yoba87 έγραψε: Υπάρχει και το ενδεχόμενο να έρθει έτσι και αλλιώς χαρτί για Μαρτιο αλλά θέλω να είμαι σίγουρος.
Τα έχεις μπερδέψει μεγάλε, εσύ θέλεις να κάνεις εθελοντική κατάταξη που είναι εντελώς διαφορετικό θέμα, ψάξε και βρες να διαβάσεις το σχετικό θέμα στο φόρουμ.
Τι σχέση έχει;
Θέλω να κάνω εθελοντική αμεση καταταξη με την ΕΣΣΟ μαρτιου.
Το θέμα μου δεν είναι η εθελοντική κατάταξη αλλά η ΑΜΕΣΗ καταταξη με την επόμενη ΕΣΣΟ (Μαρτιο).
Άρα είμαι στο σωστό σημείο...
Εγώ μια χαρά είμαι, εσύ δεν έχεις μπει καν στο κόπο να διαβάσεις το θέμα από το πρώτο μήνυμα για να καταλάβεις τι σημαίνει η άμεση κατάταξη, η άμεση κατάταξη είναι για όσους έχουν πάρει αναβολή και την κόβουν εκπρόθεσμα. Τους δίνεται η δυνατότητα να υπογράψουν ένα χαρτί για να μπουν όσο πιο σύντομα γίνεται.
Τώρα αν δεν θέλεις να το καταλάβεις δεν μπορώ να κάνω κάτι, εσύ δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη και θα ρίχνεις τις ευθύνες σε τρίτους.
Καλησπέρα παιδιά! έχω καταταχθεί στο ναυτικό και δεν γνώριζα ότι οι ΕΣΣΟ διαφοροποιούνται από τον στρατό ξηράς.
πιστεύετε έχω πιθανότητες αν κόψω τώρα αναβολή και κάνω και αίτηση, για να καταταχθώ Αύγουστο;
επίσης από ότι κατάλαβα πρέπει η διακοπή της αναβολής να προηγηθεί της αίτησης άμεσης κατάταξης. Άρα αν η αίτηση μου απορριφθεί παρουσιάζομαι υποχρεωτικά Νοέμβρη που είναι η επόμενη εσσο. Πράγμα που δεν επιθυμώ με τίποτα γιατί έτσι δεν θα μπορώ να ξεκινήσω μεταπτυχιακό Σεπτέμβρη του 2018. Καμιά ιδέα;
GIANNIS1995GR έγραψε:Καλησπέρα παιδιά! έχω καταταχθεί στο ναυτικό και δεν γνώριζα ότι οι ΕΣΣΟ διαφοροποιούνται από τον στρατό ξηράς.
πιστεύετε έχω πιθανότητες αν κόψω τώρα αναβολή και κάνω και αίτηση, για να καταταχθώ Αύγουστο;
επίσης από ότι κατάλαβα πρέπει η διακοπή της αναβολής να προηγηθεί της αίτησης άμεσης κατάταξης. Άρα αν η αίτηση μου απορριφθεί παρουσιάζομαι υποχρεωτικά Νοέμβρη που είναι η επόμενη εσσο. Πράγμα που δεν επιθυμώ με τίποτα γιατί έτσι δεν θα μπορώ να ξεκινήσω μεταπτυχιακό Σεπτέμβρη του 2018. Καμιά ιδέα;
Μπορείς να ζητήσεις αναβολή για ψυχολογικούς λόγους. Δες το σχετικό μας νήμα. Αν και δεν είναι βέβαιο ότι θα τη δεχθούν, δεν στο παρουσιάζω ως δεδομένο. Διάβασε το νήμα, έχει πολύ πληροφορία, και θα καταλάβεις.
Εάν δεν πάρεις την αναβολή, παρουσιάζεσαι, και απλώς φεύγεις με αναβολή άμεσα από την μονάδα.. δεν θα χάσεις πολλές μέρες από τις σπουδές σου με αυτό.. μόνο κόπο, αλλά είναι λύση ανάγκης.
Μάλλον κάπως έτσι θα κινηθώ αν δεν γίνει δεκτή η αίτησή μου για άμεση κατάταξη. Ναι δεν χάνω μέρες, σκοπός μου είναι να είμαι έξω σεπτ του 2018 και δεν θα είμαι αν δεν γινει δεκτη η αίτηση άμεσης κατάταξης γιατί αν μπω νοεμ2017 θα βγω νοεμβ2018. Για αυτό θέλω να καταταχθώ άμεσα με την εσσο αυγουστος2017. σε ευχαριστώ, θα διαβάσω τα μηνύματα του θέματος.
"Είστε υπόχρεος κατάταξης με τη 2017 Δ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) , πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα ο ακριβής τόπος και ημερομηνία που πρέπει να παρουσιαστείτε. "
αρχές Ιουνίου είχα κάνει αίτηση άμεσης κατάταξης για να μπω με την Γ εσσο αυγούστου και θυμάμαι πως χαρακτηριστικά με είχαν διαβεβαιώσει από Ρουφ/ΓΕΣ πως κατα 99.9% θα γίνει δεκτή η αίτησή μου.
Να υποθέσω μάλλον πως δεν έγινε; Μπορώ να κάνω κάτι τώρα εγώ για να το αλλάξω αυτό;
Το ότι γράφει έτσι στο Site δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να σου έρθει το χαρτί τον Αύγουστο.
Απλά κατά πάσα πιθανότητα για τότε είχες προγραμματιστεί να μπεις.
Να κάνεις κάτι δεν νομίζω εκτός αν έχεις βύσμα. Απλά περιμένεις και ότι κάτσει. Μην αρχίσεις τηλέφωνα γιατί κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν έγινε δεκτή η αίτηση σου ή αν δεν πέρασε κτλ. Κτλ.
πηρα τηλ στην ΣΥ και μου ειπαν αυτο που λες κ εσυ, πως το οτι το γραφει δεν σημαινει κατι και πως τελη Ιουλιου θα αποφασιστει η σειρα Αυγουστου και τότε θα κριθεί αν θα είμαι εγω σε αυτην ή όχι. Για ακομα μια φορα μου ειπαν και απο εκει, πως συνηθως ολες οι αιτησεις αμεσης καταταξης γινονται δεκτες.
Όντως δεν μπορω να κανω κατι, μιας και δεν εχω βυσμα, και περιμενω να δω τι θα γινει.
Καλημερα σας, ηθελα να ρωτησω αν ξερετε επειδη ειμαι απο θεσσαλονικη και θελω να καταταγω νοεμβριο αν γεμισει; Γιατι τον προηγουμενη μηνα που πηγα ειχε γεμισει ο σεπτεμβριο
Πήγα στην στρατολογική Υπηρεσία για να κόψω την αναβολή μου και είχε γεμίσει η ΕΣΣΟ (Νοέμβριος). Αν κάνω ην αίτησή για την άμεση κατάταξη για την ίδια ΕΣΣΟ για οικονομικούς λόγους (διότι έχω άδεια εξάσκησης επαγγέλματος και οι εργοδότες θέλουν να έχεις εκπληρώσει την στρατιωτική σου θητεία). Υπάρχει πιθανότητα να εγκριθεί η αίτηση μου ;
Πήγα στην στρατολογική Υπηρεσία για να κόψω την αναβολή μου και είχε γεμίσει η ΕΣΣΟ (Νοέμβριος). Αν κάνω ην αίτησή για την άμεση κατάταξη για την ίδια ΕΣΣΟ για οικονομικούς λόγους (διότι έχω άδεια εξάσκησης επαγγέλματος και οι εργοδότες θέλουν να έχεις εκπληρώσει την στρατιωτική σου θητεία). Υπάρχει πιθανότητα να εγκριθεί η αίτηση μου ;
Ευχαριστώ.
Για οικονομικούς λόγους, μπορείς να πάρεις αναβολή. Το να ζητήσεις να μπεις με την ΕΣΣΟ που θες μου ακούγεται δύσκολο. Αν έχεις μέσο, κάτι γίνεται
Καλημερα παιδια. Θελω να ρωτησω αν γινεται τωρα που θα γινω αρχες αυγουστου 18 χρονων να δηλωσω να παω στρατο με την ΕΣΣΟ Νοεμβριου. Εφικτο; Επισης γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω ωστε να παω αλεξιπτωτα εκει που προηγουμενως ειχα δηλωσει ορεινους στην απογραφη μου?
Παιδια με λιγο ψαξιμο απαντηθηκαν τα ερωτηματα μου. Συγγνωμη και εαν δεν ειναι κοπος ας διαγραφουν τα μηνυματα μου απο τη διαχειρηση. Εχουν απαντηθει σχεδον ολα αυτο το φορουμ ειναι εγχειριδιο.