Μεταθέσεις και μετατάξεις ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια, να σας κανω μια ερωτηση; Οι νεοι εποπ οταν πανε στο κεντρο για βασικη εκπαιδευση μπορουν να δηλωσουν καποια/ες συγκεκριμενη μοναδα που επιθυμουν να μετατεθουν;

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από illy »

Ναι σαφεστατα και μπορεις Αλεξη! Η πρωτη επιλογη φυσικα θα ειναι στον τοπο σου-ασχετα αν δεν σε στειλουν εκει-και μετα εχεις αλλες δυο επιλογες-αν θες τις γραφεις-, αλλους 2 τοπους... Εχω εναν φιλο ο οποιος βαζει μονο τον τοπο του οποτε τον μεταθετουν οπου βρουν διοτι στον τοπο του θα ερθει μετα απο παρα πολυ καιρο... Αν κανεις τα χαρτια σου τωρα σου ευχομαι καλη επιτυχια
Anonymous

Σε ευχαριστω πολυ, επισης! Δηλαδη εχεις 3 επιλογες. Ξερεις αν δηλωνεις απλα νομούς ή μπορεις και συγκεκριμένες μονάδες;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ουπς, εδω με πιανεις αδιαβαστηΕικόνα Θεωρω οτι νομους, τωρα αν θελουν και στρατοπεδο μαλλον οχι, πολυ τραβηγμενο μου φαινεται... Παντα πρωτη σου επιλογη θα ειναι ο τοπος που μενεις, παντα! Αυτο σαν συμβουλη κρατησε τοΕικόνα
Anonymous

Οταν ημουν φανταρος δηλωναμε νομους, τρεις, παραμεθροριο βεβαια. Απλα αν μπω μονιμος θελω να παω σε δυο συγκεκριμενες μοναδες, καμοια σχεση με τον τοπο διαμονης μου.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Μακαρι να ερθει εκεινη η ωρα που να χρειαστει να συμπληρωσεις την αιτηση ματαθεσεωςΕικόνα Ε, και τοτε θα ξερεις αν θα δηλωσεις και συγκεκριμενα στρατοπεδαΕικόνα Και που ξερεις; Αν θα δηλωσεις τους νομους που ανηκουν αυτα τα στρατοπεδα μπορει να σταθεις τυχερος κ να σε στειλουν σε αυτες τις μοναδεςΕικόναΕικόνα

aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από aleka »

Καλησπερα! Θα ηθελα να εκφρασω μια απορια μου κ θα ηθελα την βοηθεια σας! Αν μπω εποπ κ παω για πρωτη φορα ΠΧ. Στο μεσολογγι οπως εγινε στην προηγουμενη προκυρηξη με την ειδικτητα μου, καθομαι εκει 2 μηνες περιπου αν δεν κανω λαθος, μετα θα με πανε σε αλλο μερος για ποσο καιρο;(σημειωτεων οτι η ειδικοτητα μου δεν εχει κεντρο) κ αυτο υποχρεωτικα πρεπει να ειναι παραμεθωριο;
Anonymous

Γεια σας παιδια, στη προκηρυξη δηλωσα πυροβολικο. Εαν πρωτα ο θεος περασω θα ηθελα να παω ή στο πυροβολικο των πεζοναυτων στη Λαρισα ή στο πυροβολικο της 71 Αερομεταφερομενης ταξιαρχιας Στο Κιλκις. Ξερει κανεις αν γινεται 1η μεταθεση σε αυτες τις μοναδες;

Ευχαριστω πολυ

Lxias
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Lxias »

tom έγραψε: Γεια σας παιδια, στη προκηρυξη δηλωσα πυροβολικο. Εαν πρωτα ο θεος περασω θα ηθελα να παω ή στο πυροβολικο των πεζοναυτων στη Λαρισα ή στο πυροβολικο της 71 Αερομεταφερομενης ταξιαρχιας  Στο Κιλκις. Ξερει κανεις αν γινεται 1η μεταθεση σε αυτες τις μοναδες;

Ευχαριστω πολυ

Nαι στο κιλκίς μπορείς να πας.
Anonymous

Lxias έγραψε:
tom έγραψε: Γεια σας παιδια, στη προκηρυξη δηλωσα πυροβολικο. Εαν πρωτα ο θεος περασω θα ηθελα να παω ή στο πυροβολικο των πεζοναυτων στη Λαρισα ή στο πυροβολικο της 71 Αερομεταφερομενης ταξιαρχιας Στο Κιλκις. Ξερει κανεις αν γινεται 1η μεταθεση σε αυτες τις μοναδες;

Ευχαριστω πολυ

Nαι στο κιλκίς μπορείς να πας.
Με τους πεζοναυτες τι γίνεται, ξερει κανεις;

Anonymous

Οταν λενε οτι οι μεταθεσεις σου θα είναι σε ταξιαρχιες κ μεραρχιες εννοουν οτι δεν θα πηγαινεις στα στρτοπεδα;
Anonymous

οικονομικό έγραψε:οταν λενε οτι οι μεταθεσεις σου θα είναι σε ταξιαρχιες κ μεραρχιες εννοουν οτι δεν θα πηγαινεις στα στρτοπεδα;

γνωριζει καποιος για την ειδικοτητα εμ ριπτησ-επισκευαστης αλεξιπτωτων -τεχνιτης σωστικων μεσων που εχει μεταθεσεις. Ας ποσταρει καποιος, παρακαλω.
Anonymous

Για να παρει καποιος εποπ (πεζικου, πυροβολικου κλπ) μεταταξη σε ειδικες δυναμεις, παρακολουθωντας το σχολειο ΣΠΕΠΟΠΕΔ στη ρεντινα, γινεται ευκολα; Βγαινει συχνα διαταγη; Οποιος γνωριζει πληροφοριες παρακαλω ας πει μερικα πραματα...
vntok
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11
Επάγγελμα: ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από vntok »

Παιδιά για να απαντήσω σε πολλους απο εσάς καθότι ΕΠΟΠ ο ίδιος. Να ξεκινήσουμε στο ότι στις μεταθέσεις καλό είναι να δηλώνεις τον τόπο που θες αλλα και γίνεται να πας π. Χ αν δηλώνεις Αγρίνιο δεν πρόκειται να πας ποτέ! Οπότε προτιμότερο θα ήταν παραμεθώριες περιοχές αλλα που σα΄ς αρέσει σαν ιδέα. Τώρα να συμπληρώσω βέβαια οτι πολλοί απο εσάς δεν ξέρετε που έρχεστε οπότε ξεχάστε τα περι καταγωγής σας και κοιτάξτε να βρείτε ένα μερος στη παραμεθώριο και να μείνετε όσο περισσοτέρο μπορείτε εκεί και να ξαναγυρνάτε όποτε αυτό είναι δυνατόν, να χτίσετε δλδ τη ζωή σας κάπου!
Τώρα στο θέμα επιλογών μπορείς να βάζεις Νομούς αλλα και Φρουρές. Αρκετοί Νομοί έχουν περισσότερες απο μία λόγω ιδιαίτερων επιχειρησιακών αναγκών οπότε ψάξτε το λιγάκι απο γνωστούς και συναδελφούς και μη βάζετε στη τύχη.
Κάποιος ανέφερε για Ταξιαρχίες-Μεραρχίες. Μην ξεχνάτε οτι και αυτά στρατόπεδα είναι και δεν πρόκειται να λάβετε κάποιας ιδιαίτερης μεταχείρισης, μην σας πω οτι πολλές φορές είναι κ χειρότερα! Πάντως συνηθίζεται να πηγαίνουν εκεί συνάδελφοι του Υγειονομικού-Διαβιβάσεων-Μουσικού-Ταχυδρομικού και λοιπά υποστηρ΄λιξεως για ευνόητους λόγους. Βασικό είναι να θυμάστε πως μπαίνετε για δουλειά και πρέπει να ανεχτείτε κάποιες καταστάσεις και φυσικά μην κρέμεστε απο ψέυτικες υποσχέσεις του τύπου βυσματική μετάθεση σε Ταξιαρχία κ λοιπά, φανταστείτε οτι εκεί το σύνολο των στελεχών είναι αξιωματικοί... Ποιος λέτε να κάνει όλη τη "βρώμικη δουλειά";
Για τους Ρίπτες-Συσκευαστές ξέρω λίγα πράγματα εκ των οποίων είναι πως βασική προυπόθεση είναι να μη φοβάσαι τα υψή καθώς σαν ρίπτης πρέπει να πέφτεις κ ο ίδιος, ανληκεις στο Σώμα Εφοδιασμού αλλά με ένα είδος μετάταξης στις Ειδικές Δυνάμεις. Δεν μπορώ να πω, καλά είναι αλλα δεν πάυεις να είσαι ένας καταδρομέας γι'αυτό θέλει σκέψη.
Και τέλος, όποιος θέλει να πάρει μετάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις (με προσοχή γιατί δεν σε κρατάνε μέχρι να συμπληρώσεις συντάξιμα αλλα σε γυρνάνε στο όπλο σου ωστε να γλυτώσουν χρήματα) συνήθως η προκήρυξη θέσεων βγαίνει γύρω στο Σεπτέμβρη με Οκτώβρη οπότε το νου σας στις μονάδες σας για το σήμα. Εάν τελικά κάποιος τελικά κάνει τα χαρτιά του κ επιλεγεί, τότε στις μεταθεσείς του επόμενου έτους, δλδ Άνοιξη προς Καλοκαίρι παρουσιάζεται στη μονάδα Καταδρομών που του έχει έρθει και περιμένει πότε θα ξαναγίνει σχολείο Σ. Π. Ε. ΕΠ. ΟΠ. Ε. Δ (ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ) και τον στέλνει η μονάδα του εκεί. Το σχολείο μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε σχολή των Καταδρομών (Αθήνα, Κρήτη.) Έπειτα γυρίζει στη μονάδα του όπου αναλαμβάνει κανονικά καθήκοντα εκτός και αν θέλει να περάσει και Σχολείο Αλεξιπτωτιστών (πλέον είναι προαιρετικό, τα χρήματα που λέγαμε!)
Ελπίζω να βοήθησα μερικούς εδώ μέσα, για οτιδήποτε άλλο είμαι διαθέσιμος
ΕΛΙΣΩ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΕΛΙΣΩ »

Καλημέρα!vntok θα ήθελα να σε ρωτήσω, αν μπορείς να μου απαντήσεις σε παρακαλώ. Σχετικά με τις μεταθέσεις, εγώ δήλωσα πεζικό υπηρέτης πολυβόλων-πυροβόλων, αν τελικά με πάρουν πρώτα ο Θεός, μπορώ να δηλώσω να παραμείνω Φλώρινα, Καστοριά ή Γρεβενά; Υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή θα πρέπει να πάω οπωσδήποτε Έβρο ή νησιά; Εγώ από Έδεσσα είμαι... ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες