Επάγγελμα Security : Γενικές Πληροφορίες

Οτιδήποτε δεν ανήκει στις υπόλοιπες συζητήσεις
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Ιωαννα

Δημοσίευση από Ιωαννα »

Εδωσα εξετασεις πριν δυο μερες. Συμπερασμα για οσους θεωρουν οτι θα κανουν περασαδα εαν δεν εχεις κανει σφαιρικο διαβασμα δεν περνας. Τα προφορικα ειναι πιο δυσκολα γιατι προσπαθουν με διαφορα σεναρια που σου δινουν να σε μπερδεψουν. Το Κεμεα εχει ορισει ημερονιες εξετασεων μεχρι Σεπτεμβριο γιατι μετα απο εκει τερμα οι εξετασεις με ΚΕΚ γιατι για ν αποκτησεις αδεια μονο μεσω ΙΕΚ.
Άσπα

Δημοσίευση από Άσπα »

Καλησπερα! Να ρωτησω καποιες απορίες που εχω σχετικα με τα δικαιολογητικά; Πρωτα απ ολα για τον ψυχιατρο χρειαζεται να παμε σε δημοσιο νοσοκομείο; Του πάμε και τοξικολογικές εξετασεις μαζι πριν καν μας δει; Η μόνο εαν μας το ζητησει ο ιδιος; Οι τοξικολογικες γινονται και σε ιδιωτικα μικροβιολογικα; Το ποινικο μας μητρωο το ζηταμε εμεις απο το πρωτοδικείο η παει αυτεπαγγελτως απο την αστυνομια?
achi
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από achi »

Καλημερα σε ολους. Σκεφτομαι σε καποια απο τις επομενες εξεταστικες να δωσω για την πιστοποιησ Οτι ειδα ειναι ιουνιο, Ιουλιο, Σεπτεμβριο και Δεκεμβριο. Εχω ξεκινησει να διαβαζω, αλλα ρε παιδια τι θεματα ειναι αυτα; Νομιζω οτι θα δωσω εξετασεις για να παρω το πτυχιο της νομικης! Οποιος εχει παρει μερος σε καποια απο τις τελευταιες ας μας πει καποια απο τα θεματα
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

achi έγραψε:Καλημερα σε ολους. Σκεφτομαι σε καποια απο τις επομενες εξεταστικες να δωσω για την πιστοποιησ Οτι ειδα ειναι ιουνιο, Ιουλιο, Σεπτεμβριο και Δεκεμβριο. Εχω ξεκινησει να διαβαζω, αλλα ρε παιδια τι θεματα ειναι αυτα; Νομιζω οτι θα δωσω εξετασεις για να παρω το πτυχιο της νομικης! Οποιος εχει παρει μερος σε καποια απο τις τελευταιες ας μας πει καποια απο τα θεματα

Καταρχάς, καλώς ήρθες στο φόρουμ. Πες μας , τι σε δυσκόλεψε τόσο; Καθότι δεν τυγχάνει να έχομε άλλες ίδιες αναφορές. Δεν ξέρω βέβαια και το πόση όρεξη για διάβασμα έχεις ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα για εσένα. Προσωπική μου άποψη, απλά διάβασε, και θα τα πας τέλεια.. δεν γίνεται να μην τα πας τέλεια.

Άβαταρ μέλους
mr.Vox
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από mr.Vox »

Πολύ καλά με τις εξετάσεις. Με τις θέσεις εργασίας όμως από το κακό στο χειρότερο.
smile13
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από smile13 »

Χαχα φιλε και εγω διαβαζω για να δωσω τον Ιουνιο, εχω βγαλει τις μισες ερωτησεις απο τις 300. Μαλλον εισαι στο σημειο που μαθαινεις τα νομικα, διοτι και εγω ζοριστηκα και δεν καταλαβαινα την εννοια, οποτε τα νομικα περισσοτερο παπαγαλια τα εμαθα. Στα αλλα ομως 2-3 φορες να διαβασεις την ερωτηση την εχεις μαθει κιολας.
smile13
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από smile13 »

achi έγραψε:Καλημερα σε ολους. Σκεφτομαι σε καποια απο τις επομενες εξεταστικες να δωσω για την πιστοποιης Οτι ειδα ειναι ιουνιο, Ιουλιο, Σεπτεμβριο και Δεκεμβριο. Εχω ξεκινησει να διαβαζω, αλλα ρε παιδια τι θεματα ειναι αυτα; Νομιζω οτι θα δωσω εξετασεις για να παρω το πτυχιο της νομικης! Οποιος εχει παρει μερος σε καποια απο τις τελευταιες ας μας πει καποια απο τα θεματα

Χαχα φιλε και εγω διαβαζω για να δωσω τον Ιουνιο, εχω βγαλει τις μισες ερωτησεις απο τις 300. Μαλλον εισαι στο σημειο που μαθαινεις τα νομικα, διοτι και εγω ζοριστηκα και δεν καταλαβαινα την εννοια, οποτε τα νομικα περισσοτερο παπαγαλια τα εμαθα. Στα αλλα ομως 2-3 φορες να διαβασεις την ερωτηση την εχεις μαθει κιολας.

achi
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από achi »

dn24 έγραψε:
achi έγραψε:Καλημερα σε ολους. Σκεφτομαι σε καποια απο τις επομενες εξεταστικες να δωσω για την πιστοποιης Οτι ειδα ειναι ιουνιο, Ιουλιο, Σεπτεμβριο και Δεκεμβριο. Εχω ξεκινησει να διαβαζω, αλλα ρε παιδια τι θεματα ειναι αυτα; Νομιζω οτι θα δωσω εξετασεις για να παρω το πτυχιο της νομικης! Οποιος εχει παρει μερος σε καποια απο τις τελευταιες ας μας πει καποια απο τα θεματα

Καταρχάς, καλώς ήρθες στο φόρουμ. Πες μας, τι σε δυσκόλεψε τόσο; Καθότι δεν τυγχάνει να έχομε άλλες ίδιες αναφορές. Δεν ξέρω βέβαια και το πόση όρεξη για διάβασμα έχεις ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα για εσένα. Προσωπική μου άποψη, απλά διάβασε, και θα τα πας τέλεια. Δεν γίνεται να μην τα πας τέλεια.

καλως σας βρηκα. Διαβασμα πεφτει ορεξη υπαρχει αλλα οπως λεει και ο φιλος πιο πανω οι ερωτησεις με τα νομικα με δυσκολευουν λιγο.

QBZ_95

Δημοσίευση από QBZ_95 »

Υπηρέτησα στον στρατό ως Ι4 Μπορώ να δώσω για σεκιούριτι ;
Άβαταρ μέλους
mr.Vox
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από mr.Vox »

Εξετάσεις μπορείς να δώσεις. Το θέμα είναι αν η φυσική σου κατάσταση σου επιτρέπει να εργασθείς. Στο δημόσιο πάντως προσέλαβαν φέτος αρχαιοφυλακες με προβλήματα όρασης και άλλα θέματα αφού μοριοδοτούνται τα ΑΜΕΑ.Αν είναι δυνατόν τώρα;

Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα νομίζω ότι κάποια πράγματα θέλουν απλή λογική.

πως θα μας φαινόταν αν έπαιρνε φωτιά το σπίτι μας και έρχονταν πυροσβέστες με αναπηρικά αμαξίδια να σβήσουν τη φωτιά.

Με την ασφάλεια δεν παίζουν. Δεν πάω στο άλλο άκρο που λένε για εκπαίδευση ΛΟΚ κτλ αλλά μια καλή φυσική και ψυχική κατάσταση θα πρέπει να απαιτείται

smile13
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από smile13 »

Γεια σας, εχω μια απορια. Θελω να στειλω τα απαιτουμενα χαρτια για να δωσω εξετασεις και σε αυτα που ζητανε λεει "ενα απο τα παρακατω¨4.1. Ευκρινές φωτοαντίγραφο άδειας εργασίας,
4.2. Ή ένσημα ασφαλιστικού φορέα,
4.3. Ή νόμιμες βεβαιώσεις εργοδοτών,
4.4. Ή βεβαιώσεις πρακτικής άσκησης και κατάρτισης,
4.5. Ή φορολογικά ή ασφαλιστικά ή λοιπά στοιχεία, από τα οποία αποδεικνύεται η επαγγελματική εμπειρία

Το 4.1,4,3,4,4 δε τα εχω. Στο 4.2 που λεει ενσημα ασφαλιστικου φορεα, δηλαδη να παω στο ΙΚΑ και να ζητησω ολα τα ενσημα μου σε ενα χαρτι και να στειλω αυτο μαζι με τα αλλα απαιτουμενα;

Επισης το 4.5 αρκει απλα να στειλω το εκκαθαριστικο μου; Δε γραφει επανω ομως την επαγγελματικη εμπειρια.

Οποιος γνωριζει και Μπορει να με βοηθησει τον ευχαριστω εκ των προτερων

gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

smile13 έγραψε:Γεια σας, εχω μια απορια. Θελω να στειλω τα απαιτουμενα χαρτια για να δωσω εξετασεις και σε αυτα που ζητανε λεει "ενα απο τα παρακατω¨4.1. Ευκρινές φωτοαντίγραφο άδειας εργασίας,
4.2. Ή ένσημα ασφαλιστικού φορέα,
4.3. Ή νόμιμες βεβαιώσεις εργοδοτών,
4.4. Ή βεβαιώσεις πρακτικής άσκησης και κατάρτισης,
4.5. Ή φορολογικά ή ασφαλιστικά ή λοιπά στοιχεία, από τα οποία αποδεικνύεται η επαγγελματική εμπειρία

Το 4.1,4,3,4,4 δε τα εχω. Στο 4.2 που λεει ενσημα ασφαλιστικου φορεα, δηλαδη να παω στο ΙΚΑ και να ζητησω ολα τα ενσημα μου σε ενα χαρτι και να στειλω αυτο μαζι με τα αλλα απαιτουμενα;

Επισης το 4.5 αρκει απλα να στειλω το εκκαθαριστικο μου; Δε γραφει επανω ομως την επαγγελματικη εμπειρια.

Οποιος γνωριζει και Μπορει να με βοηθησει τον ευχαριστω εκ των προτερων

Δεν σε βλέπω να μπορείς να δώσεις από την στιγμή που δεν μπορείς να αποδείξεις τη προϋπηρεσία σου, η μόνη λύση είναι να πας σε ΚΕΚ και να παρακολουθήσεις μερικά μαθήματα, βέβαια θα πληρώσεις. Αλλά δεν έχεις και άλλη λύση.

Άβαταρ μέλους
mr.Vox
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από mr.Vox »

Λογικά μια βεβαίωση τύπου όπως αυτή που είναι για χρήση ΑΣΕΠ πρέπει να γίνεται αποδεκτή η οποία να αναφέρει τον εργοδότη και το είδος της εργασίας.Γιατί δεν ζητάς και μια βεβαίωση από τον εργοδότη αν υπάρχει φυσικά εκτός αν δεν υπάρχει πλέον;

smile13
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από smile13 »

mr.Vox έγραψε:Λογικά μια βεβαίωση τύπου όπως αυτή που είναι για χρήση ΑΣΕΠ πρέπει να γίνεται αποδεκτή η οποία να αναφέρει τον εργοδότη και το είδος της εργασίας.Γιατί δεν ζητάς και μια βεβαίωση από τον εργοδότη αν υπάρχει φυσικά εκτός αν δεν υπάρχει πλέον;

ο εργοδοτης εχει βγει σε συνταξη εδω κ 2 χρονια και δυσκολα να τον βρω, χωρια που τα τελευταια ενσημα ειναι απο το 2012 που εχω κολλημενα. Ξερω οτι μπορω να τα παρω απο το ΙΚΑ απλα δεν γνωριζω αν αρκει αυτο το χαρτι. Θα τηλεφωνησω και στο ΚΕΚ μου μηπως και γνωριζουν ακριβως

Άβαταρ μέλους
mr.Vox
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από mr.Vox »

Αρκεί αυτό το χαρτί αλλά πάρε τηλέφωνο να σιγουρευτείς κιολα και αν είναι ενημέρωσε κιόλας​
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες