Σχολη Πυροβολικού - Νέα Πέραμος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Φοιβος

Δημοσίευση από Φοιβος »

Καλησπερα παιδια μου ηρθε η μεταθεση για την σχολη πυροβολικου αθηνα γνωριζει κανεις πως πανε οι υπηρεσιες εκει περα και γενικα αμα ειναι καλο στρατοπεδο εχει εδρα την νεα περαμο Οι φανταροι εκει περα εχοθνε εξοδους;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Greek_Army »

Φοιβος έγραψε:Καλησπερα παιδια μου ηρθε η μεταθεση για την σχολη πυροβολικου αθηνα γνωριζει κανεις πως πανε οι υπηρεσιες εκει περα και γενικα αμα ειναι καλο στρατοπεδο εχει εδρα την νεα περαμο Οι φανταροι εκει περα εχοθνε εξοδους;

Αυτό που θα σου δώσω θα σε βοηθήσει το έχει γράψει δόκιμος πυροβολικού

Panzer Hellas έγραψε:
Η ΣΠΒ έχει και στρατιώτες (στην ΜΥΠ=Μοίρα υποστηρίξεως) που θεωρείται ''βισματική'' μονάδα για στρατιώτες ΠΒ μιας και το μόνο που κάνουν είναι θαλαμοφύλακες, μαγειρεία και μια πύλη (την πύλη οχημάτων) ως σκοποί (και αν). Όλα τα άλλα δηλ. Τις υπόλοιπες σκοπιές κτλ κτλ τις κάνουν οι ΥΕΑ.

Σταύρος

Δημοσίευση από Σταύρος »

Χαίρεται. Τελείωσα εκπαίδευση για Πυροβολικό στη Θήβα και μου ρθε μετάθεση για ΜΥΠ/ ΣΧΟΛΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ στη Νέα Πέραμο με ειδικότητα Σκοπευτής/Πυροβολητής στο πλαίσιο κατ'εξαίρεση μετάθεσης που δικαιούμαι λόγω σοβαρής αρρώστιας του πατέρα μου. Ξέρετε τι παίζει γενικά στο στρατόπεδο με υπηρεσίες, εξόδους κτλ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Χρηστος

Δημοσίευση από Χρηστος »

Φιλε απο εκει πηρα το χαρτι... Σειρα 312... Δεν ξερω αν εχουν απομεινει πολλοι απο το ΜΑΙΟ που εφυγα εγω παντως οσο ημουν εκει ηταν καλα...2-1 σε σταθερη βαση... ΜΗΝ μπεις σε 1ο γραφειο ή εφοδιασμο... Προσπαθησε για ΚΕΠΙΚ!
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Παμε ρε υεα να γουσταρουμε
Άβαταρ μέλους
vasilisvolos
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από vasilisvolos »

Αλανια... Σαν ΥΕΑ ΠΒ κατα την διαρκεια της εκπαιδευσης δινουν αδειες; Ή πριν μπεις κεντρο εκπαιδευσης δινουν μεχρι ν τελειωσεις την εκπαιδευση;

Ευχαριστω.

Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από panos2171 »

Όταν γίνεις βητάς πέρνεις 2ήμερη με προαναχώρηση,3 μέρες δηλαδή. Από κει και πέρα δίνουν διανυκτέρευση. Σαν αλφας το πολύ να πάρεις καμιά φοιτητική αλλά πολύ δύσκολα και αν πέσεις σε διακοπές Χριστούγεννα/Πάσχα 10 μέρες.
ManIk

Δημοσίευση από ManIk »

Καλησπέρα σας μάγκες, Καμία ενημερωση για ΜΥΠ/ΣΠΒ σχετικά με εξόδους, υπηρεσίες, διοίκηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

ManIk έγραψε:Καλησπέρα σας μάγκες, Καμία ενημερωση για ΜΥΠ/ΣΠΒ σχετικά με εξόδους, υπηρεσίες, διοίκηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Φαντάρος είσαι ή θα πας ως δόκιμος;

ManIk

Δημοσίευση από ManIk »

Cuervo απο περιέργεια ρώτησες ή ξέρεις να μας πεις τιποτα;
yks
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από yks »

Καλημέρα,

πήρα μετάθεση για ΣΠΒ στη Νέα Πέραμο Αττικής όπου και παρουσιάζομαι τη Δευτέρα.

Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάω. Από ότι είδα υπάρχουν οι επιλογές προαστιακού και ΚΤΕΛ. Επίσης είδα στο site του ΣΠΒ ότι υπάρχουν κάποια πούλμαν του στρατού, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει και ο απλός φαντάρος. Πήρα στο Φρουραρχείο να ρωτήσω (εκεί έλεγε το ΦΠ να καλέσω για απορίες σχετικά με μετακίνηση) και μου είπαν ότι μάλλον είναι μόνο για τους μόνιμους αλλά δεν ήξεραν να μου πουν με σιγουριά. Στη μονάδα απλά δεν απάντησαν ποτέ στο τηλ.

Επίσης, από γνωστούς και ίντερνετ είδα ότι, αν μένεις Αθήνα και υπηρετείς κοντά, σε βγάζουν από την πρώτη μέρα εξοδούχο για διανυκτέρευση στο σπίτι. Ξέρουμε αν ισχύει αυτό; Για να μην κουβαλάω βαλίτσα και λουκάνικο πέρα δώθε.

Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
vaggelis64
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από vaggelis64 »

yks έγραψε: Καλημέρα, πήρα μετάθεση για ΣΠΒ στη Νέα Πέραμο Αττικής όπου και παρουσιάζομαι τη Δευτέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάω. Από ότι είδα υπάρχουν οι επιλογές προαστιακού και ΚΤΕΛ. Επίσης είδα στο site του ΣΠΒ ότι υπάρχουν κάποια πούλμαν του στρατού, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει και ο απλός φαντάρος. Πήρα στο Φρουραρχείο να ρωτήσω (εκεί έλεγε το ΦΠ να καλέσω για απορίες σχετικά με μετακίνηση) και μου είπαν ότι μάλλον είναι μόνο για τους μόνιμους αλλά δεν ήξεραν να μου πουν με σιγουριά. Στη μονάδα απλά δεν απάντησαν ποτέ στο τηλ. Επίσης, από γνωστούς και ίντερνετ είδα ότι, αν μένεις Αθήνα και υπηρετείς κοντά, σε βγάζουν από την πρώτη μέρα εξοδούχο για διανυκτέρευση στο σπίτι. Ξέρουμε αν ισχύει αυτό; Για να μην κουβαλάω βαλίτσα και λουκάνικο πέρα δώθε. Ευχαριστώ
Χρήστος

Δημοσίευση από Χρήστος »

Καλησπέρα, μου ήρθε και εμένα φύλλο πορείας για ΥΕΑ ΣΠΒ. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Γίνεται από τη ΣΠΒ να πας καταδρομείς και ΚΕΑΠ;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες