Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Μιας που μόλις το είδα, θέλω να ρωτήσω... Αφού είχα δηλώσει Ειδικές Δυνάμεις, γιατί στις πληροφορίες για την κατανομή μου... Γράφει "Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς"; Δε θα έπρεπε να γράφει κάτι για ΕΔ;
Οι Ειδικές Δυνάμεις ανήκουν στο Στρατό Ξηράς, θέλετε να υπηρετήσετε κάπου και δεν μπαίνετε καν στην διαδικασία να ψάξετε τι και πως. Όλα για την πόζα.
-
- Στρατιώτης
Έψαξα και δεν είχα βρεί σαφή απάντηση, για αυτό ρώτησα... Όπου και έμαθα. Το μόνο που δε δέχομαι είναι ότι πάω για τη πόζα... Καμία σχέση, πάω επειδή μου αρέσει, το γουστάρω πραγματικά και είμαι περήφανος που επέλεξα ΕΔ.gr_ar έγραψε:Οι Ειδικές Δυνάμεις ανήκουν στο Στρατό Ξηράς, θέλετε να υπηρετήσετε κάπου και δεν μπαίνετε καν στην διαδικασία να ψάξετε τι και πως. Όλα για την πόζα.
Future Soldier έγραψε:Έψαξα και δεν είχα βρεί σαφή απάντηση, για αυτό ρώτησα... Όπου και έμαθα. Το μόνο που δε δέχομαι είναι ότι πάω για τη πόζα... Καμία σχέση, πάω επειδή μου αρέσει, το γουστάρω πραγματικά και είμαι περήφανος που επέλεξα ΕΔ.gr_ar έγραψε:Οι Ειδικές Δυνάμεις ανήκουν στο Στρατό Ξηράς, θέλετε να υπηρετήσετε κάπου και δεν μπαίνετε καν στην διαδικασία να ψάξετε τι και πως. Όλα για την πόζα.
Τι ακριβώς γουστάρεις; Έχεις ιδέα από θητεία ειδικών δυνάμεων;
-
- Στρατιώτης
Γουστάρω την (έστω και λίγη) εκπαίδευση που έχουν τη νοοτροπία καθώς και τις εμπειρίες που θα αποκομίσω από εκεί... Όχι δεν έχω ιδέα (αν δε πας δε μπορείς να ξέρεις), αλλά θα μάθω.gr_ar έγραψε:Future Soldier έγραψε:Έψαξα και δεν είχα βρεί σαφή απάντηση, για αυτό ρώτησα... Όπου και έμαθα. Το μόνο που δε δέχομαι είναι ότι πάω για τη πόζα... Καμία σχέση, πάω επειδή μου αρέσει, το γουστάρω πραγματικά και είμαι περήφανος που επέλεξα ΕΔ.gr_ar έγραψε:Οι Ειδικές Δυνάμεις ανήκουν στο Στρατό Ξηράς, θέλετε να υπηρετήσετε κάπου και δεν μπαίνετε καν στην διαδικασία να ψάξετε τι και πως. Όλα για την πόζα.
Τι ακριβώς γουστάρεις; Έχεις ιδέα από θητεία ειδικών δυνάμεων;
Καλησπερα, ποιους μηνες γινονται καταταξης στις ειδικες δυναμεις;
Τους μήνες που κατατάσσονται οι ΕΣΣΟ.
Καλησπερα. Εχω παρουσιαστει και ορκιστηκα και μετα πηρα αναβολη. Θα ηθελα να ρωτησω αν στην περιπτωση μου γινεται να παω ελδυκ γιατι μου επαν κατι φιλοι οτι λογω αναβολης και ορκομοσιας δεν θα με δεχτουν. Αν ξερει κανεις ας απαντησει γιατι μπαινω τον αλλο μηνα
Δεν μπορείς να υπηρετήσεις ούτε στις Ειδικές Δυνάμεις, αλλά ούτε και στην ΕΛΔΥΚ πλέον.
Καλησπέρα σε όλους... Παρουσιάστηκα στο ΚΕΕΔ στις 13 Μαρτίου Β' εσσό 2017... Και πήρα αναβολή λόγο αγχώδες διαταραχής επίσης με την ένδειξη Ι-3 άοπλο... Όταν θα παρουσιαστώ ξανά και δουν ότι δεν έχω άγχος και όλα καλά και με ξανακάνουνε Ι-1 θα μπορέσω να υπηρετήσω ειδικές δυνάμεις ; Διότι μου είπαν από εκεί και οι γιατροί και τα στελέχη ότι το Ι-3 αλλάζει σε Ι-1 αμέσως όταν ξαναπαρουσιαστώ και διαπιστόσουν ότι είμαι καλα
Δυστυχώς δεν μπορείς πλέον να υπηρετήσεις στις Ειδικές Δυνάμεις όχι.
Παύλος έγραψε:Καλησπέρα σε όλους... Παρουσιάστηκα στο ΚΕΕΔ στις 13 Μαρτίου Β' εσσό 2017... Και πήρα αναβολή λόγο αγχώδες διαταραχής επίσης με την ένδειξη Ι-3 άοπλο... Όταν θα παρουσιαστώ ξανά και δουν ότι δεν έχω άγχος και όλα καλά και με ξανακάνουνε Ι-1 θα μπορέσω να υπηρετήσω ειδικές δυνάμεις ; Διότι μου είπαν από εκεί και οι γιατροί και τα στελέχη ότι το Ι-3 αλλάζει σε Ι-1 αμέσως όταν ξαναπαρουσιαστώ και διαπιστόσουν ότι είμαι καλα
Μπορείς αρκεί να πείσεις τον γιατρό να βγεις Ι1.

Υ. Γ ΔΥΚ δεν ξέρω γιατί είσαι τόσο σίγουρος, αλλά έχει γίνει αυτό.
Παύλος έγραψε:Καλησπέρα σε όλους... Παρουσιάστηκα στο ΚΕΕΔ στις 13 Μαρτίου Β' εσσό 2017... Και πήρα αναβολή λόγο αγχώδες διαταραχής επίσης με την ένδειξη Ι-3 άοπλο... Όταν θα παρουσιαστώ ξανά και δουν ότι δεν έχω άγχος και όλα καλά και με ξανακάνουνε Ι-1 θα μπορέσω να υπηρετήσω ειδικές δυνάμεις ; Διότι μου είπαν από εκεί και οι γιατροί και τα στελέχη ότι το Ι-3 αλλάζει σε Ι-1 αμέσως όταν ξαναπαρουσιαστώ και διαπιστόσουν ότι είμαι καλα
οταν λες εγχωδης διαταραχη τι εννοεις ακριβως; Δηλαδη τι επαθες και πως καταλαβες οτι ηταν κατι σοβαρο ωστε να πας στον γιατρο;
Τίποτα απλά ήταν πολύ απότομο το πότε με καλέσανε και πότε μπήκα και δεν ήμουν έτοιμος ψυχολογικά και πήγα και τους είπα ότι θέλω αναβολή γιατί δεν είμαι έτοιμος και μου την δώσανε και τους είπα ότι είχα και λίγο άγχος... Απλά θα ήθελα να υπηρετήσω στις Ε. Δ... Αλλά το βρίσκω άδικω να βγώ Ι-1 και να μην υπηρετήσω ειδικές δυνάμεις ή ελδύκ...
Παύλο δεκτό, αλλά δυστυχώς έπρεπε να πάρεις κάποια γνώμη από κάποιον παλιότερο ή γνώστη του αντικειμένου ή έπρεπε εσύ ο ίδιος να το σκεφτείς καλύτερα διότι η όποια αναβολή και δη για κάποιον που υπηρετεί στις Ειδικές Δυνάμεις ή σαν ΔΕΑ έχει και κάποιες επιπτώσεις.
Η ουσία είναι για να μην το κουράζουμε, ότι πλέον δυστυχώς δεν μπορείς να υπηρετήσεις σαν καταδρομέας.
Καλή συνέχεια.
Η ουσία είναι για να μην το κουράζουμε, ότι πλέον δυστυχώς δεν μπορείς να υπηρετήσεις σαν καταδρομέας.
Καλή συνέχεια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης