Μειωμένη θητεία - Τρίτεκνοι
- GREEKDIVER
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
Ναι φιλε μου κατα 99% δικαιούσαι. Καλη θητεία
Επισης τσέκαρε μήπως εχεις και αλλα δικαιώματα λόγου του αδερφού σου...
Επισης τσέκαρε μήπως εχεις και αλλα δικαιώματα λόγου του αδερφού σου...
Καλησπέρα,
Είμαι ο μεγαλύτερος γιός τρίτεκνης οικογένειας και κατατάσσομαι με την ΕΣΣΟ του Γενάρη.
1) Έχει σημασία που αδελφή μου είναι 28 ετών ή εξακολουθώ να δικαιούμαι την μειωμένη θητεία;
2) Έχω αντίστοιχο μεταπτυχιακό (Ασφάλεια Πληροφορίας) και θέλω να εισαχθώ στο ΚΕ. ΠΥ. ΕΣ. Το γεγονός ότι θα κάνω μειωμένη θητεία θα επηρεάσει απόφαση του άν θα εισαχθώ στο εν λόγο σώμα;
Ευχαριστώ
Είμαι ο μεγαλύτερος γιός τρίτεκνης οικογένειας και κατατάσσομαι με την ΕΣΣΟ του Γενάρη.
1) Έχει σημασία που αδελφή μου είναι 28 ετών ή εξακολουθώ να δικαιούμαι την μειωμένη θητεία;
2) Έχω αντίστοιχο μεταπτυχιακό (Ασφάλεια Πληροφορίας) και θέλω να εισαχθώ στο ΚΕ. ΠΥ. ΕΣ. Το γεγονός ότι θα κάνω μειωμένη θητεία θα επηρεάσει απόφαση του άν θα εισαχθώ στο εν λόγο σώμα;
Ευχαριστώ
Καταρχην καλημερα και ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας, Θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την μειωμενη θητεια 8 μηνων, στην οικογενεια μου ειμαστε τρια αδερφια, εγω και οι 2 αδερφες μου αλλα οι αδερφες μου ειναι απο αλλο πατερα σε αυτη την περιπτωση δικαιουμαι την μειωση της θητειας μου?
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Γεια σας, εχω δει ολες τις ερωτησεις και απαντησεις απλα μερικοι λενε το ενα και μερικοι το αλλο. Αν εγω ειμαι ο μεγαλυτερος απο 3 αδερφια αλλα ο μικροτερος μου αδερφος μπει πρωτος στρατο (λογω σχολης εγω δεν εχω μπει ακομα) τοτε εγω χανω το δικαιωμα του 8μηνου και το παιρνει αυτοματα αυτος που μπαινει πρωτος; Στην στρατολογια λενε ξεκαθαρα ο μονος η ο μεγαλυτερος απο 3 ζωντα αδερφια. Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι ο μεγαλυτερος η το μοναδικο αγορι (πχ 2 κοριτσια ενα αγορι στην οικογενεια) ανεξαρτητως ηλικιας. Σας ευχαριστω και ας απαντησει καποιος υπευθυνα που να ξερει
Το δικαίωμα το παίρνει ο επόμενος σε σειρά αδερφός μόνο αν ο μεγαλύτερος (δηλαδή πρώτος) έχει απαλλαγεί από την υποχρεωτική στράτευση για λόγους υγείας.
-
- Στρατιώτης
Επομένως, αν ο μικρότερός μου αδερφός καταταγεί πρώτος εγώ θα συνεχίσω να είμαι δικαιούχος του 8μήνου;
-
- Στρατιώτης
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου φιλε μου. Να εισαι καλα
Καλησπέρα.
Πρόκειται να καταταγώ το Νοέμβρη και όντας ο μεγαλύτερος γιος τρίτεκνης οικογένειας θα κάνω 8μηνη θητεία απότι έχω δει.
Αυτό πως μπορώ να το πιστοποιήσω; Στο φύλλο πορείας λέει να έχω κάποιο αποδεικτικό ότι δικαιούμαι μειωμένη θητεία.
Πρέπει να πάρω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και να το καταθέσω την ημέρη που θα μπω;
ευχαριστώ.
Πρόκειται να καταταγώ το Νοέμβρη και όντας ο μεγαλύτερος γιος τρίτεκνης οικογένειας θα κάνω 8μηνη θητεία απότι έχω δει.
Αυτό πως μπορώ να το πιστοποιήσω; Στο φύλλο πορείας λέει να έχω κάποιο αποδεικτικό ότι δικαιούμαι μειωμένη θητεία.
Πρέπει να πάρω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και να το καταθέσω την ημέρη που θα μπω;
ευχαριστώ.
Παίρνεις πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για στρατολογική χρήση από το ληξιαρχείο που είσαι γραμμένος και το καταθέτεις μετά το κέντρο στη στρατολογία της περιοχής σου.
Καλησπέρα, ειμαστε οικογενεια τριτεκνοι και ειμαι ο μόνος αδερφός 1) παιζει ρόλο ότι η αδερφή μου είναι αρκετά μεγαλύτερη (27 ετών) και οτι εργάζεται;
2) είμαι ο μόνος γιος θανόντος γονέα.
Μπορούν να συνδυαστούν τα δύο αυτά κριτήρια ή πρέπει να επιλέξω ένα; Ποιο είναι καλύτερα να επιλέξω;
Όποιος μπορεί ας απαντήσει σας ευχαριστώ...
2) είμαι ο μόνος γιος θανόντος γονέα.
Μπορούν να συνδυαστούν τα δύο αυτά κριτήρια ή πρέπει να επιλέξω ένα; Ποιο είναι καλύτερα να επιλέξω;
Όποιος μπορεί ας απαντήσει σας ευχαριστώ...
Γεια σας θα ήθελα να ρωτησω, ποσους μήνες θα πρέπει να υπηρετήσουν την θητεία.. τα τριτεκνα παιδιά,
Είμαστε 4 παιδιά και είμαι ο 3ος. Πρώτο: Κορίτσι, δεύτερο: Αγόρι τρίτος: Αγόρι τέταρτο: ΚορίτσιΟ αδερφός μου έκανε μειωμένη θητεία 8 μήνες.
Εγώ δικαιούμαι;
στην στρατολογία γράφει οτι δικαιουνται 8μηνη Οι δύο μεγαλύτεροι αδελφοί από τέσσερα ζώντα αδέλφια.
Εγώ δικαιούμαι;
στην στρατολογία γράφει οτι δικαιουνται 8μηνη Οι δύο μεγαλύτεροι αδελφοί από τέσσερα ζώντα αδέλφια.
- Stdb2019
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Λοιπον ειμαι στρατιώτης εδω και ενα μηνα α εσσο 2019 και διαβασα για το νομοσχέδιο που θα υλοποιηθεί οτι και τα τρια παιδια τριτεκνης οικογένεια θα κανουν 8μηνη θητεία... εφοσον υλοποιηθεί το νομοσχέδιο θα δικαιουμαι την 8μηνη η δεν ισχύει για αυτος που εχουν μπει ηδη
καλησπέρα και εγω έχω την ίδια σπορεία.. το νεο νομοσχέδιο θα πιανει τους ήδη στρατεύσιμους; είμαι 359 εσσο και θα δικαιουμαι 6 μηνο σαν πολυτεκνος..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες