ΕΛΔΥΚ: Μόρια για σώματα ασφαλείας

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

mixalis760 έγραψε:Ρε φιλε τι εννοεις τι θα τα κανω; Αμα παω καπου και εχεις και μορια μετα μπενεις οπου θελεις π. Χ μπορεις και πυροσβεστης και μπατσος οπου θελεις μπενεις και αλλα πολλα. Ειναι χρησιμο για να βρεις πολυ ποιο ευκολα δουλεια!
Καλά και μετά ξύπνησες, η πυροσβεστική μπαίνει στις πανελλήνιες δεν πρόκειται να ξαναβγεί προκήρυξη, θέλεις να μπεις στην αστυνομία και χαρακτηρίζεσαι σαν "μπάτσος" και νομίζεις πως επειδή θα έχεις μόρια από την στρατιωτική θητεία σε μελλοντική προκήρυξη θα μπεις εύκολα και γενικά θα σε βοηθήσει να βρεις εύκολα δουλειά λες και είναι δύσκολο κάποιος να υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις, πόσο χρονών είσαι;17-18;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

mixalis760 έγραψε:Ρε φιλε τι εννοεις τι θα τα κανω; Αμα παω καπου και εχεις και μορια μετα μπενεις οπου θελεις by eDeals"> πΕικόνα . Χ μπορεις και πυροσβεστης και μπατσος οπου θελεις μπενεις και αλλα πολλα. Ειναι χρησιμο για να βρεις πολυ ποιο ευκολα δουλεια!

Ναι όπου θέλεις μπαίνεις. Ότι θες κάντα τα μόρια που ΘΑ πάρεις λεβεντιά μου. Ο λεβέντης παραπάνω σου απάντησε στην ερώτηση και σου είπε ότι πλέον είναι αμφίβολο το αν θα ξαναβγούν προκηρύξεις για να χρησιμοποιήσεις τα μόρια που ΘΑ πάρεις. Τι ακριβώς δεν κατάλαβες από αυτό; Τέλος, μόρια παίρνεις ΜΟΝΟ αν υπηρετήσεις στις καταδρομές. Οπουδήποτε αλλού και αν υπηρετήσεις στην ΕΛΔΥΚ (Πεζικό, Τεθωρακισμένα, Διαβιβάσεις κλπ) ΔΕΝ παίρνεις μόρια.

mixalis760
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από mixalis760 »

Μια χαρα τον καταλαβα απλα εγω ηθελα μορια για να εχω ποιο πολλες ελπιδες Στο να μπορω να μπω καπου. Ολοι ετσι μου λεγανε, οποτε μου λετε οτι δεν αξιζει πλεον;
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

mixalis760 έγραψε:Μια χαρα τον καταλαβα απλα εγω ηθελα μορια για να εχω ποιο πολλες ελπιδες Στο να μπορω να μπω καπου. Ολοι ετσι μου λεγανε, οποτε μου λετε οτι δεν αξιζει πλεον;

Άσε τι σου λένε οι υπόλοιποι, εσύ το έχεις ψάξει το θέμα; Έχεις ασχοληθεί; Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς έχει να βγει από το 2011 και δεν μετράνε μόνο τα μόρια από τον στρατό, ψάξε το φόρουμ βρες μια προκήρυξη και διάβασε την, αν πηγαίνεις μόνο για τα μόρια δεν θα την παλέψεις, πρέπει να το γουστάρεις και λίγο, δεν είναι τόσο απλό.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες