Σωματική ικανότητα και προβλήματα οράσεως
Καλησπέρα έχω στο 1 μάτι 4,50 και στο άλλο 4,20 μυωπία και τίποτα άλλο. Εγώ δεν κατάλαβα κάτι... Πρέπει να είναι και στα 2 τα μάτια 4,5 για να πας Ι1 ή 4,5 στο ένα μάτι και στο άλλο ;
Καλησπερα παιδια μια ερωτηση θελω να κανω ειμαι καινουργιο μελος, μπαινω σπαρτη στις 13/3/2017 και εχω μυωπια 5.50 βαθμους Και βγαινω ι2 αυτο επηρεαζει σε κατι; Πχ να πεσω Αθηνα η τιποτα αλλο.
Όχι, η μεταθέσεις ορίζονται από την ειδικότητα που θα πάρεις.
Ωραια οποτε πρακτικα το ι1 με ι2 δεν εχει καμια διαφορα ε; Λεω να μπω με φακους.
Ξέχασε τους φακούς, θα πας με τα γυαλιά και γενικά να αποφεύγεις να φοράς τους φακούς παρά μόνο ως εξοδούχος/αδειούχος.
- psofos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Γιατι αυτο?
Για να αποφύγεις τυχόν μολύνσεις σε ασκήσεις.
Nassos έγραψε:Ξέχασε τους φακούς, θα πας με τα γυαλιά και γενικά να αποφεύγεις να φοράς τους φακούς παρά μόνο ως εξοδούχος/αδειούχος.
μήπως περνάνε απο οφθαλμίατρο μόνο αυτούς που φοράνε γυαλιά και θα αλλάξει το γιώτα και γλιτώνουν αυτή με τους φακούς επαφής;
Όλοι περνάνε από οφθαλμίατρο για τα τυπικά και μετά πάνε σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο για εξέταση.
τόσα άτομα και θα τους περνάνε απο γιατρούς θα κάνουν καμιά εβδομάδα για να τελειώσουναν η περιοχή δεν έχει στρατιωτικό νοσοκομείο τη γίνεται;
εκεί που εξετάζουν τα μάτια στο μηχανημα που βαζεις το κεφαλι φαίνεται αν κάποιος φοράει φακούς επαφής?
η και ακομα έχει κάνει λέιζερ;
εκεί που εξετάζουν τα μάτια στο μηχανημα που βαζεις το κεφαλι φαίνεται αν κάποιος φοράει φακούς επαφής?
η και ακομα έχει κάνει λέιζερ;
Σιγα να σε βαλουν σε μηχανημα φιλε μου το πολυ κανενα νουμερακια να σε βαλουν να πεις.
είσαι 100% σίγουρος οτι δεν τους κοιταζουν , δηλαδή αν φοράω φακούς επαφής μπορεί να μην με κοιτάξουν και να μείνω i1 και να πάω και ειδικές δυνάμεις?χωρίς τα γυαλιά που σου βάζουν αυτή σε ελέγχουν η με γυμνο μάτι;
Παιδιά καλησπέρα! Έχω μυωπία 7,0 και 7,5 σε κάθε μάτι, καθώς επίσης και από 1,0 βαθμό αστιγματισμού στο καθένα. Τι Ι θα βγω όταν καταταγώ; Αξίζει να το κρύψω για να βγω Ι1?
Όχι δεν θα το κρύψεις γιατί θα σε πάνε Στρατοδικείο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης