω τα ποστς και των 39 σελιδων.
Ευχαριστω και αναμενω
G.gr
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από G.gr »

Για το 1ο δεν γνωρίζω.2ο όχι δεν θα περάσεις κάποιο τεστ πηγαίνεις κατευθείαν αφού όπως είπες το tickαρες στο κουτάκι.3ο ναι είναι επιλογή σου.. Βέβαια μπορεί να σε κόψουν αν δεν ανταπεξελθεις στην εκπαίδευση που θα κάνετε αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος απο ο, τι έχω διαβάσει εδώ μέσα λέω δεν τα βγάζω απ'το μυαλό μου.
neos

Δημοσίευση από neos »

Φιλε wolf οσο για το πρωτο. Επαιρνα τηλ στην στρατολογια 2 μερες και δεν το σηκωναν και την 3η το σηκωσαν. Εμενα μου λεει οτι θα ανοιξει για την ΣΤ εσσο νοεμβριος. Και δεν ξερανε καν οτι υπαρχει αυτο το site. Με βγαλανε και χαζο οτι και καλα δεν καταλαβαινω το site. Οτι να ναι παιρνεις την γλυκα του στρατου πριν καλα καλα μπεις. Οποιος θελει ας μπει να δει. Εχει 2 στειλες μονο το site μια με τις οδηγιες και μια ποθ γραφει αυτο "Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη από 10 έως 20 Σεπτεμβρίου 2017, για όσους υποχρεούνται να καταταγούν με την 2017 ΣΤ' ΕΣΣΟ (Νοέμβριος 2017). "
george

Δημοσίευση από george »

Στην ΕΣΣΟ του Σεπτεμβριου δεν θα λειτουργησει το εν λογω συστημα. Οσοι μπουν Σεπτεμβρη θα μπουν με το παλιο συστημα... Το νεο συστημα δοκιμαστηκε πιλοτικα στην ΕΣΣΟ ΙΟΥΛΙΟΥ και θα ξαναλειτουργησει στην ΕΣΣΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.
Wolf

Δημοσίευση από Wolf »

Neos, αυτο ακριβως φιλε μου. Αυτο ακριβως βγαζει, κανενα σημαδι φορμας η κατι που να μπορεις να συμπληρωσεις τα στοιχεια που σου ζητανε.

george, εφοσον δεν θα λειτουργησει το εν λογω συστημα και θα πορευτουμε με το παλιο συστημα, το παλιο συστημα ποιο ηταν; Τι πρεπει να κανουμε οσοι ειναι να παρουσιαστουμε σεπτεμβρη;

Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας παλικαρια, αλλα και οποιον αλλο προβει στον κοπο να απαντησει και να βοηθησει.
george

Δημοσίευση από george »

To παλιο συστημα ουσιαστικα ειναι οτι γινοταν παλιοτερα. Θα ερθει το χαρτι θα παμε στο κεντρο και εκει θα γινουν ολα (μετρα, Δηλωση εμβολιων κ. Α.) Στο πιλοτικο συστημα δηλωνες σε ποιο κεντρο θα πας; Αν θες κυπρο; Τ υψος εχεις; Μετρα της μεσης; Τ εμβολια εχεις κανει; Τ ομαδα αιματος εισαι κ. Α. Ουσιαστικα μ αυτο γλιτωνες το πολυ τρεξιμο της α ημερας.

εμεις που θα παμε σεπτεμβρη θα το φαμε στην μαπα...

Wolf

Δημοσίευση από Wolf »

George καταλαβα τι θες να πεις. Αν και οταν πηγα να κοψω την αναβολη στην στραυολογια μου, μου ζητησαν πολλα απο τα παραπανω που παραθετεις, οπως πχ υψος-βαρος-μεγεθος παπουτσιου. Βεβαια δεν εγινε καμια αναφορα σε τυπους αιματος ή αν θελω να παω κυπρο. Τι να πω; Ο, τι ειναι να γινει θα γινει. Τιποτα κυρωσεις μονο μη φαμε, επειδη δε συμπληρωσαμε τα στοιχεια μας στην σελιδα parousiasi.army.gr. Διοτι για να μου εδωσε το χαρτι ο ανθρωπος στην στρατολογια, σημαινει οτι πιθανοτατα να μην εχει υπαρξει ενημερωση πληρης επι του θεματος (οτι το link δε δουλευει), στους αρμοδιους των στρατολογιων, με αποτελεσμα να κινδυνευουμε να θεωρηθουμε οτι αμελησαμε την διαταγη τους. Εχω αδικο φιλε μου?
george

Δημοσίευση από george »

Ειμαι απο Χίο, εμείς τις αναβολές τις κάνουμε μέσω ΚΕΠ, δεν μας ζητηθηκε τπτ απο οσα λες (υψος, κ. Α.) υπάρχει ενα μπαχαλο λογω του μεταβατικου καθεστωτος που υπαρχει... Εγω προσωπικα θα επικοινωνησω με το στρατολογικο γραφειο στην Μυτιληνη να ρωτησω σχετικα με το link που αναφερεις...
Μακης

Δημοσίευση από Μακης »

Καλησπερίζω τον κόσμο του Φόρουμ, είμαι 17ετων φέτος θα πάω Γ'Λυκείου έχω τις εξής απορίες.. Γίνεται με το που κλείσω τα 18μου έτη της ηλικίας μου να δηλώσω εθελοντής στις Ειδικές δυνάμεις(ΛΟΚ); (Τα 18 τα κλείνω 23/8/18)... Αν Ναι ξέρετε περίπου πότε θα μου έρθει το χαρτί για να φυγω; Συγγνώμη για την ενόχληση.
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Λίγους μήνες αφού κλείσεις τα 18 έρχεται το χαρτί, αν δεν θες να περιμένεις με το που κλήσεις τα 18 πας στην Στρατολογία και ζητάς να καταταγείς σαν Πρωτόκλητος (έτσι λέγεται νομίζω), κάνεις μια δήλωση και μέσα στην επόμενη παραεπόμενη ΕΣΣΟ λογικά θα σου έρθει χαρτί για να μπεις.

kritikos

Δημοσίευση από kritikos »

Θελω να παω αλεξιπτωτα... Δεν εχω βισμα βγαζω ολα τα αθληματα σε καλητερες αποδοσεις απο αυτες που αναφερονται θα περασω η πρεπει να εχω βισμα;
Άβαταρ μέλους
Laskaris
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Laskaris »

Φίλε ναι έχεις πιθανότητες αλλά κανείς δεν πρόκειται να στο εγγυηθεί. Στον ελληνικό στρατό μπορούν να συμβούν τα πάντα. Εσύ κάνε την προετοιμασία σου και αν κάνεις μία πολύ καλή επίδοση έχεις αρκετές πιθανόητες να πας εκεί που θες.
Θωμας

Δημοσίευση από Θωμας »

Γεια σας παιδια. Οταν πηγα και εκοψα την αναβολη μαζι με εναν φιλο μου δηλωσαμε και οι τσεκαραμε και οι δυο το κουτακι οτι επιθυμουμε να δηλωσουμε ειδικες δυναμεις Για Σεπτεμβρη. Μπαινω που λετε στο stratologia.gr βαζω τα στοιχεια μου και βλεπω πως παρουσιαζομαι Καλαματα Πεζικο Τεχνικο ενω ο Φιλος μου Μεγαλο Πευκο... Γιατι εγινε αυτο;

Άβαταρ μέλους
GREEKDIVER
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από GREEKDIVER »

Επειδη ειχες αναβολη για αυτο τον λογο δεν παρουσιαζεσαι στο ΚΕΕΔ. Αλλα δεν μην εχεις αγχος οταν μπεις στο ΚΕΜ θα ερθουν στελεχη και θα σας ρωτησουν αν θελετε να μπειτε ΕΔ. Καλη θητεια μαγκες μου.ΥΓ. Πιθανον να ηρθε τυχαια το χαρτι στον φιλο σου.

Καλη συνεχεια... :D

ΕΔ-ΜΑΚ-ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ - ΕΛΛΑΣ - ΧΕΛ -
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες