Επάγγελμα Security : Γενικές Πληροφορίες

Οτιδήποτε δεν ανήκει στις υπόλοιπες συζητήσεις
Απάντηση
Στρατός και θητεία
kk28

Δημοσίευση από kk28 »

Μπατκας έγραψε:Η εξεταση ειναι ουρων η αιματος; Να ξερουμε και ευχαριστω εκ των προτερων

Ούρων.

Παίκτης

Δημοσίευση από Παίκτης »

Ρε παιδιά επειδή που και που πίνω κάνα τσιγάρο, ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος για τις εξετάσεις ούρων τί να κάνω; Πώς είναι η διαδικασία; Να βάλω ένα φίλο να κατουρήσει για μένα; Ευχαριστώ και συγνώμη αν θίγω περίεργο θέμα...
Άβαταρ μέλους
Τακης1991
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Τακης1991 »

Θιγεις Περιεργο θεμα, οι εξετασεις γινονται για να μην υπαρχουν σε αυτον τον κλαδο ατομα που πινουν συχνα ή πινουν που και που κανα 'τσιγαρο'. Προσωπικα δεν μπορω-θελω να σε βοηθησω. Ειλικρινα δεν μου αρεσει να ειμαι επιθετικος αλλα η ερωτηση σου διχνει θρασσος απεναντι σε εναν ολοκληρο κλαδο. Παντως φιλικα μιλωντας, αφου το κανεις που και που οπως λες, κοψτο ρε φιλε, το ξερω δεν ειναι απο τα 'σκληρα' αλλα αυτες οι ιστοριες οτι κλεινουν σπιτια απο λιγο χασις που κατεληξαν σε ηρωινες Δεν ειναι ψευτικες... Δεν θελω να παρεξηγηθω, Δεν εχω κανενα δικαιωμα να σου πω τι να κανεις, εκανα απλα μονο μια φιλικη παρεμβαση !
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Υπάρχει τίποτα στην Ελλάδα για εκπαίδευση τύπου blackwater?Γενικά private military companies, η μόνο maritime security έχουμε εδώ;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 10
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Μόνο έξω θα βρείς τέτοιες εταιρίες.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Για να ασχοληθεις με VIP Protection πρεπει να χεις τελειωσει το σεμιναριο των 105 ωρων και να χεις αποκτησει αδεια ασκησεως επαγγελματος;
Άβαταρ μέλους
Τακης1991
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Φιλε Διασωστη, συμφωνα με την παραγραφο 1 αρθρο 1 του νομου 3707/2008 πρεπει να εχεις την αδεια ασκησεως επαγγελματος για την προστασια φυσικων προσωπων (VIP δηλαδη) . Αρα ναι κανεις της 105 ωρες πρωτα.
vip

Δημοσίευση από vip »

Οχι δεν χρειαζεται εχω τελειωσει σχολη VIP χωρις να εχω κανει κατι αλλο πριν τακη δεν ισχυει αυτο που λες! Μην αοαντατε χωρις να ξερετε
Lancaster
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Lancaster »

Επανερχομαι στο θεμα εξετασεις απο ψυχιατρο καθως ρωτωντας μερικα ατομα που εργαζονται ως security και που εχουν παρει αδεια προσφατα μου ειπαν οτι στο αστυνομικο τμημα που κατεθεσαν τα δικαιολογητικα δεν χρειαστηκε βεβαιωση ψυχιατρου απο κρατικο νοσοκομειο παρα μονο μια απλη βεβαιωση απο ιδιωτικο ψυχιατρο χωρις εξετασεις ουρων, μου ειπαν επισης οτι εαν πηγαιναν στο δημοσιο θα τελειωναν σε κανα διμηνο. Η γνωμη σας ποια ειναι επι αυτου του θεματος;
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Lancaster έγραψε:Επανερχομαι στο θεμα εξετασεις απο ψυχιατρο καθως ρωτωντας μερικα ατομα που εργαζονται ως security και που εχουν παρει αδεια προσφατα μου ειπαν οτι στο αστυνομικο τμημα που κατεθεσαν τα δικαιολογητικα δεν χρειαστηκε βεβαιωση ψυχιατρου απο κρατικο νοσοκομειο παρα μονο μια απλη βεβαιωση απο ιδιωτικο ψυχιατρο χωρις εξετασεις ουρων, μου ειπαν επισης οτι εαν πηγαιναν στο δημοσιο θα τελειωναν σε κανα διμηνο. Η γνωμη σας ποια ειναι επι αυτου του θεματος;

Αρχηγέ σε ιδιώτη ψυχίατρο θα πας εννοείται, τώρα το αν σου ζητήσει ή όχι ο ψυχίατρος να κάνεις εξετάσεις ούρων είναι καθαρά δικό του θέμα, εσύ το 50αρακι θα το σκάσεις έτσι και αλλιώς.

Lancaster
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Lancaster »

Αρα λοιπον ισχυουν τα λεγομενα των παιδιων οτι μπορουν και μεσω ιδιωτικου ψυχιατρου να παρουν βεβαιωση. Το λεω αυτο γιατι διαβαζοντας οδηγιες μεσα απο forum σχετικα με τα δικαιολογητικα που απαιτουνται για εκδοση αδειας θεωρουν οτι θα πρεπει να παρεις χαρτι ψυχιατρου αποκλειστικα απο δημοσιο νοσοκομειο. Δεν με νοιαζουν τα λεφτα η ταλαιπωρια με ενοχλει.

Άβαταρ μέλους
Τακης1991
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

vip έγραψε:Οχι δεν χρειαζεται εχω τελειωσει σχολη VIP χωρις να εχω κανει κατι αλλο πριν τακη δεν ισχυει αυτο που λες! Μην αοαντατε χωρις να ξερετε

Εχεις τελειωσει σχολη VIP, αλλα τον νομο 3707 του 2008 δεν τον διαβασες που λεει οτι χρειαζεται να εχεις Αδεια Α' κατηγοριας για την προστασια φυσικων προσωπων.

https://nomoi.info/%CE%A6%CE%95%CE%9A-%CE%91-209-2008-%CF%83%CE%B5%CE%BB-3.html
Cuervo

Δημοσίευση από Cuervo »

Lancaster έγραψε:Αρα λοιπον ισχυουν τα λεγομενα των παιδιων οτι μπορουν και μεσω ιδιωτικου ψυχιατρου να παρουν βεβαιωση. Το λεω αυτο γιατι διαβαζοντας οδηγιες μεσα απο forum σχετικα με τα δικαιολογητικα που απαιτουνται για εκδοση αδειας θεωρουν οτι θα πρεπει να παρεις χαρτι ψυχιατρου αποκλειστικα απο δημοσιο νοσοκομειο. Δεν με νοιαζουν τα λεφτα η ταλαιπωρια με ενοχλει.

Φίλος είχε παει σε ιδιώτη και σε 10 λεπτα είχε ξεμπερδεψει.
ΣΠΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ΣΠΥΡΟΣ »

Φιλαρακι καλησπερα επειδη σε λιγες μερες δινω εξετασεις μηπως μπορεις να μου στειλεις στο μειλ μου θα σου ειμαι ευγνομων ειλικρινα kalliagz@gmail.com
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Δημοσίευση από ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ »

Γεια σας. ειμαι 17 χρονων και σκεφτομαι μολις τελειωσω το σχολειο να παρακολουθησω σεμιναρια σεκουτιτι αλλα δεν ξερω που να κοιταξω και αν υπαρχουν καποιες σχολες εκτος απο τα ιεκ τα δημοσια, γιατι δεν μου πολυ σ αρεσουν γενικα. απλα θελω ενα πτυχιο προσωπικου ασφαλειας. η βοηθεια σας θα μου ηταν πολυ πολυ πολυτιμη ευχαριστω.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης