Ειδικότητες στο Πυροβολικό
Γραφέας, μαγειρεία-εστιατόρια, θαλαμοφύλακας.
Ειναι ειδικοτητα ο θαλαμοφυλακας; Επισις απο τ ι4 εχω αποφυγη ψυχικης κ σωματικης καταπονησης
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
Φίλε διάβασε το μήνυμα του firebat το παλικάρι έχει βάλει όλες τις ειδικότητες, δεν τις έβαλε για να τις βλέπω εγώ αλλά οι ενδιαφερόμενοι
Σκοπευτής πυροβολητής πυροβόλικου μάχης. Και οχι πυροβόλου. Ευχαριστω.
Παιδιά καλησπέρα, αν δηλώσω στο ΓΕΣ εκει που λεει φορμα συνεργασίας, διερμηνες αγγλικών και γαλλικών (έχω προφισιενσυ και στις 2 γλώσσες) είναι καλή ειδικότητα; Θα το λάβουν υπ οψιν ή μπα; Κι αν ναι τι ακριβώς κάνεις; Ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω τι ειδικότητες μπορεί να πάρει κανείς από ΚΕΠΒ (Πυροβολικό). Ευχαριστώ.
Ξερετε ποιες ειδικοτητες περνουν συνηθως ατομα που εχουν μονο απολυτηριο λυκειου, δεν εχουν διπλωμα οδηγησης και ειναι 18;
Καλημέρα, εφόσον γνωρίζει κάποιος, υπάρχει πιθανότητα να πάρει κανείς ειδικότητα (π. Χ.: Οδηγός) και να μπορεί να το αρνηθεί. Έχει λίγο καιρό που βγήκε το δίπλωμα και επειδή μπαίνω Μάρτιο θα ήθελα λόγω απειρίας να το αποφύγω.
Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά με την ειδικότητα ''τεχνικός βοηθός-παρατηρητής''?
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
grekios έγραψε:Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά με την ειδικότητα ''τεχνικός βοηθός-παρατηρητής'';
http://www.army.gr/files/File/EPOP/KATHIKONTA.pdf
Σελίδα 53 βαση αρχείου pdf και όχι εγγράφου.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Χθες πήρα το φύλλο πορείας μου από το ΚΕΠΒ, είμαι για Αυλώνα με ειδικότητα οδηγός αυτοκινήτου. Μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για την ειδικότητα (πέρα από το προφανές) ;
Σκοπευτής πυροβολητής πυροβόλικου μάχης... Ξερει κανεις τι λεει η συγκεκριμενη ειδικοτητα; Ενδιαφερουσα; Δυσκολη;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Είμαι με μετάταξη στο πυροβολικό. Τώρα κάνω ΣΠΕΝ και θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να διαλέξω ειδικότητα ή αν απλά μου την ανακοινώνουν, και επίσης αν τα πτυχία παίζουν κάποιο ρόλο στο να πας σε κάποια πιο εξειδικευμένη ειδικότητα.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Ειδικότητα σου την ανακοινώνουν προς το τέλος των ΣΠΕΝ, δεν επιλέγεις εσύ. Τα πτυχία δεν παίζουν κανένα ρόλο, με εξαίρεση κάποια όπως μάγειρας πχ. Η ειδικότητα είναι μόνο στην εκπαίδευση μετά τα ΣΠΕΝ και στα χαρτιά. Τίποτα άλλο. Μετά σκοπιά, σκοπιά και σκοπιά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες