Επάγγελμα Security : Γενικές Πληροφορίες

Οτιδήποτε δεν ανήκει στις υπόλοιπες συζητήσεις
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
AndreasJr
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από AndreasJr »

Απαντάω και στους 2 πιο πάνω! Οι ερωτήσεις που έπεσαν ήταν εύκολες τουλάχιστον όταν έδινα εγώ. Δεν είχαμε κάποια από νομικά κυρίως υποχρεώσεις σεκιούριτι, τι πρέπει να κάνεις σε περίπτωση ατυχήματος, τρίγωνο της φωτιάς, μελέτη τρωτότητας κλπ δεν τα θυμάμαι όλα αλλά με ελαφρύ διάβασμα που είχα κάνει απάντησα στις 13-14. Για τις πρώτες ερωτήσεις δεν θυμάμαι ακρίβώς οι τελευταίες 3-4 Που είναι και οι πιο δύσκολες 11 μονάδες. Οι πρώτες 3 τις πιο λίγες γιατί είναι και οι πιο εύκολες. Τα γραπτά συμψηφίζονται με τα προφορικά. Γενικά θέλει το διαβασματάκι του όσο να ναι αλλά και τύηη πιστεύω να μην πέσουν όλα τα περίεργα. Γενικά εύκολα ήταν αυτά που έπεσαν σε εμένα πιστεύω τα προφορικά κάπως είναι περίεργα γιατί είναι και ύλη τι ξέρεις αλλά και λογική και άμα έχεις άγχος μπορεί να τα κάνεις σαλάτα!
THP

Δημοσίευση από THP »

Ξέρουμε τιποτα για αποτελεσματα παιδια ποτε λετε να βγουν;
Άβαταρ μέλους
AndreasJr
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από AndreasJr »

Δεν ξέρουμε κάτι περιμένουμε να ανακοινώσουν στην ιστοσελίδα! Θέλω να πιστεύω γύρα στα τέλη του μηνός αν πάμε σύμφωνα με τις προηγούμενες εξετάσεις που τελείωσαν στις 2 Οκτωβρίου και τα αποτελέσατα βγήκαν στις 28 Νοεμβρίου.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε. Ο. Π. Π. Ε. Π.) ανακοινώνει τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης - της 3ης Περιόδου 2016 - των Επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας».

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ
Κωνσταντινος

Δημοσίευση από Κωνσταντινος »

Ξερει καποιος αν μπορω να κανω κατι για να χρεισιμοποιησω την αδεια security που εχω απο την Αμερικη;
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

Κωνσταντινος έγραψε:Ξερει καποιος αν μπορω να κανω κατι για να χρεισιμοποιησω την αδεια security που εχω απο την Αμερικη;

Όχι, πρέπει να βγάλεις άλλη άδεια.

ακης

Δημοσίευση από ακης »

Καλημερα σε ολους ! Παιιδια ξερει κανεις για αυτους που περασαν τωρα τι πρεπει να κανουμε ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησουμε ευχαριστω
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

ακης έγραψε:Καλημερα σε ολους ! Παιιδια ξερει κανεις για αυτους που περασαν τωρα τι πρεπει να κανουμε ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησουμε ευχαριστω

Πρέπει να κάνεις αίτηση στο ΚΕΜΕΑ για να σου δώσουν την Βεβαίωση Επάρκειας, μετά πρέπει να βγάλεις 4 φωτογραφίες τύπου ταυτότητας, ένα παράβολο των 30 ευρώ που θα το πάρεις από το ΚΕΠ (ανανέωση ή έκδοση άδειας προσωπικού ΙΕΠΥΑ (Security) και θα το πληρώσεις σε Τράπεζα εννοείται την απόδειξη την κρατάς, τοξικολογικές εξετάσεις και όταν βγουν και είναι καθαρές πηγαίνεις σε ένα ψυχίατρο και σου δίνει την βεβαίωση. Με αυτά + φωτοτυπία της παλαιάς άδειας αν έχεις. Τα καταθέτεις στο Α. Τ. Της περιοχής και περίπου σε 1,5 με 2 μήνες θα είναι έτοιμη.

Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Σε μένα μου τα είπαν λίγο διαφορετικά δηλαδή, στέλνω ταχυδρομικά απλό ΟΧΙ συστημένο την Δευτέρα 27/3) την αίτηση στο Ε. Ο. Π. Π. Ε. Π. Και περιμένω να Με ενημερώσουν ότι πρέπει να παραλάβω την βεβαίωση η να μου την στείλουν αυτοί (το επιλέγουμε στην αίτηση).
Αφού έχουμε την βεβαίωση στα χέρια μας μετά θέλουμε 4 φωτογραφίες,

απόδειξη πληρωμής ενός παράβολου 30 ευρώ (το εκτυπώνουμε από το gsis.gr και το πληρώνουμε στην τράπεζα),

χαρτί από ψυχίατρο (δημόσιο η ιδιωτικό),

φωτοτυπία της ταυτότητας,

Όσο άφορά τις τοξικολογικές εξετάσεις ΜΟΝΟ εάν μας πει ο ψυχίατρος, έτσι τουλάχιστον μου είπαν στο αστυνομικό τμήμα που ρώτησα.
Με αυτά τα χαρτιά πάμε στο αστυνομικό τμήμα και τα καταθέτουμε, την ίδια στιγμή θα μας δώσουν και ένα αριθμό πρωτοκολλου.
Όταν η άδεια θα είναι έτοιμη θα μας ειδοποιήσουν από το τμήμα να την πάρουμε (Ιούλιο υπολογίζω).

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δημήτρης έγραψε:Σε μένα μου τα είπαν λίγο διαφορετικά δηλαδή, στέλνω ταχυδρομικά απλό ΟΧΙ συστημένο την Δευτέρα 27/3) την αίτηση στο Ε. Ο. Π. Π. Ε. Π. Και περιμένω να Με ενημερώσουν ότι πρέπει να παραλάβω την βεβαίωση η να μου την στείλουν αυτοί (το επιλέγουμε στην αίτηση).
Αφού έχουμε την βεβαίωση στα χέρια μας μετά θέλουμε 4 φωτογραφίες,

απόδειξη πληρωμής ενός παράβολου 30 ευρώ (το εκτυπώνουμε από το gsis.gr και το πληρώνουμε στην τράπεζα),

χαρτί από ψυχίατρο (δημόσιο η ιδιωτικό),

φωτοτυπία της ταυτότητας,

Όσο άφορά τις τοξικολογικές εξετάσεις ΜΟΝΟ εάν μας πει ο ψυχίατρος, έτσι τουλάχιστον μου είπαν στο αστυνομικό τμήμα που ρώτησα.
Με αυτά τα χαρτιά πάμε στο αστυνομικό τμήμα και τα καταθέτουμε, την ίδια στιγμή θα μας δώσουν και ένα αριθμό πρωτοκολλου.
Όταν η άδεια θα είναι έτοιμη θα μας ειδοποιήσουν από το τμήμα να την πάρουμε (Ιούλιο υπολογίζω).

Η διαδικασία είναι έτσι ακριβώς όπως την περιγράφεις.

Άβαταρ μέλους
mr.Vox
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από mr.Vox »

Πολύ ωραία. Καλή σταδιοδρομία και καριέρα τώρα, σε όλους τους επιτυχόντες και αδειούχους.

Εικόνα

andrew34
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από andrew34 »

Καλησπέρα! Ξέρεις κανεις τι παίζεται με security στην αμερικανικη πρεσβεία; Είναι καλά?
Άβαταρ μέλους
mr.Vox
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από mr.Vox »

andrew34 έγραψε:Καλησπέρα! Ξέρεις κανεις τι παίζεται με security στην αμερικανικη πρεσβεία; Είναι καλά;

Αν αντέχεις την πειθαρχεία είναι καλά. Και όταν λέμε πειθαρχεία λέμε πειθαρχία.

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Kari
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Kari »

Έχω πρόβλημα... Πήγα να ψάξω για εργασία security και μου έδωσαν να καταλάβω ότι για να βρώ εργασία θα πρέπει να... Βάλω κιλά ... Γιατί λέει είμαι πολύ αδύνατος... Είμαι 1.72 και 65 κιλά ... Ένας μου είπε χαρακτηριστηκά " Βάλε 5-10 κιλά και έλα να σε βάλω για δουλειά " ... Και η πλάκα είναι ότι πριν 5 χρόνια ήμουν 80 κιλά και έκανα γυμναστική και δίαιτα για να χάσω βάρος...
Άβαταρ μέλους
mr.Vox
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από mr.Vox »

Όταν θα βάλεις κιλά θα σου πούνε να αδυνατίσεις. Δεν τους πιάνεις πουθενά.Εικόνα

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης