Επάγγελμα Security : Γενικές Πληροφορίες

Οτιδήποτε δεν ανήκει στις υπόλοιπες συζητήσεις
Απάντηση
Στρατός και θητεία
MARIAhbh

Δημοσίευση από MARIAhbh »

Παιδιά ξέρετε τι γίνεται όταν μια άδεια (απο τις παλιές χωρις εξετασεις) λήγει αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε ως σεκιουριτυ... Μπορώ να δώσω εξετάσεις χωρίς να πάω σε ιεκ; Ετσι απλα να δωσω εξετασεις?
Άβαταρ μέλους
mr.Vox
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από mr.Vox »

Γίνεται να την ανανεώσεις αφού δώσεις εξετάσεις στο ΚΕΜΕΑ και πάρεις την πιστοποίηση. Διαβάζεις τις ερωτήσεις απαντήσεις και δίνεις εξετάσεις. Μαζί με όλα τα χαρτιά που κατέθετες στο αστυνομικό τμήμα για την άδεια πρέπει να προσθέσεις και αυτό της πιστοποίησης Τώρα.

MARIAhbh

Δημοσίευση από MARIAhbh »

Δηλαδή, διαβάζω κ μόλις βγει η ανακοινωση για εξετάσεις μαζεύω δικαιολογητικά και κανω αίτηση ετσι; Οκ ευχαριστώ πολύ Εικόνα
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

MARIAhbh έγραψε:Δηλαδή, διαβάζω κ μόλις βγει η ανακοινωση για εξετάσεις μαζεύω δικαιολογητικά και κανω αίτηση ετσι; Οκ ευχαριστώ πολύ Εικόνα

Ακριβώς Μαρία. Για οτιδήποτε άλλη απορία χρειαστείς, είμαστε στην διάθεση σου. Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από greenalexyo »

Παιδια μπορει ακριβως καποιος να μας πει για την αδεια ; Πως βγενει απο που και ποσα πληρωνεις;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

greenalexyo έγραψε:Παιδια μπορει ακριβως καποιος να μας πει για την αδεια ; Πως βγενει απο που και ποσα πληρωνεις;

Ποιό είναι το κόστος, και τα δικαιολογητικά για συμμετοχή στις εξετάσεια του ΚΕΜΕΑ; Δες εδώ . Απο ποιούς φορείς μπορώ να βγάλω την πιστοποίηση; εδώ . Επίσης άκουσα οτι μπορώ και απο δημόσιο και ιδιωτικό ΙΕΚ. Ποιό το πρόγραμμα και η διάρκεια σπουδών; Δες εδώ Αφού τελειώσεις με την πιστοποίηση, μετά τα δικαιολογητικά ,(μαζί με την πιστοποίηση), τα καταθέτεις στην ασφαλεία του Α. Τ της περιοχής σου.

ερωτων

Δημοσίευση από ερωτων »

Καλησπερα ! Θα ηθλα να ρωτησω το εξης, οταν παω τα χαρτια μου για ανανεωση παιρνω καποιο χαρτο με το οποιο συνεχιζω να εργαζομαι μεχρι να παρω τη νεα αδεια;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

ερωτων έγραψε:Καλησπερα ! Θα ηθλα να ρωτησω το εξης, οταν παω τα χαρτια μου για ανανεωση παιρνω καποιο χαρτο με το οποιο συνεχιζω να εργαζομαι μεχρι να παρω τη νεα αδεια;

Απ'όσο θυμάμαι ναι. Καταρχήν παίρνεις αριθμό πρωτοκόλλου ώστε να μπορέσεις να παραλάβεις το πιστοποιητικό όταν βγεί(θυμάμαι χαρακτηριστικά αργούσε, έκανε κάνα δίμηνο). Δεν θυμάμαι εάν σου δίνουν κάποιο προσωρινό χαρτί και σε τι μορφή είναι αυτό/τι αναφέρει, θυμάμαι όμως πολύ χαρακτηριστικά, ότι όταν είχα καταθέσει στην αστυνομία, μετά είχα ξεκινήσει να δουλεύω κατευθείαν.

Άβαταρ μέλους
Τακης1991
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Τακης1991 »

ερωτων έγραψε:Καλησπερα ! Θα ηθλα να ρωτησω το εξης, οταν παω τα χαρτια μου για ανανεωση παιρνω καποιο χαρτο με το οποιο συνεχιζω να εργαζομαι μεχρι να παρω τη νεα αδεια;

Παιρνεις μονο εναν Αριθμό Πρωτοκόλλου και περιμενεις εάν θα σου εγκρίνουν την αδεια οι αρχές (ελεγχος ποινικου μητρωου κτλ).
Νομικά, αν η παλια αδεια εχει ληξη, Δεν εισαι καλυμενος για εργασια
Πολλες εταιριες ομως σε προσλαμβανουν οταν εχεις αριθμο Πρωτοκόλλου και περιμενεις για την αδεια εργασιας, Αλλα δεν ειναι νομιμη ενεργεια αυτη.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Τακης1991 έγραψε:

Παιρνεις μονο εναν Αριθμό Πρωτοκόλλου και περιμενεις εάν θα σου εγκρίνουν την αδεια οι αρχές (ελεγχος ποινικου μητρωου κτλ).

Πολλες εταιριες ομως σε προσλαμβανουν οταν εχεις αριθμο Πρωτοκόλλου και περιμενεις για την αδεια εργασιας, Αλλα δεν ειναι νομιμη ενεργεια αυτη.

Οπότε σε σχέση με πριν πάνω απο 10ετία που θυμάμαι τι μου συνέβη, δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα. Ευχαριστούμε για την τοποθέτηση σου στο φόρουμ.

ΜΑΡΙΑΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ »

Παιδιά η άδεια μου έληξε πριν δυο χρόνια. Μπορώ να κάνω αίτηση για να δώσω εξετάσεις; ΕικόναΕικόνα
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

ΜΑΡΙΑΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ έγραψε:Παιδιά η άδεια μου έληξε πριν δυο χρόνια. Μπορώ να κάνω αίτηση για να δώσω εξετάσεις;ΕικόναΕικόνα

Φυσικά, αλλά αν έχεις μέσα στο μυαλό σου ότι μπορείς με καποιον τρόπο να προσπεράσεις κάποια βήματα, επειδή είχες άδεια, όχι δεν γίνεται αυτό. Όλα απο την αρχή τα κάνεις.

Χρηστος

Δημοσίευση από Χρηστος »

Καλησπερα παιδια! Ειμαι ανεργος και θελω να κανω τις εξετασεις, ξερει κανεις αν χρειαζεται λεφτα η ειναι δωρεαν!
Άβαταρ μέλους
mr.Vox
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από mr.Vox »

Όλες οι εξετάσεις πληρώνονται. Και οι Εξετάσεις πιστοποίησης αλλά και ο ιατρικές εξετάσεις για την έκδοση της άδειας.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες