Συνέντευξη για επαγγελματίας οπλίτης (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από kallitexnis »

Όχι αυτό δεν νομίζω να ισχύει. Από προσωπική εμπειρία σου το λέω...
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Marina2 »

Και εγω από προσωπική εμπειρια το λεω, επειδη ρωτησα πριν μπω για συνεντευξη τι ακριβώς παιζει, εναν αξιωματικό, υπευθυνο της επιτροπής.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από illy »

Θα συμφωνησω και εγω με την Μαρινα στο εξης: Οτι παιζει ρολο το παρουσιαστικο μας καθως κ να μην δειχνουμε ψαρωμενοι... Το ιδιο πραγμα μας ειπε και εμας ο αξιωματικος που ηταν εξω μαζι μας και μας συμβουλευε! Οτι καλο θα ειναι να δειχνουμε θαρραλεοι χωρις δισταγμο και ανασφαλεια, να μπουμε μεσα με αερα και τολμη... Και θα σας πω ενα ακομη tip σε ο, τι αφορα την σωστη απαντηση: Ειναι η προταση εκεινη που ειναι πιο μακροσκελης, πχ μπορει να ειναι η μοναδικη που να ειναι απαντηση 2 σειρων, αυτη θα ειναι και η σωστη!Εικόνα Αυτο το μυστικο μας το ειχαν πει παλι οι αξιωματικοι που ηταν εξω μαζι μας
Lion
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Lion »

Πολυ ενδιαφερουσες πληροφοριες illy μου... Σαν τις ερωτησεις του διπλωματος αυτοκινητου (περιπου) ... Οτι οι πιο μακροσκελεις ειναι και η σωστη...lol...thnx :)
ελλη
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ελλη »

Παιδια εγω εδωσα περυσι τον δεκεμβρη τ αγωνισματα. Απο την ομαδα μου μονο 2 περασαν απο τις 30 και απο τις αλλες ομαδες τα ιδια. Παρολα αυτα οταν ανακοινωθηκαν αταπτελεσματα ηταν ολοι οι αλλοι επιτυχων εκτος απο τις κοπελεσ... Οπως καταλαβαινετε μετραω πολυ το μεσον... Κοπελες που καναμε παρεα εκεινον τον καιρο δεν περασαν τ αγωνισματα αλλα περασα κανονικα. Ο νωο νοητο... Απλα οποιος σας πει οτι δεν παιζει μεσον λεει μπουρδεσ... Δυστυχως και στην συνεντευξη... Εικόναγεια σας που κανετε τα χαρτια πρωτη φορα καλο κουραφιο και υπομονη θα δειτε πολλα τετοια... Εγω δινω 4η φορα γιατι απλα ελπιζω οτι θα βρω και γω ενα μεσον καποια στιγμη... Εικόνα
ΕΛΙΣΩ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ΕΛΙΣΩ »

Παιδια να ξερετε οτι τα μορια της συνεντευξης ειναι σε συναρτηση με το μεσον που εχει ο καθενας και οχι σε συναρτηση με τις σωστες απαντησεις που δινουμε... Και'γω την προηγουμενη φορα ολες σωστα τις απαντησα, αλλα 160μορια μονο πηρα, ενω η φιλη μου που καποιες δεν απαντησε σωστα και οταν βγηκε μου το ειπε, περασε και πηρε και 190μορια απο την συνεντευξη... Οποτε ολα ειναι θεμα μεσουν και οχι σωστων απαντησεων

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

ΕΛΙΣΩ έγραψε: Παιδια να ξερετε οτι τα μορια της συνεντευξης ειναι σε συναρτηση με το μεσον που εχει ο καθενας και οχι σε συναρτηση με τις σωστες απαντησεις που δινουμε... Και'γω την προηγουμενη φορα ολες σωστα τις απαντησα, αλλα 160μορια μονο πηρα, ενω η φιλη μου που καποιες δεν απαντησε σωστα και οταν βγηκε μου το ειπε, περασε και πηρε και 190μορια απο την συνεντευξη... Οποτε ολα ειναι θεμα μεσουν και οχι σωστων απαντησεων

Μην ξεχνατε οτι εκει δεν "εξετάζουν" μονο τις σωστές ή τις λάθος απαντησεις. Εκει κοιταζουν και την προσωπικοτηυτα σου, τον χαρακτηρα σου, σε κοβουν γενικοτερα... Τωρα θα μου πεις πως προλαβαινουν να τα καταλάβουν ολα αυτα; Ψυχολογος ειναι ο αλλος, δεν θα ειναι ικανος να καταλάβει αν εισαι "ζορικος" ή αν μπορεις να ενταχθεις στο στρατό; Εγω απαντησα σε ολες τι ςερωτησεις σωστα και πηρα 180 μόρια. Μπυηκα μεσα σαν να πηγαινα για καφε, ημουν ηρεμη και δεν ετρεμα! Αυτο θελουν να δουν ουσιαστικα. Τωρα το μέσον και βέβαια βασιλευει παντου! Αυτοι θα πάρουν το 200αρι και θα φυγουν. Εσεις καντε οτι καλυτερο μπορειτε.
ΕΛΙΣΩ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ΕΛΙΣΩ »

Αχχχ μαρίνα μου, αυτοι που θα πάρουν το 200αρι είναι τόσο άνετοι και χωρίς άγχος που πάνε πολύ χαλαροί στη συνέντευξη... Δυστυχώς αυτές οι διαδικασίες από μόνες τους σου προκαλούν αγχος... Μακάρι φέτος να πετύχουμε, γιατι πέρυσι με 700μόρια έμεινα έξω, ως επιλαχώνΕικόναΕικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μαρίνα1 έγραψε:
ΕΛΙΣΩ έγραψε: Παιδια να ξερετε οτι τα μορια της συνεντευξης ειναι σε συναρτηση με το μεσον που εχει ο καθενας και οχι σε συναρτηση με τις σωστες απαντησεις που δινουμε... Και'γω την προηγουμενη φορα ολες σωστα τις απαντησα, αλλα 160μορια μονο πηρα, ενω η φιλη μου που καποιες δεν απαντησε σωστα και οταν βγηκε μου το ειπε, περασε και πηρε και 190μορια απο την συνεντευξη... Οποτε ολα ειναι θεμα μεσουν και οχι σωστων απαντησεων

Μην ξεχνατε οτι εκει δεν "εξετάζουν" μονο τις σωστές ή τις λάθος απαντησεις. Εκει κοιταζουν και την προσωπικοτηυτα σου, τον χαρακτηρα σου, σε κοβουν γενικοτερα... Τωρα θα μου πεις πως προλαβαινουν να τα καταλάβουν ολα αυτα; Ψυχολογος ειναι ο αλλος, δεν θα ειναι ικανος να καταλάβει αν εισαι "ζορικος" ή αν μπορεις να ενταχθεις στο στρατό; Εγω απαντησα σε ολες τι ςερωτησεις σωστα και πηρα 180 μόρια. Μπυηκα μεσα σαν να πηγαινα για καφε, ημουν ηρεμη και δεν ετρεμα! Αυτο θελουν να δουν ουσιαστικα. Τωρα το μέσον και βέβαια βασιλευει παντου! Αυτοι θα πάρουν το 200αρι και θα φυγουν. Εσεις καντε οτι καλυτερο μπορειτε.

Συμφωνω και εγω. Δε θελει αγχος πανω απ'ολα αλλα χαλαροτητα και οχι βιαστικες κινησεις.
ΕΛΙΣΩ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ΕΛΙΣΩ »

Ακριβως αυτο ΔΥΚΕικόνα
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

ΕΛΙΣΩ έγραψε:Αχχχ μαρίνα μου, αυτοι που θα πάρουν το 200αρι είναι τόσο άνετοι και χωρίς άγχος που πάνε πολύ χαλαροί στη συνέντευξη... Δυστυχώς αυτές οι διαδικασίες από μόνες τους σου προκαλούν αγχος... Μακάρι φέτος να πετύχουμε, γιατι πέρυσι με 700μόρια έμεινα έξω, ως επιλαχώνΕικόναΕικόνα
Να ξέρεις κατι, πολυ μπορει να πήραν το 200αρι από την συνέντευξη αλλα οταν πήγαν για υγειονομικά και ύψος κόπηκα κααι αρχισαν να ουρίάζουν μπροστά σε όλες μας. Λιγο πολυ ολοι έχουν βάλει μέσον (μόνο εγω και ελάχιστοι ακόμη ηταν ρομαντικοι και πήγαν ετσι). Ωστόσο εξαρτάται και ο μεσον που εβαλε ο καθένας. Ξέρω προσωπικά 3 περιπτωσεις που οι ίδιοι λέγανε οτι έβαλαν μέσον αλλα τελικα δεν τους βοηθησε σε τιποτα. Μονο πολυ δικά τους ατομα βοηθουν οι πολιτικοι, εκτος και αν εχουν κολλητο τον Υπουργό Αμυνας και βάζουνε κόσμο ακοπα! Αυτό να το ξέρεις, το εχω ψαξει πολυ, μετα την αποτυχια μου! Μην ακους κανεναν, σε εμας ολες ειχαν μέσον, οκ, και τι εγινε; Οι μισες κοπηκαν υγιεινομικα και αλλες από το ύψος. Βέβαια παντου υπάρχουν και εξαιρέσεις δεν γίνονταν να ειναι 1700 οι θέσεις και να βάζανε 3000 ατομα που ειχαν μέσον. Πάντως οπυ ακουτε πολλα κεράσια, κρατυηστε και μικρό καλαθι... Δεν το λέω απλα για να σας ανεβάσω ψυχολογικά, πραγματικα το εννοω γιατι το εψαξα.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Δηλαδη Μαρινακη μου δεν παιζει ρολο αν απαντησουμε σε ολες τις ρωτησεις σωστα ε; Μονο την αντιδραση μας θέλουν να δουν; !

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σιγουρα οι αντιδρασεις μετρανε πολυ!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από illy »

Μαρινα θα διαφωνησω μαζι σου σε οτι αφορα τον αριθμο των ερωτησεων οτι ποικιλλει αναλογα με το μορφωτικο επιπεδο! Σιγουρα ειναι εχουν διαφορετικο βαθμο δυσκολιας σε καποιον που ειναι πε αλλα οχι σε αριθμο, πχ εγω που ειμαι πε μου εκαναν 3 ερωτησεις... Και ολα τα αλλα περι μεταθεσεων αν με ενοχλουν δεν με ρωτησαν, απλα τι σπουδασα και πως προεκυψε ο στρατος

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μπορει καποιος να μου δωσει λοιπον μια ορθη απαντηση;

Τι ισχυει τελικα;

Εχει να κανει με το μορφωτικο επιπεδο βαση της ειδικοτητας παντα του καθενος; Εχει να κανει με το ποσες ερωτησεις θα τους την δωσει να κανουν οι ιδιοι στον καθενα; Εχει να κανει με κατι αλλο;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες