Σίγουρα παίζει ρόλο το μορφωτικό επίπεδο (άλλωστε αυτό σε ρωτάνε πριν σου εμφανίσουν το τέστ στην οθόνη του υπολογιστή) και το βύσμα σου (αν και αυτό κάνει δουλειά στα μόρια που θα πάρεις).Δ. Υ. Κ έγραψε:Μπορει καποιος να μου δωσει λοιπον μια ορθη απαντηση;
Τι ισχυει τελικα;
Εχει να κανει με το μορφωτικο επιπεδο βαση της ειδικοτητας παντα του καθενος; Εχει να κανει με το ποσες ερωτησεις θα τους την δωσει να κανουν οι ιδιοι στον καθενα; Εχει να κανει με κατι αλλο;
Συνέντευξη για επαγγελματίας οπλίτης (2009)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
Οκ ευχαριστω πολυ!
Ιλλι μου δεν ξερω που μπορει να πέρασες συνέντευξη (ισως παιζει ρολο και αυτο). Εγω ημουν Αθηνα και εγινε οπως στο περιεγραψα ακριβως... Μου εκαναν 6 ερωτησεις στον Η/Υ (ιστορια, γεωγραφια, σημασια λέξεων κτλ.) και 2 ματριξ (ενω μου ειχαν πει στην αρχη θα σε ρωτησουμε 1 μονο) μετα ειπαν πες μου και το δίπλα... Πριν ομως απο αυτα με ρωτησαν τι σπουδαζω, αν με ενοχλουν οι μεταθέσεις του στρατου, αν μονη μου αποφασισα να κάνω τα χαρτια για ΕΠΟΠ ή με συμβουλεψαν αλλοι, αν εργαζομαι ! Σε αλλες κοπελες κανανε 4, σε αλλους 3 μονο. Υπάρχει και περιπτωση παιδιου που γνωριζω που το μονο που ερωτηθηκε ηταν που εκανε την θητεια του! Οι αντιδρασεις, η ψυχραιμια, η ευγενια, ολα αυτα μετρανε. Δεν τους αρεσει να ειναι ο αλλος κομπλαρισμενος ή φοβισμενος... Βεβαια και μονο που μπαινεις μέσα και βλέπεις τοσους γαλονάτους, ε λιγο πολυ σε πιανε κατι! Αλλα αν δεν ξερετε καποια απάντησει ειναι προτιμότερο να πειτε"Δυστυχως δεν γνωριζω αλλα πιστευω οτι ειναι αυτο" παρα να φανειται ξερόλες για πράδειγμα...
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
Παιδιά εσείς που έχετε ξαναδώσει οι εξετάσεις λαμβανουν χώρο μόνο σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξ/πολη και Λάρισα.Paola έγραψε: Παιδιά εσείς που έχετε ξαναδώσει οι εξετάσεις λαμβανουν χώρο μόνο σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Συμφωνα με τον τοπο διαμονης που εχει δηλωσει καποιος επιλεγεται κ η πολη που θα δωσει συνεντευξη;
annoulini19 έγραψε:Συμφωνα με τον τοπο διαμονης που εχει δηλωσει καποιος επιλεγεται κ η πολη που θα δωσει συνεντευξη;
ναι, εγω που ημουν απο εδεσσα εδινα συνεντευξη θεσ/νικη
Καλησπέρα... Μπορεί καποιος να μου πει τι ρωτανε στις συνεντευξεις για εποπ; Πρέπει να προσέξω κατι;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Πας στο στραοπεδο που σε λενε και σε περνουν συντεντεξει και σε ρωτανε καπια διαβορα πργαματα... απο εκει μπορεις να φυγεις μερχη 22ο μορια...
Δηλαδη τι ερωτησεις πεφτουν; Τα εχεις περάσει;
Στη συνεντευξη ρωτανε πραγματα σχετικα με το αντικειμενο ή οχι;
Γνωρίζει κανένας τι είδους ερωτήσεις γίνονται στην συνέντευξη του ΕΠ. ΟΠ.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 40
Γεωγραφικου κ ιστορικου περιεχομενου... Και τα τυπικα ονομα, σπουδες, καταγωγη, ηλικια
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
Παιδια μας αφηνουν να εχουμε τα κινητα μας ή μας τα περνουν μεσα στο στρατοπεδο ; ... Φυσικα δεν εννοω κατα τη διαρκεια της Συνεντευξης αλλα ενω περιμενουμε ο καθενας στη σειρα του
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης