Κουρέας στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος_9007
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Κουρέας στο στρατό

Δημοσίευση από Αλεξανδρος_9007 »

Αν τους πω οτι ξερω να κουρευω και με βαλουν τελικα να κουρεψω τους μαλιαδες Και ζητησω απο τον καθενα απο ενα ευρω για το κουρεμα, λετε να βγαλω κανα μεροκαματακι;Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 1

Κουρέας στο στρατό

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αλεξανδρος_9007 έγραψε:Αν τους πω οτι ξερω να κουρευω και με βαλουν τελικα να κουρεψω τους μαλιαδες Και ζητησω απο τον καθενα απο ενα ευρω για το κουρεμα, λετε να βγαλω κανα μεροκαματακι;Εικόνα

Μεροκαματάκι δεν πρόκειται να βγάλεις έτσι κ αλλιώς καθώς συγκεκριμένα στον Στρατό αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο για... Την ψυχή της μάνας σου Εικόνα

Το πολύ πολύ να είσαι κωλυόμενος σε κάποιες περιπτώσεις και να χάσεις καμιά εκπαίδευση.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Κουρέας στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

Εννοείται ότι τους κουρεύεις δωρεάν. Αμ πώς!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος_9007

Κουρέας στο στρατό

Ε τοτε δεν συμφερει να χασω ασκηση για να ασχολουαι με τριχεςΕικόνα Βεβαια αυτο ειναι καλο για αυτους που γουσταρουν να φιδιαζουν!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κουρέας στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

Λεφτά μπορείς να βγάλεις μόνο σε περίπτωση που είσαι κουρέας σε ταξιαρχία και σε στέλνει ο ταξίαρχος να κουρεύεις τους φαντάρους

Έναν τέτοιον ήξερα, βέβαια ήτανε Ανιψιός του ταξίαρχου.Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος_9007

Κουρέας στο στρατό

Ε γιαυτο επαιρνε και λεφτα!Εικόνα
TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Κουρέας στο στρατό

Δημοσίευση από TEIN »

Αν ειναι να το κανεις για να βγαλεις λεφτα, αστο, εδω δεν βγαζουνε απο αλλα, απο το κουρεμα θα βγαλουνε!
Sotirist8

Κουρέας στο στρατό

Δημοσίευση από Sotirist8 »

Συνηθως αν καποιος θελει να τον περιποιηθεις καλυτερα να σου αφησει κατι, στο ΚΕΤΘ βγαζανε αρκετα ετσι
TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Κουρέας στο στρατό

Δημοσίευση από TEIN »

Καλα, δεν απαιτεις και κουρεμα αλα "Σαμαρα"; Εικόνα

Παντως αν κουρευει χαλια επιτηδες, για να περνει χρηματα για να τους "προσεξει",8α μαθευτει και τοτε 8α εχει αλλα προβληματα...

Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος_9007

Κουρέας στο στρατό

Ποσο χαλια μπορει να κουρεψει κανεις με μια μηχανη; Αφου τα περνει ομοιομορφα και αν θελει με το δαχτυλο επισης ειναι ευκολο
Μιχάλης

Κουρέας στο στρατό

Δημοσίευση από Μιχάλης »

Παιδια καλησπερα βρισκομαι στη συμη και ειμαι κουρεας στην μοναδα μου... Εγω εχω να ρωτησω αν υπαρχει σχετικο αρθρο για τον κουρεα αν θεωρειται ως ποστο και τι προβλεπεται γενικα αν ξερει κανεις σιγουρα να απαντησει... Ευχαριστω
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Κουρέας στο στρατό

Δημοσίευση από dn24 »

Μιχάλης έγραψε:Παιδια καλησπερα βρισκομαι στη συμη και ειμαι κουρεας στην μοναδα μου... Εγω εχω να ρωτησω αν υπαρχει σχετικο αρθρο για τον κουρεα αν θεωρειται ως ποστο και τι προβλεπεται γενικα αν ξερει κανεις σιγουρα να απαντησει... Ευχαριστω

Καλησπέρα και σε εσένα Μιχάλη. Όχι δεν είναι πόστο με κάποια διαταγή. Πόστο γίνεται άτυπα για τον εθελοντή κουρέα, και η συμμετοχή του στο πρόγραμμα μονάδος εξαρτάται απο τις αποφάσεις Διοικητού μονάδος και λόχου. Όπως και ο υδραυλικός αντίστοιχα. Αυτό που προβλέπεται όμως, είναι η μονάδα σου να σου δώσει μια απλή βεβαίωση ότι ήσουν κουρέας, την οποια μπορείς να χρησιμοποιήσεις αργότερα ως αποδεικτικό προϋπηρεσίας, για την εύρεση εργασίας ως πολίτης στο επάγγελμα αυτό. Ευχαριστώ.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες