Ακτινογραφία θώρακα για την κατάταξη
- JohnKramer
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Φίλε ρώτησα και μου λένε δεν βγάζεις. Μόνο με ραντεβού.
Σε Νοσοκομεία της Αθήνας αυτό δεν ισχυει , βγαζεις κανονικά.JohnKramer έγραψε:Φίλε ρώτησα και μου λένε δεν βγάζεις. Μόνο με ραντεβού.
- Konstantinos_
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 1
Θα πάω σήμερα να βγάλω μία. Έκλεισα ραντεβού. Θα τα σκάσω.
Χρειάζεται μόνο μία ρε παιδιά ή θέλει και πλαινή;
Χρειάζεται μόνο μία ρε παιδιά ή θέλει και πλαινή;
Μία θέλει σε δημόσιο νοσοκομείο δείχνεις το χαρτί κατάταξης και σου βγάζουν δωρεάν, και πήγα χωρίς ραντεβού (τουλάχιστον έτσι το έκανα εγώ)
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
- Fantarakos89
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Δεν ξερω αν εχει απαντηθει. Στην φωτογραφια της ακτινογραφιας θωρακος πρεπει να ειμαι ξυρισμενος; Παρουσιαζομαι 8 σεπτεμβρη και θα παω παμμακαριστο με φωτοτυπια του χαρτιου καταταξης αλλα δεν ξερω αν πρεπει να ειμαι κομπλε στην φωτογραφια. Δεν εχω κατι υπερβολικο αυτη τη στιγμη ουτε απο γενια ουτε απο μαλλια. Κοντο μαλλι (μη προβλεπε) και λιγα γενια. Οποιος ξερει ας μου απαντησει.
Υ. Γ α παρουσιαζομαι τριπολη στο 124 πβε. Αν με στειλουν μαζι με τους αλλους 2η μερα στο 401 λογω φωτογραφιας ως πολιτης πειτε το μην ντρεπεστε :P
Υ. Γ α παρουσιαζομαι τριπολη στο 124 πβε. Αν με στειλουν μαζι με τους αλλους 2η μερα στο 401 λογω φωτογραφιας ως πολιτης πειτε το μην ντρεπεστε :P
-
- Υπολοχαγός
Όχι δεν τους ενδιαφέρει το ξύρισμα στη φωτογραφία.
Ειχε καμια ωρα και αναμονη αλλα αξιζε για το ξανθο καυλακι που εβγαινε και ελεγε τα ονοματα.
Γεια σ τι χαρτια χρειαζομαι για ακτυνογραφια θωρακος στο 401
Αναγράφονται ολα, στις προηγούμενες σελιδες αυτού του topic.spuros έγραψε: Γεια σ τι χαρτια χρειαζομαι για ακτυνογραφια θωρακος στο 401
Γεια σας.
Την ακτινογραφία Θώρακος που απαιτείται για την καταταξη μπορω να την κάνω σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο ή αποκλειτικά σε δημόσιο νοσοκομείο;
Ευχαριστώ.
Την ακτινογραφία Θώρακος που απαιτείται για την καταταξη μπορω να την κάνω σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο ή αποκλειτικά σε δημόσιο νοσοκομείο;
Ευχαριστώ.
Είναι όλα απαντημένα στις προηγούμενες σελίδες αυτού του νήματος. σε παραπέμπω εκεί, καθότι δεν βοηθά την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ, να απαντώνται πολλάπλες φορές οι ίδιες απορίες. Ευχαριστώ.
Μαγκες επειδη η συγκεκριμενη εξεταση εχει μεγαλη ακτινοβολια. υπαρχει μηπως τροπος να την αποφυγω?
ferrari έγραψε:Μαγκες επειδη η συγκεκριμενη εξεταση εχει μεγαλη ακτινοβολια. Υπαρχει μηπως τροπος να την αποφυγω;
Όχι δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να την αποφύγεις.
Καλησπέρα. Μου έχει έρθει το σημείωμα κατάταξης για στρατο ξηράς αλλα με απόλυτη βεβαιότητα θα καταταγώ στην αεροπορία όπου έχω κάνει Αίτηση μετάταξης. Το δευτερο σημείωμα δεν μου έχει έρθει ακόμα. Η ερωτηση μου είναι εαν μπορώ να πάω να βγάλω ακτινογραφία θώρακος επιδεικνύωντας το πρώτο σημείωμα κατάταξης.
Ρε παιδια λογω χαμηλου iq εχω σκαλωσει ασχημα με την φωτογραφια
1. Τελικα χρειαζεται ναι η οχι ;
2. Αν χρειαζεται τι φωτογραφια θα πρεπει να ειναι αυτη εγχρωμη, ασπρομαυρη, ταυτοτητας, δηπλωματος, τι απο ολα αυτα ;
1. Τελικα χρειαζεται ναι η οχι ;
2. Αν χρειαζεται τι φωτογραφια θα πρεπει να ειναι αυτη εγχρωμη, ασπρομαυρη, ταυτοτητας, δηπλωματος, τι απο ολα αυτα ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης