Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

Παύλος έγραψε:Τίποτα απλά ήταν πολύ απότομο το πότε με καλέσανε και πότε μπήκα και δεν ήμουν έτοιμος ψυχολογικά και πήγα και τους είπα ότι θέλω αναβολή γιατί δεν είμαι έτοιμος και μου την δώσανε και τους είπα ότι είχα και λίγο άγχος... Απλά θα ήθελα να υπηρετήσω στις Ε. Δ... Αλλά το βρίσκω άδικω να βγώ Ι-1 και να μην υπηρετήσω ειδικές δυνάμεις ή ελδύκ...

Φίλε όταν ξανά παρουσιαστείς εξήγησε στο γιατρό και κατά 90% θα σε βγάλει Ι1 και θα μπορείς να υπηρετήσεις και στις Ε. Δ και στην ΕΛΔΥΚ. Επειδή σίγουρα θα παρουσιαστείς σε άλλο κέντρο όταν σας ρωτήσουν για το κλιμάκιο των Ειδικών Δυνάμεων φρόντισε να δηλώσεις το ενδιαφέρον και τα υπόλοιπα θα γίνουν!

Παυλος

Δημοσίευση από Παυλος »

Ουτε ΕΛΔΥΚ μπορω; Παντως και ενας πιο παλιος μονιμος μου ειπε οτι αν αλλαξει το Ι και εχω βυσμα μπορω
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Τι να εξηγήσει στον γιατρό; Ότι δεν έχει τελικά αγχώδες διαταραχή;

Και ο Γιατρός θα πάρει το ρίσκο;

Όπως είπε και ο D.Y.K αυτά καλό είναι να τα σκεφτόμαστε από πριν. Εγώ δεν βλέπω να αλλάζει κάτι.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από wolver »

Εαν το παλικαρι βρει καποιο βυσμα μπορει να αλλαξει κατι. Στην ελλαδα ειμαστε εξαλλου!
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Φυσικά και στην Ελλάδα όλα γίνονται.

Αλλά μάγκες ο τύπος έχει πάρει αναβολή λόγο αγχώδες διαταραχής, ποιος γιατρός θα πάρει το ρίσκο να τον αλλάξει Σ. Ι;

Γιατί το βύσμα δεν θα το πάρει τέτοιο ρίσκο αλλά ο γιατρός αν τον αλλάξει και πάει και κάνει καμιά τρέλα ο άλλος την έχει μαμήσει κανονικά (ναι δεν έχει κάτι άλλα ο γιατρός δεν το γνωρίζει αυτό).

Γενικά είναι λίγο μπέρδεμα η κατάσταση του.

Παύλος

Δημοσίευση από Παύλος »

Το θέμα μου δεν είναι να αλλάξω το Ι... Αυτό αλλάζει την ίδια μέρα... Το θέμα μου είναι αν θα μπορώ στις ειδικες δυνάμεις η έστω στην ΕΛΔΥΚ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παύλο σου απάντησα ήδη. ΔΕΝ μπορείς να υπηρετήσεις πλέον στις Ειδικές Δυνάμεις ή σαν ΔΕΑ ή και στην ΕΛΔΥΚ εφόσον πήρες αναβολή δυστυχώς. Αν θες επικοινώνησε και με τη στρατολογία σου για να σου το επιβεβαιώσουν και οι ίδιοι.
Παυλος

Δημοσίευση από Παυλος »

Ευχαριστω πολυ και παλι. επικοινωνησα με υην στρατολογια και βασικα μου ειπαν οτι μπορει να αλλαξει αλλα παρα παρα παρα πολυ δυσκολα κ οτι ισως χρειαστουν τηλεφωνα απεξω
LOKATZIS

Δημοσίευση από LOKATZIS »

Παύλο αν αλλάξεις το Ι-3 σε Ι-1 και βάλεις και βύσμα και όπως λες πολιτικό μπορείς να υπηρετήσεις Ε, Δ αλλά έχει τράβιγμα
Marine

Δημοσίευση από Marine »

Ίσως από τις πιο μάυρες ΕΣΣΟ για αυτούς που δήλωσαν ΕΔ.
Πολλοί στρατιώτες που επέτυχαν στα αθλήματα έκπληκτοι διαπίστωσαν πως οι μεταθέσεις τους δεν περιελάμβανε κάποια μονάδα ΕΔ.
2017, Β ΕΣΣΟ
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Marine έγραψε:Ίσως από τις πιο μάυρες ΕΣΣΟ για αυτούς που δήλωσαν ΕΔ.
Πολλοί στρατιώτες που επέτυχαν στα αθλήματα έκπληκτοι διαπίστωσαν πως οι μεταθέσεις τους δεν περιελάμβανε κάποια μονάδα ΕΔ.
2017, Β ΕΣΣΟ

τ εννοεις δηλαδη; Οτι δεν τους πηραν ειδικες δυναμεις ενω ειχαν περασει τα αθληματα; Και αν ναι πως εγινε αυτο; Μηπως τους βαλουν αργοτερα εμενα π. Χ εναν φιλο τον πηραν μετα το κεντρο προεδρικη φρουρα ενω τους ειχε πει οτι δεν θελει να παει με τιποτα...

Άβαταρ μέλους
Laskaris
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από Laskaris »

Φίλε εντύπωση μου κάνει. Όταν ήμουν εγώ νέος στο ΚΕΕΔ τους πέρνανε όλους ακόμα και αν δεν επιαναν τα όρια στα αθλήματα.
Marine

Δημοσίευση από Marine »

Γενικά πήραν λίγους με την πλειοψηφία να μένει απέξω. Μια εξήγηση που δόθηκε ήταν ότι πήραν πολλούς απο το Μ. Πέυκο.
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Μπορω να πω οτι με αγχωσες λιγο. Γιατι θελω να παω ειδικες δυναμεις...
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

wolver έγραψε:Μπορω να πω οτι με αγχωσες λιγο. Γιατι θελω να παω ειδικες δυναμεις...

Βάζεις βύσμα, τόσο απλά.

Στον Ελληνικό Στρατό ή θα βάλεις βύσμα ή θα σε φάνε τα βύσματα.

Τόσο απλά και καθαρά.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης