Επάγγελμα Security : Γενικές Πληροφορίες

Οτιδήποτε δεν ανήκει στις υπόλοιπες συζητήσεις
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Κρισναμουρτι
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Κρισναμουρτι »

montevoutsas έγραψε:Γεια σας... Παιζει ρολο η σχολη που θα πας ; Αν ναι ποια ειναι η ποιο ιδανικη/πρακτικη στην Θεσσαλονικη,(Λεφτα, μερος, απογευματινες ωρες) επισης και για εξωτερικο να μετραει. Ακουσα επισης οτι μπορεις να κανεις και μεσω ιντερνετ, Τηλεκαταρτιση
Παιζει ναι υπαρχουν σχολες με 105 ωρες και μετα πας δινεις εξετασεις υπαρχουν και τα ιεκ που ειναι δυο χρονια απλα σε ιεκ εχεις παραπανω πλεονεκτηματα χ φυλαξη σε αρχαιολογικους ζωρους παιρνουν μονο απο ιεκ. Για εμενα βγαλε σεκιουριτη και μετα τραβα σε μια σχολη VIP και αν εισαι λιγο εξυπνος να χωθεις σε προσωποφυλαξη
Δεν είναι δείγμα υγείας να είσαι καλά προσαρμοσμένος σε μια βαθιά άρρωστη κοινωνία.
montevoutsas

Δημοσίευση από montevoutsas »

Το ποιο ιδανικο ας ειναι... Την ποιο χαλαρη φαση σε security/προφυλαξη, να επιβλεπω κατι χωρις πολλα πολλα. Χαλαρα (δουλεια χωρις να νιωθεις οτι ειναι δουλεια) . Θα ειχα προτιμησει σε μεσημερο-απογευματα βαρδιες... Επισης και για το εξωτερικο
achi
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από achi »

Καλημερα παιδιαποτε ανακοινωνονται οι ημερομηνιες που δινει ο καθενας και τα εξεταστικα κεντρα;

Βασιλης

Δημοσίευση από Βασιλης »

Καλησπερα παιδια Καινουριος στο φορουμ παρακολουθω και εγω σεμιναριο 105 ωρων Σε 2-3 μερες τελειωνουμε τα μαθηματα! Θεωρω οτι δεν θα εχουμε θεματα με τις εξετασεις παρολο που δεν εχω δωσει νομιζω οτι δυσκολα κοβεσαι ενα σχετικο διαβασματακι λιγο την λογικη σου να βαλεις πιστευω οτι εστω και με χαμηλο βαθμο περνας... ! Ελπιζω τον Φεβρουαριο να ειναι η εξεταστικη αντε να τλειωνουμε γιατι δεν παει αλλο...

θελω να ρωτησω κατι οποις γνωριζει παρακαλω να μου απαντησει:

1) γνωριζει καποιος να μου υπευθυνα αν υπαρχει θεμα που εχω παρει απαλλαγη απο τον στρατο ι5;(παθολογικο θεμα το οποιο δεν με επηρρεαζει στην καθημερινοτητα μου_ Απο οσο εχω ψαξει το θεμα λογικα θα εχω θεμα σε vip kai λογικα χρηματοαποστολες. Σε απλα καθηκοντα φυλαξης το 90% λενε απλα να εχεις τελειωσει τις στρατιωτικες σου υποχρεωσεις. Δεν σου λενε οτι θενε μονο ι1 Κλπ... Τι να πω δεν ξερω ελπιζω να μην εχω θεμα κριμα θα ναι το εχω αγχος...

Απο εκει και περα ξερει κανεις σχολικοι φυλακες θα μπορουσαμε να εργαστουμε; Ξερει κανεις αν υπαρχει εταιρεια που να αναλαμβανει φυλαξη σχολειων η ειναι μεσω του δημου μεσω Ασεπ δεν ξερω... Θεωρω εφοσον ειναι που ειναι λιγα τα λεφτα οτι στο σχολειο τουλαχιστον θα ειναι καποιος πιο χαλαρα δεν θα εχεις καποιον να στα πρηζει...

Στο αεροδρομιο μου εχουν πει οτι ειναι καλο το περιβαλλον Εχει καλες εταιρειες οχι απο αποψη χρηματων απο αποψη οτι απλα παιρνεις τα χρηματα και δεν κανουν τους κινεζους...

Γενικα απο οσο γνωριζω group 4,icts,brinks για αθηνα μιλαω δεν εχω ακουσει παραπανο απο αποψη να μην πληρωνουν παντα μιλαμε... Αντε να βαλουμε και την εσα οτι ειναι και αυτη αξιοπιστη παντα οτι σου δινουν λεφτα.(πω πω που φτασαμε να τονιζουμε αν σε πληρωνουν η αν δεν σε πληρωνουν... Ξεφτιλα.)) ! Γενικα σε αυτες τις εταιρεις θα ελεγα να ψαχτω μολις με το καλο παρω το χαρτι!(Αν δεν εχω θεμα με το ι5 Εικόνα)

Αν γνωριζει Καποιος κατι καλυτερο Για καποιες αλλες εταιρειες οτι ειναι αξιοπιστες κλπ Ας απαντησει!

Άβαταρ μέλους
mr.Vox
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από mr.Vox »

Φεβρουάριος του 2018 και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα πρόγραμμα για την Πιστοποίηση Επαγγελματιών, οι οποίοι δε διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο.

Η σελίδα έχει να ενημερωθεί από τα πέρσι.

http://www.kemea.gr/el/programma-eksetaseon

Άβαταρ μέλους
HackyPixelz
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από HackyPixelz »

Γεια σας και παλι. Αφου εκανα τις ερωτησεις μου και μου λυθηκε το στρατιωτικο κομματι ως προς την θητεια παμε τωρα στο επαγγελματικο Εικόνα. Γενικα τον τελευταιο καιρο με προσελκυει η δουλεια του security αλλα στην Ελλαδα no βυσμα no party. Αλλα ακομα και οι βυσματικοι δυσκολευονται να βρουν μια θεση ποσο μαλλον μια θεση που οι απολαβες να τους εξασφαλιζουν τα βασικα για να ζησουν αυτονομα. Οι ερωτησεις μου ειναι οι συγκεκριμενες :1) Ξερω πως μπαινεις απο ΙΕΚ. Ειναι ιδιωτικο ή δημοσιο; Αν ειναι ιδιωτικο τα διδακτρα ποσο ειναι;

2) Γενικοτερα τι αποκατασταση στο εξωτερικο εχει αυτη η δουλεια;(Τουρκια με ενδιαφερει για να ειμαι και κοντα στην Ελλαδα)

3) Ποσο διαρκει η εκπαιδευση και τι περιλαμβανει;

Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Φιλε δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα, ισως παιζει ρολο το μερος που ειναι ο καθενας. Εγω εστειλα βιογραφικο σε 3 εταιριες και η μια με πηρε μετα απο 3 μερες, αμεση προσληψη, με ολα τα ενσημα κολλημενα, δωρα, και μισθο 690 με 720 ευρο αναλογως αν εχει 30 η 31 μερες ο μηνας,30 ευρο την μερα δηλαδη. Υπομονη θελει και λιγο ψαξιμο.
guest

Δημοσίευση από guest »

Ποια εταιρία σου δίνει τέτοιο μισθό ;
Μαρια γ

Δημοσίευση από Μαρια γ »

Καλησπερα σας και απο εμενα. θα ηθελα να ρωτησω εγω που εχω αδεια προσωπικου ιδιωτικης ασφαλειας εχω δυνατοτητα να εργαστω στο εξωτερικο κ αν ναι σε ποιες χωρες; σας ευχαριστω εκ των πρωτερων.
Άβαταρ μέλους
mr.Vox
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από mr.Vox »

HackyPixelz έγραψε:Γεια σας και παλι. Αφου εκανα τις ερωτησεις μου και μου λυθηκε το στρατιωτικο κομματι ως προς την θητεια παμε τωρα στο επαγγελματικο Εικόνα. Γενικα τον τελευταιο καιρο με προσελκυει η δουλεια του security αλλα στην Ελλαδα no βυσμα no party. Αλλα ακομα και οι βυσματικοι δυσκολευονται να βρουν μια θεση ποσο μαλλον μια θεση που οι απολαβες να τους εξασφαλιζουν τα βασικα για να ζησουν αυτονομα. Οι ερωτησεις μου ειναι οι συγκεκριμενες :1) Ξερω πως μπαινεις απο ΙΕΚ. Ειναι ιδιωτικο ή δημοσιο; Αν ειναι ιδιωτικο τα διδακτρα ποσο ειναι;

2) Γενικοτερα τι αποκατασταση στο εξωτερικο εχει αυτη η δουλεια;(Τουρκια με ενδιαφερει για να ειμαι και κοντα στην Ελλαδα)

3) Ποσο διαρκει η εκπαιδευση και τι περιλαμβανει;

Δύσκολος χώρος εργασίας πλέον. Και η κουτσή μαρία έχει πιστοποιηθεί. Η πιστοποίηση ΚΕΜΕΑ σου δίνει μόνο επάρκεια ενώ το ιδιωτικό ΙΕΚ πιστοποίηση μετά από εξετάσεις στον ΕΟΠΠΕΠ επιπέδου Ι5. Μπάινεις σε δημόσιες θέσεις μόνιμες όποτε αυτές προκηρυχθούν.

Φέτος πιστοποιήθηκαν στην Αττική 90 άτομα περίπου. Γιατί να πας σε ιδιωτικό ΙΕΚ και να πληρώσεις; Η φοίυηση είναι 5 εξάμηνα και μετά οι εξετάσεις.

Εγώ μεταπήδησα στους Αρχαιοφύλακες πιστοποιήθηκα και έχω δουλειά προς το παρόν κάθε χρόνο ως συμβασιούχος. Μέχρι βέβαια και εκεί να γεμίσουμε πιστοποιημένους Κορεσμός και να γυρίσουμε πάλι στο μηδέν.

Άβαταρ μέλους
mr.Vox
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από mr.Vox »

Μαρια γ έγραψε:Καλησπερα σας και απο εμενα. Θα ηθελα να ρωτησω εγω που εχω αδεια προσωπικου ιδιωτικης ασφαλειας εχω δυνατοτητα να εργαστω στο εξωτερικο κ αν ναι σε ποιες χωρες; Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων.

Δύσκολο αυτό που λες. Όπου και να πας υπάρχουν οι ντόπιοι σε αφθονία. Γιατί να προσλάβουν εσένα αφού σίγουρα δεν θα γνωρίζεις την γλώσσα τους.

Μαρία γ

Δημοσίευση από Μαρία γ »

καλημέρα σε όλους σας ευχαριστώ για την πληροφόρηση να έχετε καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση υγεία και τύχη σε ολο τον κόσμο
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Η εταιρια Κ2 λεγεται φιλε, εδρα το Κιλκις εχει αλλα εχει γραφεια και Θεσσαλονικη
Άβαταρ μέλους
mr.Vox
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από mr.Vox »

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε. Ο. Π. Π. Ε. Π.) σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ. ΜΕ. Α.) το πρόγραμμα εξετάσεων Πιστοποίησης Επαγγελματιών οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» για το έτος 2018:

το πρόγραμμα εδώ :http://bit.do/kemea-eparkeia18

john

Δημοσίευση από john »

Η αίτηση για το 2018 δεν περιέχει την επιλογή με courier ή με παρουσία μας στο κεμεα προκειμένου να πάρουμε την βεβαίωση επάρκειας. Πως θα την λάβουμε;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης