Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Νικος έγραψε:Δυστυχως φιλε μου ο συνδεσμος που μου εστειλες δεν μου ανοιγει, ναι λειζερ εννοειτε οτι θα κανω. Αλλα οντως δεν γινετε να υπηρετησω σαν θητεια τωρα ως εδω που εχω φτασει;(3ο μηνα ως πεζικαριος).

Όχι δεν γίνεται.

Dimitrisgew
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Dimitrisgew »

Νικος έγραψε:Παιδες υπηρετω στο πεζικο δυστυχως κοπικα απο ειδικες δυναμεις λογο μυωπιας και επιθυμω με ολη μ την καρδια να μπω στις ειδικες δυναμεις, αποτι εχω ψαξει στο φορουμ απο απαντησεις βλεπω πως δεν υπαρχει καποιος τροπος να υπηρετησω αλλα αν μπορειτε να μ πειτε και εσεις γτ μπορει να μην εψαξα καλα θα το εκτιμουσα και κατι ακομα αν δεν γινετε να υπηρετησω οντως σαν θητεια Αν περναγα σε καποια σχολη οπως ς. Μ. Υ ή ευελπιδων θα γινοταν να μπω μονιμος στις ειδικες δυναμεις;
Φίλε Νίκο πόσο μυωπία έχεις και σε έκοψαν;

Sotsirx
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Sotsirx »

Καταρχάς καλημέρα και καλώς σας βρηκα!Λοιπόν, δυστυχώς ενώ είχα δηλώσει ειδικές δυνάμεις ως επιλογή, κληθηκα Αυλώνα τεθωρακισμένα ως ΥΕΑ. Το προσπερνάω, καθώς θα δωσω τα αθληματα. Ωστόσο διαβάζω πολλά σχόλια του τυπου: Και να περάσεις τα αθληματα δεν είναι σίγουρο ότι θα σε πάρουν, και θέλει βύσμα και μπλα μπλα μπλα. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα αθληματα (το μίλι σε 6 λεπτά,50 κάμψεις και 15 έλξεις), όμως θα ήθελα να ξέρω αν τύχει και κοπω - με κόψουν (αλεξίπτωτα επιλογή), που θα με στείλουν; Επίσης έχοντας πτυχίο φυσικού, όλοι μου λένε πως θα υπηρέτησεω σε κάποιο γραφείο, πράγμα που δεν το εύχομαι. Και κάτι τελευταίο, έχοντας χονδροπαθεια στο δεξί γόνατο μου, θα αντιμετωπισω πρόβλημα στην εκπαίδευση μου αν με επιλέξουν;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Sotsirx έγραψε:Καταρχάς καλημέρα και καλώς σας βρηκα!Λοιπόν, δυστυχώς ενώ είχα δηλώσει ειδικές δυνάμεις ως επιλογή, κληθηκα Αυλώνα τεθωρακισμένα ως ΥΕΑ. Το προσπερνάω, καθώς θα δωσω τα αθληματα. Ωστόσο διαβάζω πολλά σχόλια του τυπου: Και να περάσεις τα αθληματα δεν είναι σίγουρο ότι θα σε πάρουν, και θέλει βύσμα και μπλα μπλα μπλα. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα αθληματα (το μίλι σε 6 λεπτά,50 κάμψεις και 15 έλξεις), όμως θα ήθελα να ξέρω αν τύχει και κοπω - με κόψουν (αλεξίπτωτα επιλογή), που θα με στείλουν; Επίσης έχοντας πτυχίο φυσικού, όλοι μου λένε πως θα υπηρέτησεω σε κάποιο γραφείο, πράγμα που δεν το εύχομαι. Και κάτι τελευταίο, έχοντας χονδροπαθεια στο δεξί γόνατο μου, θα αντιμετωπισω πρόβλημα στην εκπαίδευση μου αν με επιλέξουν;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

1) Τρεχουν 2 μιλια με αρβυλα και θελουν χρονο 13.30 λεπτα το αριστο

2) Αν περασεις το ΚΕΑΠ και κοπεις στη ΣΧΑΛ σε στελνουν σε μοναδα καταδρομων

3) Με χονδροπαθεια νομιζω σε κοβουν κατευθειαν εκτος και αν το αποκρυψεις. Αλλα δε ξερω αν θα την παλεψεις στη ρεντινα με τις 50αρες και τις μπεργκιναδες

-Αν με το καλο πας ΣΕΑΠ θα δεις τι θα πει βυσμα, οταν θα χεις συμπληρωσει 30 υπηρεσιες και ο αρχιλοχιας σου εκανε σε 2 μηνες σαν Αλφα, τεσσερις !

Βασιλης

Δημοσίευση από Βασιλης »

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω ενω εχω δηλωσει ειδικες δυναμεις καταδρομεας στο site της στρατολογιας μου βγαζει στρατος ξηρας γιατι; Δεν επιλεχτηκα ειδικες δυναμεις?
Cuervo

Δημοσίευση από Cuervo »

Αμα το ρωτήσεις αλλες 3 φορες θα σου απαντήσει απο μονο του το φόρουμ! ΑΣΕ μας ρε απαλευτε πρωινιατικα , κουνησε τα χέρια σου και ψάξε.
lazos

Δημοσίευση από lazos »

Γεια σας. Θα ηθελα να κανω μια απλη ερωτηση... Παρουσιαζομαι 10/11 Μ. Πευκο... Μου ειπαν να παρω εκτος των αλλων οπωσδηποτε και ενα σπρει για κοριους (Pubex) ... Λογικα επιτρεπεται να το εχω μαζι μου οταν παω... Εκει ομως θα μου επιτρεψουν να το εχω μαζι μου και να το χρησιμοποιησω; Ευχαριστω...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ναι επιτρέπεται.
Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Vessty »

Επειδη στην ΕΣΣΟ Σεπτεμβριου πηραν ατομα απο εφεδρους στο ΣΥΚ θα ηθελα να ρωτησω αυτους που μπαινουν τωρα αν περασε το κλιμακιο ξανα.Το ρωταω αυτο γιατι δεν εχω ιδεα ποτε ξεκινανε τα σχολεια του Π. Ν και με ποιες ΕΣΣΟ συμβαδιζουν.

Σταματης

Δημοσίευση από Σταματης »

Μια ερωτηση ρε παιδια μου εχει το χαρτι για να παρουσιαστω στο ΚΕΝ αρτας εγω ομως θελω να δηλωσω να παω ειδικες δυναμεις πως γινεται να το αλλαξω;Ευχαριστω!

Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Soap »

Σε πρώτη φάση δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Σε δεύτερη φάση όταν με το καλό παρουσιαστείς στην Άρτα θα σας ρωτήσουν κάποια στιγμή ποιοι θέλουν να πάνε ειδικές δυνάμεις. Εκεί θα δηλώσεις ότι επιθυμείς να πας ειδικές δυνάμεις και μαζί με τους υπόλοιπους που θα το δηλώσουν επίσης, θα περάσετε κάποιες αθλητικές δοκιμασίες κι αν τα καταφέρετε θα συνεχίσετε στις ειδικές δυνάμεις.
Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
arnold13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από arnold13 »

παιδες διαβασα σε κατι μηνυματα πιο πριν οτι για να μπεις 35μκ εχει σημασια κ το βυσμα.. εγω θα παω σε δυο μηνες υπαρχει περιπτωση να μη με παρουν ακομα και αν περασω τα αθληματα;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

arnold13 έγραψε: παιδες διαβασα σε κατι μηνυματα πιο πριν οτι για να μπεις 35μκ εχει σημασια κ το βυσμα. Εγω θα παω σε δυο μηνες υπαρχει περιπτωση να μη με παρουν ακομα και αν περασω τα αθληματα;
Ναι υπάρχει, αλλά μην το δένεις κιόλας ότι θα συμβεί αυτό.
Άβαταρ μέλους
Laskaris
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Laskaris »

Φιλε 35ΜΚ πηγαίνω. Δεν έβαλα βύσμα και ούτε μου είπε κανένας από τις σειρές μου οτι έβαλε βυσμα για 35. Μην αγχώνεσαι, θα σε πάρουν.
anonumosq

Δημοσίευση από anonumosq »

Γνωριζει κανεις αν η σειρα του Ιανουαριου ειναι οντως η πολυπληθεστερη;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες