Επάγγελμα Security : Γενικές Πληροφορίες
Καλησπερα κυριοι και κυριες, θα ηθελα να ρωτησω κατι, μηπως μου δωσει καποιος αν γνωριζει μια απαντηση, αν κοπεις στις εξετασεις κοβεσαι και ξανα δινεις και γραπτα και προφορικα, δηλαδη υπαρχει περιπτωσει στα γραπτα να εγραψες τα παντα και προφορικα να τα κανεις σαλατα και να σε κοψουνε, και αν γινει αυτο ξανα δινεις και τα δυο;
Η αδεια ποτε υα βγει αφουν κατατεθουν ολα τα απαραιτητα εγγραφα απο την αστυνομια;
Σταθης έγραψε:Η αδεια ποτε υα βγει αφουν κατατεθουν ολα τα απαραιτητα εγγραφα απο την αστυνομια;
Χωρίς το απαραίτητο "σπρώξιμο" δηλαδή βύσμα.2 μήνες.
Φιλε θα θελει το πολυ εναμιση μηνα με δυο εξαλλου ερχεται και καλοκαιρι αδειες κλπ
Παιδιά, ξέρει κανείς, όσοι έχουν πετύχει στις εξετάσεις, πόσες μέρες χρειάζεται να λάβουν την πιστοποίηση από την στιγμή που έστειλαν την αίτηση;
https://meaculpa.gr/hellas/5419-idiotikoi-stratoi-tha-frouroun-tis-kalliergeies-kannabis-stin-ellada
Καλησπερα παιδια.
Πηρα τηλεφωνο σε μια σχολη για να κανω τα μαθηματα 105 ωρων και με πανε απο βδομαδα σε βδομαδα. Ενας γνωστος μου ειπε οτι πηρε σε αλλη σχολη να ρωτησει κα ιτου ειπαν ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ τα μαθηματα 105 ωρων απο το υπουργειο και θα πρεπει να πηγαινεις σε σχολη τουλαχιστον εναν χρονο για να δωσεις πιστοποιηση. Εχει ακουσει κανεις κατι;
Ευχαριστω
Πηρα τηλεφωνο σε μια σχολη για να κανω τα μαθηματα 105 ωρων και με πανε απο βδομαδα σε βδομαδα. Ενας γνωστος μου ειπε οτι πηρε σε αλλη σχολη να ρωτησει κα ιτου ειπαν ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ τα μαθηματα 105 ωρων απο το υπουργειο και θα πρεπει να πηγαινεις σε σχολη τουλαχιστον εναν χρονο για να δωσεις πιστοποιηση. Εχει ακουσει κανεις κατι;
Ευχαριστω
Xristos έγραψε:Καλησπερα παιδια.
Ευχαριστω
Αυτό ακούγεται από το 2016...
Καλησπερα πηγα σημερα στην αστυνομια για να καταθεσω τα δικαιολογιτικα για την αδεια σεκιουριτι και μου ειπαν οτι θα ειναι ετοιμη σε ενα μιση μηνα απο τωρα. Δε φτανει που αρχισαν οι εξετασεις πιστοποιησης και η ανακοιωνσεις των αποτελεσματων θα αργισει να βγει και η αδεια
Καλησπερα παιδια. Παραιτήθηκα απο τον Στρατό και θα ηθελα να μαθω εαν ισχύει αυτο που μου ειπαν. Οτι δλδ εμεις δεν χρειαζεται να πληρώσουμε μαθήματα/ωρες κατάρτισης Κτλ για να πάρουμε αδεια σεκιουριτι. Μονο τα παραβολα και τις ανάλογες εξετάσεις.
Ισχυει ;Ευχαριστω
Ισχυει ;Ευχαριστω
Καλησπέρα παιδιά, γράφτηκα στο Ι. Ε. Κ στέλεχος ασφάλειας υποδομών και προσώπων. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σε αυτούς που είναι του χώρου. Έχει επαγγελματική αποκατάσταση ο συγκεκριμένος κλάδος?
Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά πολύ δύσκολα να βρεις ακόμα και σύμβαση ορισμένου χρόνου στο δημόσιο. Τώρα για ιδιωτικές εταιρείες μάλλον ας πούμε κάνα ανέκδοτο καλύτερα.Κάνε μια έρευνα μόνος σου για να μην νομίζεις ότι σε επηρεάζω.
Όταν λες κρύο ανέγδοτο για ιδιωτικές εταιρείες τι εννοείς; Γιατί ψάχνω στο ιντερνετ και βλέπω πολλές αγγελίες για σεκιούριτι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης