Μεταθέσεις στο στρατό - γενικές πληροφορίες

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Ψαρακας

Δημοσίευση από Ψαρακας »

Καλημέρα εν δυνάμει συνάδελφοι.Παρουσιαζομαι 13/3/18 Λαγός Εβρου πρώτα ο Θεός και έχω δικαίωμα κατ εξαίρεση μετάθεσης λόγο αναπηρίας γονέα (90% κινητικό) , ξέρει κανείς εάν γίνονται δεκτές και μετά από πόσο καιρό ; Ευχαριστώ

aniko1
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από aniko1 »

Καλημερα σας. Μια ερωτηση. Ειμαι 8μηνος και ειμαι στομ Εβρο. Ποτε δικαιουμαι την μεταθεση; στους 5 μηνες συνολικης θητειας η στους 6; ακουω διαφορα και δεν μπορω να βγαλω ακρη απτο 1ο γραφειο. Αν μπορει να πει καποιος με σιγουρια σας παρακαλω γιατι με καιει λογω οικονομικων κ δεν δεχτηκαν την κατεξαιρεση μεταθεση κατι για το οποιο βεβαια ημουν προετοιμασμενος...Ευχαριστω εκ των προτερων

Πατερας

Δημοσίευση από Πατερας »

Καλησπερα σας ειμαι 28 χρονων και νεος εδω.. λογω σπουδων εμπαινα κανονικα με τη Β ΕΣΣΟ Μαρτιο ομως τα οικονομικα μου ειναι χαλια και πηρα αναβολη 2 μηνων για κοινωνικους λογους και μπαινω με τη Γ ΕΣΣΟ Μαιου. Ηθελα να σας ρωτησω οσοι ξερετε και μπορειτε να απαντησετε , επειδη συντηρω τον εαυτο μου μονος μου και δουλευω για να τα βγαζω περα και οι γονεις μου δεν μπορουν να με βοηθησουν οικονομικα, θα μπορεσω να ζητησω μεταθεση για τον τοπο μου; αν μεινω εκει που με εχουν καταταξει θα μου ειναι πολυ δυσκολο..

Nimda
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Nimda »

Μπορείς να πάρεις περίπου μισό με 1.5 χρόνο αναβολές για λόγους "υγείας" Ώστε να μπορέσεις να μπεις σε κάποιο χρόνο που οικονομικά θα είσαι κάπως πιο σταθερός. Κατά τα άλλα όταν θα σου ξαναέρθει το χαρτί δεν σημαίνει πως θα παρουσιαστείς στο ίδιο μέρος. Επίσης ούτε πως εκεί που θα παρουσιαστείς θα μείνεις.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν οι εξής τρόποι ώστε να πας κοντά στο σπίτι σου
A) Βύσμα.
Β) Κατ εξαίρεση μετάθεση.

Για το Α) δεν θα σχολιάσω για το B) ψάξτο...
Πατερας

Δημοσίευση από Πατερας »

Ευχαριστω για τις συμβουλες. Στη Ροδο με εβαζαν τον Μαρτιο με τη Β ΕΣΣΟ, ειμαι απο Κρητη.. πολλα ατομα θα επικαλουνται οικονομικα προβληματα και φοβαμαι οτι και να κανω για την κατ εξαιρεση δεν θα πετυχει. Θα τους ειναι καθημερινη αιτιολογια και δεν θα κανουν το χατηρι ευκολα..
giannismar
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από giannismar »

Αυτο το προβλημα το έχουν οι μισοι φαντάροι, και χαρες δεν κανουν ετσι ευκολα αμα δεν προβλεπεται. Μην κοιτας αναβολες κατα τη γνωμη μου, δηλαδη τι νόημα εχει να βρεις μια δουλεια ας πουμε, να βαλεις λεφτα στην ακρη, μετα να την αφησεις για να υπηρετησεις, και να φας τα λεφτα που μαζεψες στο στρατο. Ωστοσο αν πας ελδυκ θα καλυψεις εκει τα εξοδα σου, και αν κανεις οικονομια Εκει θα σου μεινουν και λιγα στην ακρη, ισα ισα για να ισοφαρισεις τον υπολοιπο καιρο.
Πατερας

Δημοσίευση από Πατερας »

Αυτο ειναι προβλημα με τη δουλεια, δυστυχως και εγω την αφηνω και οτι εχω μαζεψει θα τα φαω στο φανταρικο μου.. οσο για ελδυκ το εχω σκεφτει ομως ειχα ενα τροχαιο το 16 ( ειναι και ο λογος που καθυστερησα να παω στο στρατο και δεν εσπασα την αναβολη) και εγχειριστηκα στον ωμο , δεν ξερω αν την παλεψω εκει με τις ασκησεις ή την γυμναστικη και γενικα με την εκπαιδευση τους.. με τρομαζει να ζορισω το χερι μου..
####

Δημοσίευση από #### »

Γίνεται να φυγουν μεμονωμένα άτομα από την ίδια σειρά και άλλοι να μην φύγουν?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από D.Y.K »

#### έγραψε:Γίνεται να φυγουν μεμονωμένα άτομα από την ίδια σειρά και άλλοι να μην φύγουν;

Αν εννοείς με χρονική διαφορά μέχρι να βγουν όλες οι μεταθέσεις, τότε ναι γίνεται.

Άβαταρ μέλους
gimitrop

Δημοσίευση από gimitrop »

#### έγραψε:Γίνεται να φυγουν μεμονωμένα άτομα από την ίδια σειρά και άλλοι να μην φύγουν;

Σε περιπτωσεις οπλιτων μειωμενης θητειας (πχ 8μηνοι) Μπορει να γινει. Και εχει γινει το γνωριζω προσωπικα.

Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
Joktheone
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Joktheone »

Καλησπερα στπ φορουμ θελω καποιες απαντησεις που θα μου ηταν πολυ χρησιμες. Ειμαι ενας απο τους πολλους που περασαμε κεντρο στο ΚΕΥΠ πηραμε την αδεια και σε 2-3 μερες παμε θηβα οπου δεν ξερουμε ποσο θα κατσουμε μεχρι να παμε ΕΛΔΥΚ. Και θελω να ρωτησω ειμαι προστατης οικογενειας χωρισμενοι γονεις και μενω με την μητερα μου που ειναι ανεργη αρα μηδενικο οικογενειακο εισοδημα βασει αυτα δικαιουμε κατ εξαιρεση μεταθεση; και αν ναι κοβομε απο ΕΛΔΥΚ και με στελνουν κοντα στον τοπο κατοικιας μου η πηγαινω παραμεθοριο αλεξανδρουπολη ορεστιαδα εβρο κλπ. Ευχαριστω πολυ
Mparmpas
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Mparmpas »

Δεν θεωρεισαι προστατης λογω χωρισμενων γονιων. Ουτε το οικογενειακο εισοδημα ειναι μονο το εισοδημα της μητερας σου.
Λιγο δυσκολο να παρεις κατ`εξαιρεση μεταθεση. Επισης αυτα τα ρωταμε-ψαχνουμε στο κεντρο οχι στο και πεντε!
####

Δημοσίευση από #### »

D.Y.K έγραψε:

Αν εννοείς με χρονική διαφορά μέχρι να βγουν όλες οι μεταθέσεις, τότε ναι γίνεται.

Και πόσο χρονική διαφορά μπορεί να εχουν; και μήνα?

Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Περιμενω μεταθεση κατ εξαιρεση και ειμαι στην παραμεθωριο και τον ιουνιο απολυομαι και μεταθεση, δεν μου εχει ερθει ακομα τι να κανω να ελπιζω;
nix15
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από nix15 »

δημητρης98 έγραψε:Περιμενω μεταθεση κατ εξαιρεση και ειμαι στην παραμεθωριο και τον ιουνιο απολυομαι και μεταθεση, δεν μου εχει ερθει ακομα τι να κανω να ελπιζω;
Πως γινεται αυτο ρε φιλε; Η κανονικη μεταθεση δεν βγαινει μετα απο 5 μηνες παραμεθωριο και τους 3 τελευταιους μηνες εισαι κοντα στο σπιτι σου; Ειδικα η κατε εξαιρεση μεταθεση πρεπει να ειναι αμεση, εχω τρελαθει τωρα γιατι εχω καταθεση και εγω χαρτια για κατ εξαιρεση και μου ειπαν στο τηλ απο το ΓΕΣ οτι θα ειναι αμεση μετα τα σπεν
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες