Στρατιωτικές Μονάδες στην Αττική (μεταθέσεις)
Καποια που να μην ειναι τοοοο βυσματικη ολες αυτες που αναφερετε μου ακουγονται δυσκολακι ποσους φανταρους να εχουν σε αυτες τις επιστασιες;
στο χαιδαρι παιρνει κοσμο;
στο χαιδαρι παιρνει κοσμο;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Η Αθήνα είναι κατα βάση βυσματική.
Destiny comes to those who listen,the rest will meet their fate!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Τυλπ δυβ στο "Καποτά"... Για πολυμπριζα
Το στρατόπεδο Ζορμπα στο Γουδί δηλαδή η ΑΣΔΥΣ θεωρείται καλή μετάθεση ; Ειναι χαλαρά ; Βυσματικά ; Ξέρει κανεις τίποτα για εκει πως παίζει κτλπ;
Σε βυσματικά στρατόπεδα ΣΚ δε πατάς καθόλου αν δεν έχεις υπηρεσία και κάθε μετα εξοδούχοι στις 14:00.
Καλησπέρα, μήπως γνωρίζετε στρατόπεδο ή θέση στην Αθήνα που είναι καλά για τη θητεία;
Παίδες καληςπερα καταρχάς, γνωρίζουμε τι παίζει με το Σχξγ (Στρατιωτική Σχολή Ξένων Γλωσσών) ;
Καλησπερα παιδια, μπορει καποιος που γνωριζει ή εχει περασει προσφατα απο εκει να αναφερει ποια ειναι τα καλα στρατοπεδα κοντα στην αττικη για μετα την βασικη εκπαιδευση.
-
- Πολίτης
Καλησπερα παιδια, ποιες θεωρουνται οι καλυτερες μοναδες στην αθηνα; Εκτος απο το κλασσικο γες γεεθα. ευχαριστω.
Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα αν μπορείτε να με ενημερώσετε για ποια στρατόπεδα στην Αθήνα είναι καλά όσον αφορά εξόδους και τέτοια. Έχω έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να με στείλει Αθήνα αλλά δεν γνωρίζω ακριβώς αν μπορεί για παράδειγμα να με χώσει στο ΥΠΕΘΑ! Εχω ακούσει για το 902 ταχυδρομική και το ΚΑΠΟΤΑ. Εχω μεταφορικό μέσο οπότε δεν έχω πρόβλημα με τις μετακινήσεις. Σας ευχαριστώ!
Καλημέρα σε όλους!
Μπαίνω Γενάρη με την Α/2018, λογικά Ναύπλιο ως Μηχ. Μηχανικός.
Εϊμαι στα τελειώματα του διδακτορικού μου. Για μετάτ το Ναύπλιο λοιπόν, μου είπαν για Εργοστάσιο Βάσης Τηλεπικοινωνίων 306 στο Μενίδι ή για Στρατιωτικό Εργοστάσιο Βάσης 301 Αγίους Αναργύρους.
Ξέρουμε κάτι για τρέχουσες συνθήκες εκεί; Χρόνος για έξω για να τελειώσω το διδακτορικό μου θα υπάρχει;
Ό, τι ξέρει ο καθένας θα ήταν πολύ χρήσιμο.
Να είστε όλοι καλά!
Ευχαριστώ!
Μπαίνω Γενάρη με την Α/2018, λογικά Ναύπλιο ως Μηχ. Μηχανικός.
Εϊμαι στα τελειώματα του διδακτορικού μου. Για μετάτ το Ναύπλιο λοιπόν, μου είπαν για Εργοστάσιο Βάσης Τηλεπικοινωνίων 306 στο Μενίδι ή για Στρατιωτικό Εργοστάσιο Βάσης 301 Αγίους Αναργύρους.
Ξέρουμε κάτι για τρέχουσες συνθήκες εκεί; Χρόνος για έξω για να τελειώσω το διδακτορικό μου θα υπάρχει;
Ό, τι ξέρει ο καθένας θα ήταν πολύ χρήσιμο.
Να είστε όλοι καλά!
Ευχαριστώ!
Καλησπέρα. Σε λίγο καιρό ακουγεται ότι θα μου έρθει μετάθεση για το γες. Ξέρει κανένας πως είναι τα πράγματα εκεί την συγκεκριμένη χρονική περίοδο;
-
- Υποδεκανέας
Καλησπερα μ βγηκε η μεταθεση για μιχανικο στο μενιδη καποτα.. πως πανε τα πραγματα εκει?; Ειναι καλα 355 σειρα
Για καποτά έχω ακούσει κα καλύτερα. Στρατοπεδο φάντασμα ούτε πολλές υπηρεσίες ούτε τιποτα
Σε 20 μέρες επαναπατρίζομαι και γυρίζω Ελλάδα με 15 μέρες άδεια. Νοσοκόμος Τραυματιοφορέας. Ημουν στο ΣΤΕΠ 24/24Χ7 και τους 5 μήνες. Η μετάθεση μου είναι στο ΓΕΣ. Πώς θα είναι τα πράγματα εκεί για τις 20 μέρες που απομένουν (αφαιρώντας τις 15 μέρες άδεια);
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες