Επάγγελμα Security : Γενικές Πληροφορίες

Οτιδήποτε δεν ανήκει στις υπόλοιπες συζητήσεις
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

Kari έγραψε:Έχω πρόβλημα... Πήγα να ψάξω για εργασία security και μου έδωσαν να καταλάβω ότι για να βρώ εργασία θα πρέπει να... Βάλω κιλά ... Γιατί λέει είμαι πολύ αδύνατος... Είμαι 1.72 και 65 κιλά ... Ένας μου είπε χαρακτηριστηκά " Βάλε 5-10 κιλά και έλα να σε βάλω για δουλειά " ... Και η πλάκα είναι ότι πριν 5 χρόνια ήμουν 80 κιλά και έκανα γυμναστική και δίαιτα για να χάσω βάρος...

Βλακείες... Απλά δεν του έκανες και ήθελε με ένα τρόπο να σε ξεφορτωθεί.

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω, το παράβολο των 30 ευρώ για την αστυνομία έχει κωδικό 1834 τάξις; Ευχαριστώ
alex

Δημοσίευση από alex »

Παιδια να σας ρωτησω κατι, ποσο καιρο κανει να βγει η αδεια και επισης μεχρι να βγει μπορω να ψαξω για εργασια με την βεβαιωση επαρκειας;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από D.Y.K »

Για την άδεια εργασίας να υπολογίζεις περίπου 1 με 1μιση μήνα από την ημέρα που θα καταθέσεις τα χαρτιά σου στην Αστυνομία.

Όσον αφορά την αναζήτηση εργασίας οι περισσότερες εταιρείες ζητούν απαραιτήτως άδεια εργασίας, αλλά υπάρχουν και κάποιες απειροελάχιστες και με αμφίβολη αξιοπιστία που διορίζουν και χωρίς την άδεια εργασίας και μόνο με την βεβαίωση επάρκειας (δεν στο συνιστώ πάντως).

alex

Δημοσίευση από alex »

Ρωτησα γιατι καποια παιδια μου ειπαν οτι πηραν την αδεια μεσα σε 15 μερες και οτι μεχρι να βγει η αδεια σου δινει η αστυνομια μια αιτηση που δειχνει οτι εχεις παρει το διπλωμα και με αυτην μπορεις να ψαξεις για δουλεια.
Άβαταρ μέλους
mr.Vox
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από mr.Vox »

Σε 15 μέρες. Μάλιστα!Όταν για πρώτη φορά εφαρμόσθηκε η υποχρεωτική πιστοποίηση όλων των νέων εργαζομένων αλλά και των παλιών κατόχων αδειών και μπορούσαν να την ανανεώσουν για τελευταία φορά χωρίς εξετάσεις για πέντε ακόμα χρόνια καθυστερούσαν επίτηδες μέχρι και τέσσερεις μήνες και χορηγούσαν άδειες διάρκειας με 1,5 μήνα ισχύ τάχα μου ότι άλλαξε η νομοθεσία.

Πόσα 150 άρια ευρώ τζάμπα σε παράβολα και γιατρούς χάλασαν οι υποψήφιοι αφού η άδεια δεν εκδόθηκε για πέντε ακόμα χρόνια αν και οι υποψήφιοι ήταν εντός προθεσμιών;

Η έκπληξη που περίμενε αυτούς τους ανθρώπους που έπρεπε πάλι να πληρώσουν για εξετάσεις και πάλι από την αρχή λόγο και εξετάσεων νέα άδεια.

Τώρα όμως λόγω της οικονόμας όλων των εμπλεκομένων οι άδειες εκδίδονται σύντομα.

Οι μόνοι όμως που δεν πληρώνονται είναι οι συνάδελφοι που εργάζονται στο τομέα της ασφάλειας και είναι και οι μόνοι που δεν φταίνε για το χάλι που επικρατεί στο χώρο.

Άβαταρ μέλους
Kari
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Kari »

Έδωσα εξετάσεις στον ΕΟΠΠΕΠ στις 2/10/2016 ... Βγήκαν τα αποτελέσματα απο ΕΟΠΠΕΠ στις 28/11/2016 ... Παρέλαβα το πιστοποιητικό από ΕΟΠΠΕΠ στις 29/12/2016 ... Κατέθεσα τα δικαιολογητικά στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής μου (Αττική) Στις 3/1/2017 ... Παρέλαβα την άδεια εργασίας στις 8/3/2017 ... Καλό Κουράγιο Συνάδελφοι... Εικόνα Θέλετε 5 μήνες μόνο για να βγάλετε άδεια ΕικόναΕικόναΕικόνα

ΥΓ. Και από τις 8/3/2017 ψάχνω για εργασία... Εικόνα

alex

Δημοσίευση από alex »

Οποτε αυτο ισχυε στο παρελθον, γιατι τοσο πολυ καθυστερουν δεν μπορω να καταλαβω.2 μηνες για να βγει μια αδεια το θεωρω υπερβολικα πολυ.
Michalis

Δημοσίευση από Michalis »

Παιδιά μην απελπίζεστε, δουλίτσα θα βρείτε. Απλά όπως γράφει ο mr.Vox τα "κασέ" έχουν πέσει πολύ και συνήθως παίζουν και 12ωρες βάρδιες κλπ (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που αφορούν κάποιες μεγάλες / γνωστές εταιρείες που είναι πιο οργανωμένες και έχουν και πολύ προσωπικό). Η άδεια εργασίας κάνει συνήθως 1μιση με 2 μήνες για να βγει αλλά... Στην Ελλάδα ζούμε οπότε μην πέφτετε από τα σύννεφα ορισμένοι! Καλή τύχη σε όλους!
Άβαταρ μέλους
Kari
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Kari »

alex έγραψε:Οποτε αυτο ισχυε στο παρελθον, γιατι τοσο πολυ καθυστερουν δεν μπορω να καταλαβω.2 μηνες για να βγει μια αδεια το θεωρω υπερβολικα πολυ.

Για ποιό παρελθόν μιλάς; Εδώ σου γράφω για τους προηγούμενους 6 μήνες... Απο την μέρα που θα δόσεις εξετάσεις στον ΕΟΠΠΕΠ θα πρέπει να περιμένεις 5-6 μήνες για να πάρεις την άδεια στα χέρια σου... Να γράψω και πόσα χρήματα χρειάστηκαν για την σχολή τα παράβολα το ψυχίατρο τα επόμενα παράβολα κλπ κλπ κλπ ; Και ακόμα Ανεργος είμαι...

Άβαταρ μέλους
Kari
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Kari »

Michalis έγραψε:Παιδιά μην απελπίζεστε, δουλίτσα θα βρείτε. Απλά όπως γράφει ο mr.Vox τα "κασέ" έχουν πέσει πολύ και συνήθως παίζουν και 12ωρες βάρδιες κλπ (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που αφορούν κάποιες μεγάλες / γνωστές εταιρείες που είναι πιο οργανωμένες και έχουν και πολύ προσωπικό). Η άδεια εργασίας κάνει συνήθως 1μιση με 2 μήνες για να βγει αλλά... Στην Ελλάδα ζούμε οπότε μην πέφτετε από τα σύννεφα ορισμένοι! Καλή τύχη σε όλους!

Εμένα απο την μέρα που έδωσα εξετάσεις 2/10/2016 στον ΕΟΠΠΕΠ... Πήρα την άδεια στα χέρια μου 8/3/2017 ... Αυτή είναι η Ολόκληρη Αλήθεια... Μην λέτε στον κόσμο 2 μήνες... Αν πρέπει να δόσει εξετάσεις στον ΕΟΠΠΕΠ η άδεια του θα βγεί σε 5 -6 μήνες και δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας σε αξιόλογες εταιρίες... Υπάρχουν στις εταιρίες που τρέχουν όλοι να φύγουν μετά απο 10-15 ημέρες.-

Michalis

Δημοσίευση από Michalis »

Ρε μεγάλε όταν λέμε 1μιση με 2 μήνες εννοούμε από την ημέρα που θα καταθέσει τα δικαιολογητικά του στην Αστυνομία. Έλεος.
alex

Δημοσίευση από alex »

Kari εχω πετυχει στις εξετασεις και περιμενω να παω να καταθεσω τα χαρτια στην αστυνομια. Παιδια εχω μαζεψει την βεβαιωση επαρκειας, την βεβαιωση απο ψυχιατρο, το εξοφλητικο του παραβολου, φωτοτυπια της ταυτοτητας μου,4 φωτογραφιες, σε ενα σημειο λεει οτι πρεπει να συμπληρωσουμε μια υπευθυνη δηλωση που να γραφει οτι δεν ειμαι υπο δικαστικη ερευνα και αλλα τετοια, αυτην την γραφω απο μονος μου η θα μου την δωσουν στην αστυνομια να την γραψω εκει; Και επισης η φωτοτυπια της ταυτοτητας πρεπει να ειναι επικυρωμενη η οχι; Χρειαζεται κατι αλλο να τους παω η αυτα που ανεφερα μονο;
Άβαταρ μέλους
mr.Vox
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από mr.Vox »

Οι επικυρώσεις έχουν καταργηθεί από όλα τα δημόσια έγγραφα.
Άβαταρ μέλους
Kari
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Kari »

Michalis έγραψε:Ρε μεγάλε όταν λέμε 1μιση με 2 μήνες εννοούμε από την ημέρα που θα καταθέσει τα δικαιολογητικά του στην Αστυνομία. Έλεος.

Δηλαδή γράφεις την μισή αλήθεια στον κοσμάκη... Γιατί έτσι μου είπανε και εμένα "Μεγάλε σε 2 μηνάκια θα έχεις άδεια εργασίας και θα βρείς εργασία σε ESA,Briks,G4s,Securicor,ICTS ... Κλπ κλπ κλπ... Ψέματα... Για να βγάλεις άδεια απο το μηδέν θέλεις 5-6 μήνες και για να βρείς εργασία πολιτηκό μέσο.-

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης