Αν είναι να πας Γιάννενα που συνήθως εκεί είναι το κέντρο για Οδηγούς, και δεν έχεις κανένα πρόβλημα υγείας και εισαι Ι1 τότε πιθανό είναι να σε κρατήσουν εκεί για εκπαίδευση σε οχήματα. Όταν τελειώσεις συνήθως σου δίνουν καταλληλότητα την οποία δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ και ούτε προκειται να οδηγήσεις κάτι, τουλάχιστον έτσι έγινε με μένα και άλλα 30-40 παιδιά που ήμασταν μαζί και με μερικούς από αυτούς ξανασυναντηθήκαμε στη μονάδα.
Το Γιώτα (Ι) καθορίζεται από το αν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας είτε στο σώμα σου είτε στο μυαλό σου. Και αγράμματος να είσαι χωρίς δημοτικό μπορείς να είσαι Ι1.
Νασσο αποτι καταλαβα αν ειναι να σε βαλουν οδηγο θα σε βαλουν. καπου διαβασα οτι εαν εισαι κατοχος διπλωματος απλα κανεις λιγοτερη εκπαιδευση πανω στην οδηγηση σε σχεση με καποιον που εχει δηλωσει οτι δεν εχει διπλωμα. Σωστα;
ken έγραψε: Νασσο αποτι καταλαβα αν ειναι να σε βαλουν οδηγο θα σε βαλουν. καπου διαβασα οτι εαν εισαι κατοχος διπλωματος απλα κανεις λιγοτερη εκπαιδευση πανω στην οδηγηση σε σχεση με καποιον που εχει δηλωσει οτι δεν εχει διπλωμα. Σωστα;
Εάν έχεις το πολύ 1 βαθμό μυωπίας και κανένα άλλο πρόβλημα, τότε σε βάζουν.
Δεν το ξέρω αυτό που λές, γιατί δεν ξέρω πώς εκπαιδεύονται στα οχήματα 1.5 τόνου.
Στη σειρά μου υπήρχε πάντως ένα που είχε Δ Κατηγορίας δίπλωμα οδήγησης και τον έβαλαν οδηγό στα φορτηγά Steyr.
Στο θέμα μας τώρα. Υπάρχει ανάλογη συζήτηση για τους ΟΔΑΥΤ.
Οχι φίλε, εχει χρόνια που καταργήθηκε. ο πατερας μου, οπως κ πολλοι απο τους δικους σας το δίπλωμα το έβγαλε στο στρατο.(χωρις να εχει ειδικοτητα οδηγου, ΑΠΜΑ ηταν) Αλλά τωρα αυτο δεν γινεται.
manifester έγραψε:Εχω ακούσει από διάφορους να μην παρουσιάσω το δίπλωμα οδήγησης στο Π. Ν. Διότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μείνω για αρκετό καιρό στο κέντρο εκπαίδευσης ως οδηγός. Το θέμα είναι ότι στην διακοπή της αναβολής μου δήλωσα ότι έχω δίπλωμα. Υπάρχει περίπτωση να το διασταυρώσουν, αν κατά την κατάταξη δεν το παρουσιάσω;
Την ίδια βλακεία έκανα κι εγώ. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Μπορείς να μην παρουσιάσεις το δίπλωμα; Επιπλέον δικαιούμαι ι3 ή ι4 άοπλο λόγω όρασης. Θα με δυσκολέψει σε αυτό το δίπλωμα;
Παιδια εγω στην αιτηση που εκανα ως εθελοντης στις ειδικες δυναμεις εβαλα οτι ειμαι κατοχος διπλωματος... Ποσες πιθανοτητες εχω για να με κανουν οδηγο;