ΔΥΚ - Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι, δεν υπάρχει τέτοια πληροφορία. Κάτι δεν κατάλαβε καλά ο φίλος σου.
TheExecutor91

Δημοσίευση από TheExecutor91 »

Καλησπέρα στο forum

Λίγες μέρες πριν την ορκωμοσία στο ΚΕΕΔ ήρθε όντως εκπρόσωπος της ΔΥΚ ζητώντας εθελοντές. Δήλωσαν καμιά 30ρια άτομα κι έκαναν επί τόπου δοκιμασίες στην πισίνα.Tελικά πήραν 7 αν θυμάμαι καλά. Είχαν πάρει φέτος νεοσύλλεκτους κι από την Α ΕΣΣΟ. Πάντως απ' οτι ξέρω είναι η εξαίρεση κι όχι ο κανόνας να πηγαίνουν κληρωτοί στη ΔΥΚ.

Grigoris_Svl
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Grigoris_Svl »

Ρώτησα στο ΣΥΚ τι μήνα πρέπει να παρουσιαστώ για να μπω στο σχολείο και μου ειπαν Φλεβάρη ή Σεπτέμβρη. Δεδομένου ότι τον Φλεβάρη δεν έχει εσσο, πέρνουνε άτομα μονο από Α εσσο οπως αναφέρει ο φιλος από πάνω (ισχύει πάντα αυτο;) ή υπάρχει περίπτωση να πάρουν από Β; (η Β ειναι τον Μαρτιο, απλα λεω μηπως το σχολειο ξεκιναει πιο μετα).Αν υπάρχει κάποιος που μπήκε με Α ή Β εσσο 2018 ας απαντήσει. ευχαριστώ

Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

TheExecutor91 έγραψε:Καλησπέρα στο forum

Λίγες μέρες πριν την ορκωμοσία στο ΚΕΕΔ ήρθε όντως εκπρόσωπος της ΔΥΚ ζητώντας εθελοντές. Δήλωσαν καμιά 30ρια άτομα κι έκαναν επί τόπου δοκιμασίες στην πισίνα.Tελικά πήραν 7 αν θυμάμαι καλά. Είχαν πάρει φέτος νεοσύλλεκτους κι από την Α ΕΣΣΟ. Πάντως απ' οτι ξέρω είναι η εξαίρεση κι όχι ο κανόνας να πηγαίνουν κληρωτοί στη ΔΥΚ.

Με τα νέα δεδομένα τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν είναι εξαίρεση.

Η ΔΥΚ όντως παίρνει κληρωτούς με σκοπό όσοι εν τέλη αποφοιτήσουν από το Σχολείο να γίνουν ΟΒΑ.

pipis

Δημοσίευση από pipis »

και ας μην έχει βγει προκήρυξη για οβα θα τους πάρουν;
Grigoris_Svl
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Grigoris_Svl »

ναι και Χωρίς να βγει
Άβαταρ μέλους
TheloNaPaoSnd
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από TheloNaPaoSnd »

Και για ποσο καιρο εισαι στελεχος?
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Καλημέρα σε όλους! Ενώ έχω πάρει τηλέφωνο και στην στρατολογία της Ηπείρου και προσπάθησα να μάθω της σημαντικές πληροφορίες τις οποίες χρειάζομαι για να προχωρήσω με τις προετοιμασίες μου θα ήθελα να κάνω ακόμη μια απαραίτητη ερώτηση. Είμαι γεννημένος και μεγαλωμένος στην Γερμανία και έχω βάλει σοβαρό στόχο να περάσω στην σχολή τον ΔΥΚ/ΟΥΚ. Της «πανελλήνιες» της Γερμανίας οι οποίες ονομάζονται «Abitur» της έχω περάσει το 2013. Υπάρχει περίπτωση να μεταφράσω το χαρτί τις Γερμανίας στα ελληνικά και να δηλώσω για της εξετάσεις για ΟΥΚας οι αποκλείεται αν δεν έχεις βγάλει Πανελλήνιες; Πληροφορίες για εμένα προσωπικά Είμαι 1,78 82 παρά πολύ σκληρά γυμνασμένα κιλά γιατί σηκώνω παρά πολύ μεγάλα βαρύ στα αθλήματα που κάνω τώρα και παρά πολλά χρόνια (80 καθαρές κάμψεις και 20 ελξσης στη σειρά για παρά δήγμα ότι αφορά αυτά τα δυο αθλήματα) Ότι αφορά τα αθλητικά και την θέληση μου δεν έχω άγχος για τα έχω αυτά τα. Αλλά ίσος δεν μπορώ να πάω καν λόγο του γερμανικού απολυτηρίου?! Έχω παντός μεγάλη θέληση να υπηρετήσω με περηφάνια και πατριωτισμό για την χώρα μας! ΗΠΑ έχει περίπτωση; Ζήτω συγνώμη για ορθογραφικά λάθη!
Πάνος

Δημοσίευση από Πάνος »

η επόμενη αποφοίτησή πότε είναι;
Άβαταρ μέλους
TheloNaPaoSnd
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Τέτοια εποχή συνήθως πέφτει τέλη Μαίου με αρχές Ιουνίου και πιο μετά αρχές με μέσα Σεπτεμβρίου.
Οὐ καταισχυνῶ τὰ ὅ πλα τὰ ἱ ερὰ
Πάνος

Δημοσίευση από Πάνος »

SomeDayAdmiral έγραψε:Τέτοια εποχή συνήθως πέφτει τέλη Μαίου με αρχές Ιουνίου και πιο μετά αρχές με μέσα Σεπτεμβρίου.

αυτή που μπήκαν να περάσουν το σχολείο το Σεπτέμβριο θα αποφοιτησουν τον Ιούνιο και αυτή του Μαρτίου τον Σεπτέμβριο σωστά;

Άβαταρ μέλους
TheloNaPaoSnd
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ακριβώς, το σχολείο είναι 7μηνο. Αλλά έχει τύχει να αποφοιτήσουν και Φεβρουάριο.
Πάνος

Δημοσίευση από Πάνος »

SomeDayAdmiral έγραψε:Ακριβώς, το σχολείο είναι 7μηνο. Αλλά έχει τύχει να αποφοιτήσουν και Φεβρουάριο.

πως και αυτό;

υπάρχει περίπτωση να μην αποφοιτησει κανένας;

Άβαταρ μέλους
TheloNaPaoSnd
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δύσκολο, όμως έχω ακούσει ότι σε ένα ΣΥΚ είχαν μείνει μόνο δύο εκπαιδευόμενοι και και το σχολείο εκείνο διακόπηκε, οι δύο εκπαιδευόμενοι αποφοίτησαν στο επόμενο ΣΥΚ.

Πάνος

Δημοσίευση από Πάνος »

SomeDayAdmiral έγραψε:Δύσκολο, όμως έχω ακούσει ότι σε ένα ΣΥΚ είχαν μείνει μόνο δύο εκπαιδευόμενοι και και το σχολείο εκείνο διακόπηκε, οι δύο εκπαιδευόμενοι αποφοίτησαν στο επόμενο ΣΥΚ.

γιατί τους πείραζε αν αποφοιτουσαν 2?

δηλαδή δεν ξαναπερασαν το σχολείο απο την αρχή απλώς πήραν το πτυχίο στο επόμενο έτσι; το διακριτικό το φορούσαν κανονικά πριν την αποφοίτησή;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης