Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εγώ ότι είχα να πω το είπα.Εικόνα

Αρχίστε τουλάχιστον να περπατάτε και λίγο, καλές μου φίλες.Εικόνα

Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Velerefontis »

Τι εννοεις; Στο στρατο;
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Marina2 »

Δεν ξερω αν το προσεξατε, αλλα φετος στις αθλητικές δοκιμασιες των ειδικοτητων που περιλαμβάνονται στα ΟΠΛΑ, εχουν προσθεθει και 4 ελξεις σε μονόζυγο! Εχω την εντυπωση οτι αυτη η αθλητική δοκιμασια ηταν στην προηγούμενη προκηρυξη μονο στις ειδικες δυνάμεις, ωστοσο δεν θυμάμαι τον ακριβή αριθμό των επαναλήψεων που καλουνταν να κάνουν οι υποψηφιοι!

Αυτο κατα τη γνωμη μου συνέβει για να ειναι πιο δυσκολα τα αθληματα για τις γυναικες και γενικά για να κοψουν αρκετους από αυτους που θέλουν ειδικοτητα των Οπλων, επειδη εκει οι θέσεις ειναι περισσοτερες!

Οποτε σας ευχομαι καλή προπόνηση και κουράγιο γιατι αν και οι ελξεις ειναι μονο 4 , ειναι αρκετα δυσκολο!Εικόνα

Anonymous

Μαρίνα1 έγραψε:Δεν ξερω αν το προσεξατε, αλλα φετος στις αθλητικές δοκιμασιες των ειδικοτητων που περιλαμβάνονται στα ΟΠΛΑ, εχουν προσθεθει και 4 ελξεις σε μονόζυγο! Εχω την εντυπωση οτι αυτη η αθλητική δοκιμασια ηταν στην προηγούμενη προκηρυξη μονο στις ειδικες δυνάμεις, ωστοσο δεν θυμάμαι τον ακριβή αριθμό των επαναλήψεων που καλουνταν να κάνουν οι υποψηφιοι!

Αυτο κατα τη γνωμη μου συνέβει για να ειναι πιο δυσκολα τα αθληματα για τις γυναικες και γενικά για να κοψουν αρκετους από αυτους που θέλουν ειδικοτητα των Οπλων, επειδη εκει οι θέσεις ειναι περισσοτερες!

Οποτε σας ευχομαι καλή προπόνηση και κουράγιο γιατι αν και οι ελξεις ειναι μονο 4 , ειναι αρκετα δυσκολο!Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μαρίνα1 μου εγω το παρατηρησα και σ'ευχαριστω εγω που θιγεις εσυ το θεμα με αφορμη τα αθληματα τα οποια οντως δυσκολεψαν σε αυτο το διαγωνισμο. Προφανως τα παλικαρια θελουν να κοψουν πολλα ατομα και κυριως αυτα που δεν θα ειναι 'μιλημενα' αφενος και αφετερου 'θελω να πιστευω' για να πετυχουν τελικα ισως ενα καλυτερο αποτελεσμα οσον αφορα την στελεχωση σε σχεση με κατι 'μπογους' που περναγανε σε παλαιοτερους διαγωνισμους που δεν μπορουν ουτε να κουνηθουνε!
Anonymous

'Εχεις δίκιο Μαρίνα. Άλλωστε το είπαν και στα κανάλια: "Τέρμα οι γυναίκες στο Στρατό"! Και όσες απ΄τις γυναίκες παραιτήθηκαν, τις θέσεις κάλυψαν μόνο άντρες επιλλαχόντες...

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παντως παιδες οσοι θελουν να ελπιζουν καλο ειναι να ξεκινησουν απο τωρα τις συνεχεις προπονησεις γιατι ειναι αρκετα μανικι! Αυτο ισχυει και για ανδρες και για γυναικες
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Ξερεις εμενα μου ξυνίζουν πολλα σε συτον τον διαγωνισμό, απο τον τροπο που βγηκε η προκήρυξη μεχρι και τα αθληματα που σημερα παρατηρώντας καλύτερα ειδα τα αθληματα! Σαφως κι στα οπλα πρεπει να μπαινουν πιο δυνατα ατομα (αντρες-γυναικες), αλλα μου φαινεται αρκετα υπερβολικα να περνουνε ενα από τα αθληματα των ειδικών δυνάμεων και να το εντασσουν στα ΟΠΛΑ. Περισυ ας πουμε βάλανε τα κάνιστρα. Μάλλον ειδαν οτι τα παιδια μπορούν να τα καταφέρουν και σε αυτό και ειπαν να τα δυσκολεψουν ακόμη περισσοτερο, με τις ελξεις!

Μου φαινεται οτι στην επομενη προκήρυξη κατι ακομη θα βρουν να προσθεσουν!

Πάντως πολύ περιεργα πραγματα!

Οσο για τα βυσματα, οσο και να μην μπορούν να βγάλουν τα αθληματα υπάρχει προφανής τροπος να ειναι στους επιτυχόντες!

Dargal
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Dargal »

Παιδια, το μονοζυγο ως επι το πλειστον ειναι τεχνικη... Αν βρειτε τον τροπο, μετα ειναι σχετικα ευκολο.
Νταξει βεβαια αν ο αλλος ειναι 1.70 και 100 κιλα, τι να σου κανει η τεχνικη, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
Μη το φοβαστε το μονοζυγο
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Εγω πάω γυμναστηριο, αλλα μολις ειδα να υπάρχουν ελξεις λεω κάτσε να δω τι βγάζω; Και η απαντηση ειναι φυσικά οχι!

Μπορεσα μονο 1.5, γιαυτο οσοι διαλεξετε ΟΠΛΑ θελει εξάσκηση και σε αυτο από τωρα. Μην το παραμελήσετε επειδη ειναι μονο 4, ειναι πολύ δυσκολο!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σωστα ειναι προφανες οτι τα δυσκολευουν ολο και περισσοτερο σε καθε διαγωνισμο για Να κοψουν ακομη περισσοτερα ατομα! Εγω πιστευω οτι στον επομενο διαγωνισμο θα βαλουν και καμμια 10αρια μιλια κολυμβηση να ξεμπερδευουν
Anonymous

Θέλεις να μάθεις εναν τρόπο; Να κόβονται ας πούμε στα υγειονομικά, και την επόμενη μέρα να παρουσιάζονται για τις αθλητικές δοκιμασίες!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Λοιπόν αυτο που ειπες συνέβει και στην δικη μου "ομάδα". Θα σου πω τι κάνανε! Την Τριτη τους εκοψε η επιτροπή απαλλαγων αλλα επειδη ολες ειχαν μέσον τα χαρτιά τουςεφτασαν στην σχολή Ευελπίδων την επόμενη μερα, που διναμε αθλήματα. Βεβαια παρα πολλες από τις κομμενες δεν ηταν εκει και ματαια φωναζε ο ανθρωπάκος, που αγνοω τον βαθμό του, τα ονόματα, καμια δεν ηταν εκει!

Μπηκαμε μεσα λοιπόν να δωσουμε αθλήματα, τελειωνουμε και ξαναμάινουμε μεσα, οπου βρισκονταν ενας καλοσυνάτος ανθρωπός, Αντισυνταγματαρχης, ο κ. Νασ...

Ο καημενος κθονταν και διαβαζε τα χαρτια μας μια προς μια. Καποια στιγμη, ενω ειμασταν διπλα αρχισε να φωνάζει: "Φερτε την εδω, φερτε την εδω. "

Τι ειχε γινει;

Ενα από τα πολύ καλα βυσματοκόριτσα που την ειχαν κοψει για ιατρικούς λόγους ειχε ερθει και εδωσε κανονικά αθλήματα!

Ερχεται αυτη εκει, τις μιλαει για 2 λεπτα σε εντονο υφος και την διωχνει. Βγηκε αυτη εξω κλαιγοντας και αρχισε να βριζει!

Τοτε ο καλός αυτος κυριος Αντισυνταγματαρχης γυριζει προς το μέρος μας και μας λεει το εξης (εμενα προσωπικά με συγκινησε) : "Οσο εγω ειμαι εδω, θα σας διαφυλάξω ολες. Αυτα τα κολπα με το μεσον, δεν θα περασουνε σε εμενα! "

Από εκει καταλαβαινεις και τι επεξε σε ολο το διαγωνισμο!

foris
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από foris »

Μαρίνα1 έγραψε:Λοιπόν αυτο που ειπες συνέβει και στην δικη μου "ομάδα". Θα σου πω τι κάνανε! Την Τριτη τους εκοψε η επιτροπή απαλλαγων αλλα επειδη ολες ειχαν μέσον τα χαρτιά τουςεφτασαν στην σχολή Ευελπίδων την επόμενη μερα, που διναμε αθλήματα. Βεβαια παρα πολλες από τις κομμενες δεν ηταν εκει και ματαια φωναζε ο ανθρωπάκος, που αγνοω τον βαθμό του, τα ονόματα, καμια δεν ηταν εκει!

Μπηκαμε μεσα λοιπόν να δωσουμε αθλήματα, τελειωνουμε και ξαναμάινουμε μεσα, οπου βρισκονταν ενας καλοσυνάτος ανθρωπός, Αντισυνταγματαρχης, ο κ. Νασ...

Ο καημενος κθονταν και διαβαζε τα χαρτια μας μια προς μια. Καποια στιγμη, ενω ειμασταν διπλα αρχισε να φωνάζει: "Φερτε την εδω, φερτε την εδω. "

Τι ειχε γινει;

Ενα από τα πολύ καλα βυσματοκόριτσα που την ειχαν κοψει για ιατρικούς λόγους ειχε ερθει και εδωσε κανονικά αθλήματα!

Ερχεται αυτη εκει, τις μιλαει για 2 λεπτα σε εντονο υφος και την διωχνει. Βγηκε αυτη εξω κλαιγοντας και αρχισε να βριζει!

Τοτε ο καλός αυτος κυριος Αντισυνταγματαρχης γυριζει προς το μέρος μας και μας λεει το εξης (εμενα προσωπικά με συγκινησε) : "Οσο εγω ειμαι εδω, θα σας διαφυλάξω ολες. Αυτα τα κολπα με το μεσον, δεν θα περασουνε σε εμενα! "

Από εκει καταλαβαινεις και τι επεξε σε ολο το διαγωνισμο!

foris
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από foris »

Ήμουν κι εγω εκεί και το διαπίστωσα!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες