Κουρέας στο στρατό
- Αλεξανδρος_9007
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
Κουρέας στο στρατό
Αν τους πω οτι ξερω να κουρευω και με βαλουν τελικα να κουρεψω τους μαλιαδες Και ζητησω απο τον καθενα απο ενα ευρω για το κουρεμα, λετε να βγαλω κανα μεροκαματακι;

Κουρέας στο στρατό
Αλεξανδρος_9007 έγραψε:Αν τους πω οτι ξερω να κουρευω και με βαλουν τελικα να κουρεψω τους μαλιαδες Και ζητησω απο τον καθενα απο ενα ευρω για το κουρεμα, λετε να βγαλω κανα μεροκαματακι;
Μεροκαματάκι δεν πρόκειται να βγάλεις έτσι κ αλλιώς καθώς συγκεκριμένα στον Στρατό αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο για... Την ψυχή της μάνας σου

Το πολύ πολύ να είσαι κωλυόμενος σε κάποιες περιπτώσεις και να χάσεις καμιά εκπαίδευση.
Κουρέας στο στρατό
Εννοείται ότι τους κουρεύεις δωρεάν. Αμ πώς!

- Αλεξανδρος_9007
Κουρέας στο στρατό
Ε τοτε δεν συμφερει να χασω ασκηση για να ασχολουαι με τριχες
Βεβαια αυτο ειναι καλο για αυτους που γουσταρουν να φιδιαζουν!

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
Κουρέας στο στρατό
Λεφτά μπορείς να βγάλεις μόνο σε περίπτωση που είσαι κουρέας σε ταξιαρχία και σε στέλνει ο ταξίαρχος να κουρεύεις τους φαντάρους
Έναν τέτοιον ήξερα, βέβαια ήτανε Ανιψιός του ταξίαρχου.
Έναν τέτοιον ήξερα, βέβαια ήτανε Ανιψιός του ταξίαρχου.

- Αλεξανδρος_9007
Κουρέας στο στρατό
Ε γιαυτο επαιρνε και λεφτα!

Κουρέας στο στρατό
Αν ειναι να το κανεις για να βγαλεις λεφτα, αστο, εδω δεν βγαζουνε απο αλλα, απο το κουρεμα θα βγαλουνε!
Κουρέας στο στρατό
Συνηθως αν καποιος θελει να τον περιποιηθεις καλυτερα να σου αφησει κατι, στο ΚΕΤΘ βγαζανε αρκετα ετσι
Κουρέας στο στρατό
Καλα, δεν απαιτεις και κουρεμα αλα "Σαμαρα"; 
Παντως αν κουρευει χαλια επιτηδες, για να περνει χρηματα για να τους "προσεξει",8α μαθευτει και τοτε 8α εχει αλλα προβληματα...

Παντως αν κουρευει χαλια επιτηδες, για να περνει χρηματα για να τους "προσεξει",8α μαθευτει και τοτε 8α εχει αλλα προβληματα...
- Αλεξανδρος_9007
Κουρέας στο στρατό
Ποσο χαλια μπορει να κουρεψει κανεις με μια μηχανη; Αφου τα περνει ομοιομορφα και αν θελει με το δαχτυλο επισης ειναι ευκολο
Κουρέας στο στρατό
Παιδια καλησπερα βρισκομαι στη συμη και ειμαι κουρεας στην μοναδα μου... Εγω εχω να ρωτησω αν υπαρχει σχετικο αρθρο για τον κουρεα αν θεωρειται ως ποστο και τι προβλεπεται γενικα αν ξερει κανεις σιγουρα να απαντησει... Ευχαριστω
Κουρέας στο στρατό
Μιχάλης έγραψε:Παιδια καλησπερα βρισκομαι στη συμη και ειμαι κουρεας στην μοναδα μου... Εγω εχω να ρωτησω αν υπαρχει σχετικο αρθρο για τον κουρεα αν θεωρειται ως ποστο και τι προβλεπεται γενικα αν ξερει κανεις σιγουρα να απαντησει... Ευχαριστω
Καλησπέρα και σε εσένα Μιχάλη. Όχι δεν είναι πόστο με κάποια διαταγή. Πόστο γίνεται άτυπα για τον εθελοντή κουρέα, και η συμμετοχή του στο πρόγραμμα μονάδος εξαρτάται απο τις αποφάσεις Διοικητού μονάδος και λόχου. Όπως και ο υδραυλικός αντίστοιχα. Αυτό που προβλέπεται όμως, είναι η μονάδα σου να σου δώσει μια απλή βεβαίωση ότι ήσουν κουρέας, την οποια μπορείς να χρησιμοποιήσεις αργότερα ως αποδεικτικό προϋπηρεσίας, για την εύρεση εργασίας ως πολίτης στο επάγγελμα αυτό. Ευχαριστώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες