Επάγγελμα Security : Γενικές Πληροφορίες

Οτιδήποτε δεν ανήκει στις υπόλοιπες συζητήσεις
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Triton3
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Triton3 »

apesp έγραψε:Αποκλείεται, Δεκέμβριο είναι η επόμενη εξεταστική.

Eγώ αυτό διάβασα στο securityexpert.gr στα νέα για security -ΙΕΠΥΑ και μάλλον είναι αλήθεια...

Άβαταρ μέλους
Skotos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Skotos »

apesp έγραψε:Αποκλείεται, Δεκέμβριο είναι η επόμενη εξεταστική.
σωστα μεσα με τελος δεκεμβριο δινουν εξετασεις
alex

Δημοσίευση από alex »

Καλησπερα παιδια, τι μπορειτε να μου πειτε για τις εξετασεις; Ειναι δυσκολα; Τα προφορικα ειναι πιο δυσκολα; Γενικα περνανε ευκολα; Εμαθα οτι οι εξετασεις θα γινουν γυρω στον Δεκεμβρη, αν δουμε τις ημερομηνιες θα γινουν στις 10 και 11 Δεκεμβριου και 17 και 18 Δεκεμβριου, αλλες ημερομηνιες δεν υπαρχουν.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από D.Y.K »

Με ένα στοιχειώδες διάβασμα οι εξετάσεις δεν είναι τίποτα. Και φυσικά σε περνάνε σχετικά εύκολα και βοηθάνε ακόμα περισσότερο στην προφορική δοκιμασία.
alex

Δημοσίευση από alex »

Το πιο δυσκολο κομματι θεωρω οτι ειναι τα νομικα.
Άβαταρ μέλους
Triton3
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Triton3 »

alex έγραψε:Το πιο δυσκολο κομματι θεωρω οτι ειναι τα νομικα.

Το δύσκολο είναι να βρείς εργασία και να πληρώνεσαι κανονικά για τις ώρες που εργάστηκες... Την άδεια αν γνωρίζεις γραφή και αναγνωση θα την βγάλεις αργά ή γρήγορα...

alex

Δημοσίευση από alex »

Triton3 έγραψε:
alex έγραψε:Το πιο δυσκολο κομματι θεωρω οτι ειναι τα νομικα.

Το δύσκολο είναι να βρείς εργασία και να πληρώνεσαι κανονικά για τις ώρες που εργάστηκες... Την άδεια αν γνωρίζεις γραφή και αναγνωση θα την βγάλεις αργά ή γρήγορα...

Φυσικα και το πιο δυσκολο ειναι η ανευρεση εργασιας και να πληρώνεσαι κανονικά για τις ώρες που εργάστηκες, εγω απλα αναφερομουν για τις εξετασεις αποκλειστικα σαν διαβασμα.

Άβαταρ μέλους
Triton3
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Triton3 »

alex έγραψε:Φυσικα και το πιο δυσκολο ειναι η ανευρεση εργασιας και να πληρώνεσαι κανονικά για τις ώρες που εργάστηκες, εγω απλα αναφερομουν για τις εξετασεις αποκλειστικα σαν διαβασμα.

Το ποσοστό επυτηχίας είναι 97% ... Δηλαδή δεν κόβεται κανείς... Απλά ένα 65% παίρνει βαθμολογία 10 την βάση δηλαδή ... Δηλαδή έγραψε πχ γραπτά 5 στα προφορικά του έβαλαν (χαριστηκά) 15 = 20 /2 =10 και πέρασες είσαι security ... Δηλαδή ΞΕΦΤΗΛΑ.-

alex

Δημοσίευση από alex »

Triton3 έγραψε:
alex έγραψε:Φυσικα και το πιο δυσκολο ειναι η ανευρεση εργασιας και να πληρώνεσαι κανονικά για τις ώρες που εργάστηκες, εγω απλα αναφερομουν για τις εξετασεις αποκλειστικα σαν διαβασμα.

Το ποσοστό επυτηχίας είναι 97% ... Δηλαδή δεν κόβεται κανείς... Απλά ένα 65% παίρνει βαθμολογία 10 την βάση δηλαδή ... Δηλαδή έγραψε πχ γραπτά 5 στα προφορικά του έβαλαν (χαριστηκά) 15 = 20 /2 =10 και πέρασες είσαι security ... Δηλαδή ΞΕΦΤΗΛΑ.-

Νομιζω δεν μπορουν να σου βαλουν χαριστικα 15 στα προφορικα γιατι δεν ξερουν ποσο εχεις γραψει στα γραπτα.

Άβαταρ μέλους
Triton3
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Triton3 »

alex έγραψε:
Triton3 έγραψε:

Νομιζω δεν μπορουν να σου βαλουν χαριστικα 15 στα προφορικα γιατι δεν ξερουν ποσο εχεις γραψει στα γραπτα.

Αλήθειαααααααααααα

Και τότε γιατί κάνουν 2.5 μήνες να βγάλουν αποτελέσματα ;

Γιατί υπάρχει μεγάλο ποσοστό επυτηχίας 97% ;

Γιατί το 60% περνάει με 10-11 Το πολύ ;

Γιατί άραγε ;

Φίλε μου στην Ελλάδα ζεις... Το έχει πάρει χαμπάρη... Είμαστε μία μπανανία... Και η δεύτερη χώρα στον κόσμο με capital control (μετα την Β. Κορέα)

Σε κάθε εξεταστική σε δίνουν περίπου 4.000 άτομα με ποσοστό 97% και πάνω με ηλικίες απο 18 έως και πάνω απο 60 ... Εσύ τι καταλαβαίνεις ;

kyr

Δημοσίευση από kyr »

Καλησπερα! Ρε παιδια εγω τελειωσα το ιεκ ομηρος (προγραμμα) και διαβαζω για τις εξαιτασεις τωρα, μου εδωσαν ενα βιβλιο για δαβασμα που τις μισες ερωρησεις δυσκολευομαι να τις καταλαβω, που και να της αποστηθισωτι στο καλο αποφοιτος λυκειου ειμαι Εικόνα

ολα τα βιβλια που δινουν στα ιεκ με τις ερωταπντησεις ειναι ιδια; Το βιβλιο αυτο εχει και τα θεματακια του μαλλον απο οτι εχω καταλαβει. Αλλου δινει μισες απαντησεις και αλλου πλατιαζει σε γενικοτητες ασε που οι ορολογιες ωρες ωρες πρεπει να εχεις βγαλει την νομικη για να τις καταλαβεις

Άβαταρ μέλους
Bil1908
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Bil1908 »

Καλημέρα σας !! Εγώ ήμουν σε εταιρεία security και κάναμε χρηματαποστολες. Το 1996 . Αυτή η εταιρία έκλεισε. Ειχα άδεια αλλά σταμάτησα να κανω αυτό το επάγγελμα. ΑΛΛΑ τώρα και μετά από τόσα χρόνια που θέλω να ασχοληθω ξανά δεν την έχω για να την ανανεωσω. Χάθηκε ή δεν μου την δώσανε όταν σταμάτησα. Την έχασα εγώ !!! Δεν ξέρω. τι ενέργεια κάνει κάποιος απώλειας άδειας. Βγάζει καινούρια; Σας ευχαριστώ .

Άβαταρ μέλους
mr.Vox
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από mr.Vox »

Πάλι από την αρχή. Έτσι και αλλιώς έχει λήξει.Εξυπακούεται ότι πρέπει να έχεις πιστοποιηθεί.
Έχουν αντίγραφο βέβαια εκεί που την έβγαλες στο αστυνομικό τμήμα

αλλά δεν έχει νόημα.

alex

Δημοσίευση από alex »

Βγηκαν τα αποτελεσματα των προηγουμενων εξετασεων, λογικα σε 2 εβδομαδες γινονται οι επομενες εξετασεις.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από D.Y.K »

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων πιστοποίησης μπορείτε να τα δείτε στο παρακάτω λίνκ.

http://www.kemea.gr/el/anakoinoseis/521-2-2016

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης