Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
lazos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από lazos »

ΔΕΑ_2αμαλ απο οτι καταλαβα... Θα αναγκαστω να παω ΚΕΕΔ (λογω καθαρου σφαλματος... Οποιος διαβασε τι συνεβη καταλαβε) ... Θα κανω οτι εκπαιδευση γινεται και σε οποιο αλλο ΚΕΝ (π. Χ. Θηβας) ... Σωστα; Και θα ερωτηθω εαν θελω Ε. Δ. Ή οχι... Εγω οχι θα πω και οταν θα με εξετασουν και δουν τα προβληματα υγειας θα με κοψουν σιγουρα... Να ρωτησω κατι;
1. Ο εξοπλισμος που θα παρω εκει (ρουχα, αρβυλα κ. Τ. Λ.) ειναι εκεινος που δινουν σε καθε νεοσύλλεκτο που ειναι σε οποιοδηποτε αλλο ΚΕΝ;
2. Αφου δεν θελω Ε. Δ... Και βαση των προβληματων υγειας μετα την ορκομωσια θα με στειλουν μεταθεση σε αλλο ΚΕΝ ή θα με στειλουν κανονικα με μεταθεση σε αλλο στρατοπεδο με αλλη ειδικοτητα;
Συγγνωμη εαν σας κουρασα... Μακαρι να μπορει να κανει κατι το Στρατ. Γραφειο και να μην φαω τετοια ταλαιπωρια... Ευχαριστω προκαταβολικα...
newplan
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από newplan »

Μην ανησυχειτε για τιποτα οσοι εχετε θεματα υγειας και παρουσιαζεστε στο ΚΕΕΔ. Μολις βγει το Ι (γιώτα) σας (αν εχετε οντως καποιο προβλημα) δεν θα κανετε απολυτως τπτ. Χτες ορκιστηκαμε και μεις και μπορω να σου πω οτι απο εκπαιδευση/ασκηση δεν ειχε τπτ το ιδιαιτερο, για να μην πω απολυτως τπτ. Τα στελεχη ειναι απολυτως συνεννοησιμα και δεν θα σε βαλουν να κανεις κατι που δεν θες. Το μονο ''θεμα'' που θα αντιμετωπισεις σαν 25αρης (συνομιλικοι ειμαστε) ειναι τα 18ρια και 19ρια που θα σε κανουν τις μπαλες ΝΑΑΑΑΑ τις πρωτες μερες με τα ***** τους. Εσυ να εισαι σωστος, ευγενικος, και οτι εχει σχεση με φανταρια να το παιρνεις στην πλακα, γιατι με τα νευρα πανω απ το κεφαλι σου δεν περναν οι μερες με τπτ.
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

lazos έγραψε: ΔΕΑ_2αμαλ απο οτι καταλαβα... Θα αναγκαστω να παω ΚΕΕΔ (λογω καθαρου σφαλματος... Οποιος διαβασε τι συνεβη καταλαβε) ... Θα κανω οτι εκπαιδευση γινεται και σε οποιο αλλο ΚΕΝ (π. Χ. Θηβας) ... Σωστα; Και θα ερωτηθω εαν θελω Ε. Δ. Ή οχι... Εγω οχι θα πω και οταν θα με εξετασουν και δουν τα προβληματα υγειας θα με κοψουν σιγουρα... Να ρωτησω κατι;1. Ο εξοπλισμος που θα παρω εκει (ρουχα, αρβυλα κ. Τ. Λ.) ειναι εκεινος που δινουν σε καθε νεοσύλλεκτο που ειναι σε οποιοδηποτε αλλο ΚΕΝ;2. Αφου δεν θελω Ε. Δ... Και βαση των προβληματων υγειας μετα την ορκομωσια θα με στειλουν μεταθεση σε αλλο ΚΕΝ ή θα με στειλουν κανονικα με μεταθεση σε αλλο στρατοπεδο με αλλη ειδικοτητα; Συγγνωμη εαν σας κουρασα... Μακαρι να μπορει να κανει κατι το Στρατ. Γραφειο και να μην φαω τετοια ταλαιπωρια... Ευχαριστω προκαταβολικα...
Ετσι ακριβως. Ναι τα υλικα που θα σου δωσουν θα ειναι αυτα που δινουν και στους υπολοιπους των αλλων μοναδων. Κατα τα αλλα,+1 σε αυτο που λεει ο newplan, ακριβεστατη περιγραφη της διαβιωσης στο ΚΕΕΔ
νεοσύλλεκτος ΣΤ2015

Δημοσίευση από νεοσύλλεκτος ΣΤ2015 »

Γεια σας και απο εμενα. Δεν ξερω αν κανω καλα που γραφω εδω... Ειμαι 25 και παω 26 χρονων... Στα μεσα Αυγούστου Την αναβολη μου για να μπω με την ΣΤ' ΕΣΣΟ Νοεμβρη 2015... Στο χαρτι που συμπληρωσα ειχα δηλωσει οτι Θελω να υπηρετησω Ειδικες Δυναμεις αλλα μου βγηκε η καταταξη σημερα και με περνούν Τεθορακισμενα.

1) φοβαμε οτι εχει γεμισει η καταταξη για ειδικες διναμεις γιατι ειμαστε και μεγαλη εσσο αρα παιζει καν να μην ερθουν να ζητισουν ατομα ;

2) ποσο ελαστικοι ειναι με τα αθληματα γιατι ολα τα βγαζω (τρεχιμο 25 κοιλικους Αλλα στις ελξεις κανω που σιμενει καμια (στις εδ δηναμεις ξεκεινας απο το καμια, μια) αν κουναω τον κορμο μου Μπορεί Να βγάλω 2-3 επιτρέπετε ;

και τελευταιο αν κοπω μετα στην Εκπαίδευση Γιρναω τ/θ ή με στελνουν πεζικο ;

Dimitrisgew
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Dimitrisgew »

Παιδιά καλήμερα εγώ έχω το αντίθετο θέμα με τους πιο πάνω φίλους. ΔΗΛ: Έκοψα την αναβολή μου αρχές Ιουλίου στα κεπ και δήλωσα χειρόγραφα σε 2 σελίδες κιόλας ότι επιθυμώ Να καταταγώ στις ΕΔ (έτσι μου είπαν να κάνω από το Ρουφ) και το αποτέλεσμα ότι σήμερα έμαθα ότι παρουσιάζομαι 11/11 αυλωνα Διαβιβάσεις. Χρειάζομαι την βοήθεια σας τη να κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Ευχαριστω
lazos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από lazos »

DimitrisgeW... Αν υπηρχε δυνατοτητα να αλλάζαμε θεσεις πολυ ευχαριστως!
Πηγα σημερα στο Στρατολογικο Γραφειο που ανηκω... Τους ειπα οτι εγω δεν δηλωσα Ε. Δ. Ουτε πεζοναυτης στην αιτηση διακοπης αναβολης Και τελικα μου ειπαν οτι παρουσιαζομαι 10/11 ΚΕΕΔ... Και βλεπουμε... Μαλλον λενε στην τυχη με εστειλαν εκει... Ειπαν οτι λογικα λογω των σοβαρων προβληματων υγειας που εχω θα με κοψουν... Θα κατσω λενε εκει 2-3 εβδομαδες μεχρι την ορκομωσια και αφου τους δηλωσω οτι δεν θελω Ε. Δ. Θα με στειλουν με μεταθεση Πεζικο... (ισχυει ε; ) Να ρωτησω ομως κατι...
Το χαρτι της μεταθεσης... Θα το παρω την ημερα ορκομωσιας; Η μηπως μετα την 3ημερη αδεια ορκομωσιας θα γυρισω παλι ΚΕΕΔ για να το παρω; Ευχαριστω...

Dimitrisgew
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ότι νάνε πραγματικά! Όντως μακάρι να μπορούσαμε να ανταλλάζαμε Λάζο. Πάντως δεν νομίζω Να έχεις πρόβλημα γιατί Ξέρω και άλλους σαν την περίπτωση σου που κόπηκαν και μετά πήγαν τεθωρακισμενα.
Άβαταρ μέλους
Laskaris
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Laskaris »

Φίλε Dimitrisgew δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Όπου και να παρουσιαστείς θα περάσει σίγουρα κλιμάκιο των Ειδικών Δυνάμεων, συνήθως την πρώτη Δευτέρα μετά την κατάταξη. Εκεί πολύ απλά θα δηλώσεις την προτίμηση σου και θα δώσεις κάποια αθλήματα. Εφόσον τα περάσεις, θα παραμείνεις Αυλώνα μέχρι την ορκομωσία σου και μετά θα συνεχίσεις την πορεία σου στις Ειδικές Δυνάμεις.
Dimitrisgew
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Σε ευχαριστώ Λάσκαρη για τις πληροφορίες ελπίζω να πάνε όλα καλά!
Άβαταρ μέλους
Laskaris
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Laskaris »

Να΄σαι καλά. Πάντως όταν με το καλό παρουσιαστείς στο ΚΕΝ δήλωσε το και θα σε κατατοπίσουν καλύτερα.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από D.Y.K »

lazos έγραψε:DimitrisgeW... Αν υπηρχε δυνατοτητα να αλλάζαμε θεσεις πολυ ευχαριστως!
Πηγα σημερα στο Στρατολογικο Γραφειο που ανηκω... Τους ειπα οτι εγω δεν δηλωσα Ε. Δ. Ουτε πεζοναυτης στην αιτηση διακοπης αναβολης Και τελικα μου ειπαν οτι παρουσιαζομαι 10/11 ΚΕΕΔ... Και βλεπουμε... Μαλλον λενε στην τυχη με εστειλαν εκει... Ειπαν οτι λογικα λογω των σοβαρων προβληματων υγειας που εχω θα με κοψουν... Θα κατσω λενε εκει 2-3 εβδομαδες μεχρι την ορκομωσια και αφου τους δηλωσω οτι δεν θελω Ε. Δ. Θα με στειλουν με μεταθεση Πεζικο... (ισχυει ε;) Να ρωτησω ομως κατι...
Το χαρτι της μεταθεσης... Θα το παρω την ημερα ορκομωσιας; Η μηπως μετα την 3ημερη αδεια ορκομωσιας θα γυρισω παλι ΚΕΕΔ για να το παρω; Ευχαριστω...

Η θητεία στις ΕΔ είναι εθελοντική. Αυτό λοιπόν αυτόματα σημαίνει ότι αν δεν το επιθυμείς εσύ πολύ απλά ΔΕΝ θα σε πάρουν με το ζόρι. Θα σου βγει μετάθεση για το πεζικό ναι.

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Παιδες υπηρετω στο πεζικο δυστυχως κοπικα απο ειδικες δυναμεις λογο μυωπιας και επιθυμω με ολη μ την καρδια να μπω στις ειδικες δυναμεις, αποτι εχω ψαξει στο φορουμ απο απαντησεις βλεπω πως δεν υπαρχει καποιος τροπος να υπηρετησω αλλα αν μπορειτε να μ πειτε και εσεις γτ μπορει να μην εψαξα καλα θα το εκτιμουσα και κατι ακομα αν δεν γινετε να υπηρετησω οντως σαν θητεια Αν περναγα σε καποια σχολη οπως ς. Μ. Υ ή ευελπιδων θα γινοταν να μπω μονιμος στις ειδικες δυναμεις;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αν έχεις πολύ μυωπία καλύτερα να κάνεις ένα λέιζερ γιατί αλλιώς ούτε ως μόνιμος θα μπορέσεις να υπηρετήσεις στις καταδρομές. Ωστόσο ας μην ξεφεύγουμε άλλο από το θέμα καθώς για τους μόνιμους στις ειδικές δυνάμεις υπάρχει ξεχωριστό νήμα .
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Δυστυχως φιλε μου ο συνδεσμος που μου εστειλες δεν μου ανοιγει, ναι λειζερ εννοειτε οτι θα κανω. Αλλα οντως δεν γινετε να υπηρετησω σαν θητεια τωρα ως εδω που εχω φτασει;(3ο μηνα ως πεζικαριος).
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 31
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Αυτός είναι ο σύνδεσμος

Μόνιμος στις Ειδικές Δυνάμεις
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση