ΛΟΚ: Εκπαίδευση / Ασκήσεις
Αυτή τι στιγμή που έχει πιο σκληρή εκπαίδευση μαλ, λοκ, μακ?
- Νεκταριος
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Και στα 3 σωματα εχει σκληρη εκπαιδευση, αλλα απο οτι ξερω πιο πολυ εχει η Μαλ (Μοιρα Αλεξιπτωτιστων).
- TheloNaPaoSnd
- Ταγματάρχης
Παιδια κανετε λαθος, φυσικα και ειναι ΜΑΚ, στην 1μαλ και στη 5η μοιρα καταδρομων φυσικα και εχουν σκληρη εκπαιδευση αλλα στις ΜΑΚ εφοσον ειναι αμφιβιες ειναι και πιο δυσκολη η εκαπιδευση. Για τα μονιμα στελεχη και των τριων δεν το συζητω, εχουν περασει τα ιδια σχολεια.
Καλησπέρα,
Περιλαμβάνεται στην εκπαίδευση άσκηση με ελικόπτερο ή προορίζεται μόνο για μόνιμα στελέχη;
Ευχαριστώ
Περιλαμβάνεται στην εκπαίδευση άσκηση με ελικόπτερο ή προορίζεται μόνο για μόνιμα στελέχη;
Ευχαριστώ
-ΕΛ- έγραψε:Καλησπέρα,
Ευχαριστώ
Μόνο στελέχη.
Γεια σας παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω η αναρρίχηση είναι υποχρεωτική για όλους;
Καλησπερα στην ομαδα! Τον Μαρτιο ευελπιστω να μπω ΛΟΚ, ελπιζω να μην ξενερωσω γιατί έχω αρκετές προσδοκίες απο το στράτευμα!
Καλημέρα γεια σας. Είμαι νέο μέλος κ έχω κάποιες απορίες! Μόλις έκοψα αναβολή και δήλωσα ειδικές δυνάμεις. Θα ήθελα ν υπηρετήσω αν τα καταφέρω σε ορεινή μοίρα, όσο πιο κοντά γίνεται και για οικονομικούς λόγους (καταγωγή απο νησί) αλλά και για άδειες λόγο εξεταστικής. Γίνονται οι προβλεπόμενες ασκήσεις; Όλες οι μοίρες είναι σε ίδιο επίπεδο δυσκολίας; Σας ευχαριστώ πολύ για την χρόνο σας.
Ειμαι 17 χρονων, βγαζω 35-40 καμψεις,50-60 κοιλιακους και 10 ελξεις, απο αντωχη μπορω 15-20 χιλιομετρα, θα αντεξω στα λοκ ή ειναι δυσκολα;
Πάρε 50 καλές λεβέντη μου.
Re: ΛΟΚ: Εκπαίδευση / Ασκήσεις
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω στα ΛΟΚ κάνουν πτώση με αλεξίπτωτο?
Θελω να παω στα Λ. Ο. Κ. Αλλα βλεπω και εκει οτι πεφτουν απο αεροπλανα και φοβαμε δεν ιποτιθετε οτι στα λοκ και καλα ειναι ορεινη καταδρομεις; Γτ πεφτουν απο αεροπλανα ***** την τρελα μου ας μου πει καπιος

- hazardous
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Σε όλα τα θέματα απαντάς κανέναν δε βοηθάς... Πιο χρήσιμο θα του ήταν να του πεις ότι μόνο στα αλεξίπτωτα κάνουν άλματα
Των δ' επιλέκτων η αρετή
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες