Επάγγελμα Security : Γενικές Πληροφορίες

Οτιδήποτε δεν ανήκει στις υπόλοιπες συζητήσεις
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΕΛΛΑΣ

Δημοσίευση από ΕΛΛΑΣ »

Φυσικά και είναι άλλο αρχαιοφύλακας και άλλο προσωπικό ασφαλείας. Το προσωπικό ασφαλείας είναι μια πιο ευρεία έννοια φύλαξης και δεν αναφέρεται μόνο στη φύλαξη αρχαίων όπως οι αρχαιοφύλακες. Για τη νύχτα όμως είναι πιο κατάλληλο το προσωπικό ασφαλείας γιατί φυλάει εγκαταστάσεις και δεν έχει να κάνει με κόσμο, φύλαξη αρχαίων, πληροφορίες στους επισκέπτες κτλ. Υπάρχει φύλαξη κλειστών χώρων με κάμερες και συναγερμούς για την οποία πρώτοι τα στελέχη ασφαλείας έχουν διδαχθεί. Άλλωστε στη μία έχουμε Στέλεχος και στην άλλη απλό φύλακα αίθουσας, χώρου συν ότι τα 3/4 των μαθημάτων που διδάσκονται είναι ίδια. Γι'αυτό λοιπόν να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους αλλά κάποια στιγμή ς'αυτή τη χώρα πρέπει να δουλεύουν οι κατάλληλοι. Ακόμη και για την ημέρα όταν καλύπτονται οι θέσεις των αρχαιοφυλάκων να μπαίνουν κάποιοι που έχουν γνώσεις κι όχι κάποιοι άσχετοι που έχουν βγάλει απλά το λύκειο και δεν έχουν καμία γνώση του αντικειμένου. Θεωρώ δηλαδή ότι θα έπρεπε να υπάρχει συνεργασία στις δυο αυτές ειδικότητες και όχι αντιπαλότητα γιατί στο φινάλε επειδή είναι λίγοι και οι μεν και οι δε με τη κόντρα επωφελούνται άσχετοι με κίνδυνο στο φινάλε της ίδιας της φύλαξης των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων.
jim

Δημοσίευση από jim »

Ποτε ρε παιδια θα βγουν τα αποτελεσματα 2ης περιοδου 2015; Εχω μια θεσει για 1 πρεσβεια και δεν εχουν βγει ακομα!1.5 μηνα παει! Και μας ειχαν πει 20 μερες!
Άβαταρ μέλους
Τακης1991
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Τακης1991 »

Αρχηγε μου δνε ξερω για ποια πρεσβεια λες, αλλα και να βγουν θες 2-3 μηνες απο την αστυνομια για να παρεις την Αδεια
sicelian

Δημοσίευση από sicelian »

Νομίζω ότι παίρνεις βεβαίωση από την αστυνομία μέχρι να εκδοθεί η άδεια (με επιφύλαξη το λέω αυτό) Πάντως ξέρει κανείς πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα; Ακούω για Σεπτέμβριο με όλα αυτά που γίνονται στην χώρα.
Άβαταρ μέλους
Τακης1991
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Τακης1991 »

Παιρνεις Αριθμο πρωτοκολλου απο την Ελ. Ας Αλλα με αυτο δνε μπορεις να εργαστεις τουλαχιστον σε σοβαρες εταιριες, σε εταιριες λαμογια σε παιρνουν και ετσι...
PreD

Δημοσίευση από PreD »

Καλησπερα... ξερει κανεις πως ειναι τα πραματα στην φυλαξη του αμαξοστασιου του οασθ στον φοινικα; εχεις κανεις ιδεα η αν εχει ακουσει τπτ?
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Γνωριζει κανεις την εταιρια Αστραπη security; τα κεντρικα ειναι στην αθηνα κ εχει κ υποκαταστημα στο Καλοχωρι Θεσσ/νικης κ νομιζω Αρτα η Πατρα...
....

Δημοσίευση από .... »

Καλησπέρα, γνωρίζω εγώ. Η Εταιρία έχει τα κεντρικά στον Ασπρόπυργο και ναι έχει παραρτήματα σε Άρτα και Θεσσαλονίκη
LEF

Δημοσίευση από LEF »

Καλησπερα κσερετε ποτε ινε ι επομενες εξετασεις σεπτεμβριο;

Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

... έγραψε:Καλησπέρα, γνωρίζω εγώ. Η Εταιρία έχει τα κεντρικά στον Ασπρόπυργο και ναι έχει παραρτήματα σε Άρτα και Θεσσαλονίκη

Υπαρχει μεγαλη περιπτωση να ξεκινησω δουλεια με την Αστραπη στην Θεσσ/νικη... γνωριζεις αν πληρωνουν στην ωρα τους αν δινουν επιδοματα δωρα κ τα σχετικα?

Lancaster
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Lancaster »

Να κανω και εγω μια ερωτηση, εχω περασει στις εξετασεις κεμεα και θα ηθελα Να ρωτησω αν καποιος γνωριζει σχετικα με την χορηγηση βεβαιωσης ψυχιατρου ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθηθει πχ εξετασεις αιματος η κατι αλλο ευχαριστω εκ των προτερων.
kk28

Δημοσίευση από kk28 »

Lancaster έγραψε:Να κανω και εγω μια ερωτηση, εχω περασει στις εξετασεις κεμεα και θα ηθελα Να ρωτησω αν καποιος γνωριζει σχετικα με την χορηγηση βεβαιωσης ψυχιατρου ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθηθει πχ εξετασεις αιματος η κατι αλλο ευχαριστω εκ των προτερων.

Eξετάσεις ούρων ή αίματος για να δουν αν είσαι καθαρός από ναρκωτικές ουσίες και ύστερα χαρτί από τον ψυχίατρο πως δεν πάσχεις από κάποια ψυχιατρική ασθένεια.

Lancaster
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Lancaster »

Ευχαριστω για την απαντηση
Μπατκας

Δημοσίευση από Μπατκας »

Η εξεταση ειναι ουρων η αιματος; Να ξερουμε και ευχαριστω εκ των προτερων
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής