Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Kostas18
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Kostas18 »

Δεν με πειράζει το θέμα των αθλημάτων. Περνάω άνετα ότι άθλημα και να μου βάλουν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μου δωθει ευκαιρία να δώσω τα αθλήματα και να περάσω αλεξίπτωτα. Και φυσικά να ΜΗΝ υπηρετήσω Ναυτικό.
Άβαταρ μέλους
Vasss
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Vasss »

Αν σε βάλουν ναυτικό, δεν μπορείς να πας Ειδικές Δυνάμεις, θα υπηρετήσεις στο Ναυτικό.
Kostas18
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Kostas18 »

Έγινε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από D.Y.K »

Kostas18 έγραψε:Δεν με πειράζει το θέμα των αθλημάτων. Περνάω άνετα ότι άθλημα και να μου βάλουν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μου δωθει ευκαιρία να δώσω τα αθλήματα και να περάσω αλεξίπτωτα. Και φυσικά να ΜΗΝ υπηρετήσω Ναυτικό.

Λεβέντη, τα έχουμε ξαναγράψει αυτά.

Έχουμε πει ότι έχεις τη δυνατότητα να πας στην στρατολογία σου και να συμπληρώσεις μία αίτηση στην οποία θα δηλώσεις ότι επιθυμείς να μεταταχθείς από το ΠΝ στον ΣΞ.

Το αν η επιθυμία σου θα γίνει πραγματικότητα από εκεί και πέρα είναι θέμα δικό τους.

Συνήθως τέτοιου είδους μετατάξεις ικανοποιούνται, αλλά μην δένεις τίποτα κόμπο.
Αναστασης Λ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Αναστασης Λ »

Διαβάζοντας εδώ στο forum έμαθα ότι στο κέντρο θα μπορούμε να δηλώσουμε τις επιλογές μας για το που επιθυμούμε να πάμε έπειτα και ότι οι επιλογές που μπορούμε να βγάλουμε είναι αρκετές. Σκεφτόμουν να δηλώσω αλεξίπτωτιστες και έπειτα Κύπρο, ΕΛ ΔΥ Κ ή ΜΚ 35.

Οι αλεξίπτωτιστες που έχουν την βάση τους και πως είναι εκεί τώρα τελευταία τα πράγματα; Και για την ΜΚ 35 στην Κύπρο, πόσο πιο δύσκολα και πιεστικά είναι από την ΕΛ ΔΥ Κ;

Ευχαριστώ παιδια εκ των προτέρων

Τάσος

Δημοσίευση από Τάσος »

Φιλέ άστο για την 35 έχει γίνει η χειρότερη ολων τον μονάδων ο καινούργιος Διοικητής τους έχει μέσα κάθε μέρα με εκπαιδευσεις λες κ περνάνε σχολεία καταδρομών, αν έβλεπε κάποιος πόσες ώρες βάζει τα στελέχη μέσα θα γινόταν πανικός. Τα έχουν παίξει ολοιιι
Αναστασης Λ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Αναστασης Λ »

Τασο ευχαριστώ για την απάντηση σου. Όντως τόσοοχάλια είναι τα πράγματα τώρα στην ΜΚ 35; Όποιος γνωρίζει κάτι προσφατο ας μας πει την γνώμη τ

Άβαταρ μέλους
anton92
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από anton92 »

Καλησπέρα στο forum και πάλι. Όπως έχω προαναφέρει σε άλλο ποστ σκέφτομαι να δηλώσω ειδικές δυνάμεις στο κέντρο με ελπίδες να πάω ορεινός. Είμαι 24 χρονών παιδια και μπορεί να φανεί χαζό αλλά ήθελα να ρωτησω. Ειμαι μεγάλος για ειδικές δυνάμεις; Και γενικά πάνε αρκετοί στην ηλικία μου; Ίσως ακούγεται χαζό αλλά το θεωρώ καλό να χεις άτομα στη ηλικία σου δίπλα σου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 31
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Αν είσαι μεγάλος, οι 30άρηδες που πάνε ΕΔ τι είναι, παππούδες;Εικόνα
Άβαταρ μέλους
anton92
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από anton92 »

Ευχαριστώ για την απάντηση αρχικά. Δε το ρώτησα με βάση τις σωματικές ικανότητες κάθε ηλικίας πχ. Ετσι κι αλλιώς οι περισσότεροι 30ρηδες πιθανόν να έχουν καλύτερες αντοχές απο εμένα και τον κάθε νεότερο. Εγώ το ανέφερα με βάση τις συνθήκες συνεννόησης ας πούμε. Γιατί πάρα πολλοί μου λένε πως Ε. Δ. Πάνε κυρίως 18χρονοι που κακά τα ψέματα κουβαλάνε άλλα μυαλά από όποια άποψη και να το δείς και πως πολλές φορές δε βγαίνει άκρη γι αυτό το λόγο.
Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Soap »

anton92 έγραψε:Ευχαριστώ για την απάντηση αρχικά. Δε το ρώτησα με βάση τις σωματικές ικανότητες κάθε ηλικίας πχ. Ετσι κι αλλιώς οι περισσότεροι 30ρηδες πιθανόν να έχουν καλύτερες αντοχές απο εμένα και τον κάθε νεότερο. Εγώ το ανέφερα με βάση τις συνθήκες συνεννόησης ας πούμε. Γιατί πάρα πολλοί μου λένε πως Ε. Δ. Πάνε κυρίως 18χρονοι που κακά τα ψέματα κουβαλάνε άλλα μυαλά από όποια άποψη και να το δείς και πως πολλές φορές δε βγαίνει άκρη γι αυτό το λόγο.

Στις Ειδικες Δυναμεις ο μπαξες εχει απ' ολα. Και απο φατσες, κι απο ηλικιες αλλα κι απο ''μυαλά'' οπως λες και συ. Καλη θητεια.

Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
Γιοργος

Δημοσίευση από Γιοργος »

Διλαδη οι εκς αναβολης γινεται να υπιρετισουνε στις ειδικες δυναμεις?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι.
θ

Δημοσίευση από θ »

Δηλαδή εγώ που έχω αναβολή μέχρι το 2024 και θέλω να την κόψω για να πάω στρατό πριν το εμπορικό ναυτικό γίνεται να πάω ειδικές δυνάμεις. Από ότι ξέρω οι εξ αναβολείς παρουσιάζονται τρίπολη. Από εκεί θα περάσει κλιμάκιο ειδικών δυνάμεων γιατί D.Y.K λες όχι στο παιδί πιο πάνω.
giwrgos16

Δημοσίευση από giwrgos16 »

Παιδια καλησπερα παρουσιαζομαι τον νοεμβριο και εχω δηλωσει ειδικες δυναμεις. Εχω σαν προτιμιση να παω μακ οποιαδιποτε μοιρα το θεμα ειναι οτι ενας γνωστος μου μου ειπε οτι υπαρχει περιπτωση να σε στειλουν ελδυκ. Πραγματικα θελω να υπυρετισω ειδικες δυναμεις δεν θελω πεζικο. Σας παρακαλω απαντηστε μου. Ευχαριστω
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης