ΕΛΔΥΚ: Μόρια για σώματα ασφαλείας

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Μου εόπε οτι δεν περασε τα πεν και οτι θα τα περασει στην κυπρο. Στην καστοριά μου είπε οτι πηρε την ειδικοτητα χειριστης αντιαρματικου φαγκοτ. Τι να σας πω παιδες... Αυτα μου είπε
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Μη λετε χαζομαρες ομως υπαρχουν πολλες ειδικοτητες στις ειδικες εκτος απο μαγειρας η οδηγος. Εγω π. Χ. Ειμουν στο 505 ταγμα πεζοναυτων και ειχα ειδικοτητα T.T.O.(τεχνιτης τροχοφορων οχηματων). Βεβαια για Καστορια μαλλον κοπηκε ο τυπος εκει οντως δεν νομιζω να υπαρχει καποια ειδικοτητα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Greek_Army »

Σωτηρης έγραψε:Μη λετε χαζομαρες ομως υπαρχουν πολλες ειδικοτητες στις ειδικες εκτος απο μαγειρας η οδηγος. Εγω π. Χ. Ειμουν στο 505 ταγμα πεζοναυτων και ειχα ειδικοτητα T.T.O.(τεχνιτης τροχοφορων οχηματων). Βεβαια για Καστορια μαλλον κοπηκε ο τυπος εκει οντως δεν νομιζω να υπαρχει καποια ειδικοτητα.

Δεν λέμε χαζομάρες ρε σωτήρη δεν γίνεται από πεύκο να πάει κάποιος καστοριά για ειδικότητα... Μόνο οδηγοί και μάγειρες πάνε σπάρτη οι υπόλοιπες ειδικότητες πάνε στις μονάδες για ΠΕΝ η μένουνε στο πεύκο και τα περνάνε εκεί

Δεν ξέρω τι ισχύει στους πεζοναύτες
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Προσεξε να δεις Army, εγω παρουσιαστηκα Πευκο, περασα την βασικη εκει και μετα πηγα Πατρα να παρω ειδηκοτητα. Μαζι με εμενα και αλεξιπτωτιστες, ορεινοι και αμφιβιοι. Επειδη καθυστερησαμε για να παρουμε την ειδικοτητα χασαμε τα π. Ε. Ν. Και τα δωσαμε με την επομενη σειρα. Ετσι γινεται καθε φορα σε ορισμενες ειδικοτηες που χανουν τα π. Ε. Ν. Τα δινουν με την επομενη σειρα. Τελοσπαντων θελω να πω οτι δεν ειναι μονο η ειδικοτητα του μαγειρα και του οδηγου εκτος ειδικων δυναμεων, τωρα για Καστορια πρωτη φορα ακουω. Πολυ αμφιβαλω αν υσχηει κατι τετοιο. Μαλλον αυτο που ειπε ο Kalaok πες του ακυρο και να παρει και αλλες 50.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Καστοριά για ειδικότητα μου είχε πει οτι είχε πάει Και τώρα τον στέλνουν τώρα κάτω σιγουρα κόπηκε;

Καστοριά ειδικότητα Α-Τ μόνο οι ΕΠΟΠ δύναται να πάρουν και μετά να επιστρέψουν στις μοίρες / μονάδες τους!

Για έφεδρο πρώτη φορά το ακούω για να είμαι ειλικρινής. Κατά τα άλλα η 35 ΜΚ ανήκει στην ΕΛΔΥΚ και εννοείται πως άν υπηρετήσει εκεί θα μοριοδοτηθεί κανονικότατα Εικόνα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν έχει ειδικότητα ΚΔ.
eldyk313

Δημοσίευση από eldyk313 »

Γεια σας μάγκες. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν η ΕΛΔΥΚ δίνει μόρια, γιατί κάτι τέτοιο έχω ακούσει. Ξέρετε αν ισχύει;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

eldyk313 έγραψε:Γεια σας μάγκες. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν η ΕΛΔΥΚ δίνει μόρια, γιατί κάτι τέτοιο έχω ακούσει. Ξέρετε αν ισχύει;

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

eldyk313 έγραψε:Γεια σας μάγκες. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν η ΕΛΔΥΚ δίνει μόρια, γιατί κάτι τέτοιο έχω ακούσει. Ξέρετε αν ισχύει;

Είπαμε μόνο εάν υπηρετήσεις ώς καταδρομέας στην ΕΛΔΥΚ (συγκεκριμένα στην 35 ΜΚ) μοριοδοτείσαι.

Μπορείς να διαβάσεις και προηγούμενα μηνύματα.

ελδυκ313

Δημοσίευση από ελδυκ313 »

Μάγκες ξέρει κανείς να πει σίγουρα αν η θητεία στην Κύπρο δίνει μόρια; Γιατί κάτι τέτοια λέγαν κάτι παιδιά κάτω στο νησί.

ΥΓ. Αν θέλετε να κάνετε αληθινό στρατό και όχι μα***ίες να πάτε Κύπρο. Είναι μεν πολύ πιο τέντα αλλά σιχάθηκα τον στρατό όταν επαναπατρίστηκα και είδα τα χάλια που επικρατούν στον Ελλαδικό χώρο.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

ελδυκ313 έγραψε:Μάγκες ξέρει κανείς να πει σίγουρα αν η θητεία στην Κύπρο δίνει μόρια;

Μόνο η θητεία στους καταδρομείς στην 35 ΜΚ δίνει μόρια.

Οι Πεζικάριοι δεν μοριοδοτούνται.

Ελδυκαριος

Δημοσίευση από Ελδυκαριος »

Απ´ οσο ξερω καστορια πανε οσοι εχουν ειδηκοτητα α/τ μιλαν. Α/τ καρλ γκουσταφ τα οποια οπλα υπαρχουν στις Ε. Δ και μετα απο καστορια πανε 35μ. κ και ειπηρατουν το υπολοιπο της θητειας τους
mixalis760
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από mixalis760 »

Ρε παιδια λυστε μου μια απορια οποιος παει κυπρο πεζικος δεν περνει μορια; Πρεπει να εισαι ντε και καλα ΛΟΚ η κατι αλλο;
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

mixalis760 έγραψε:Ρε παιδια λυστε μου μια απορια οποιος παει κυπρο πεζικος δεν περνει μορια; Πρεπει να εισαι ντε και καλα ΛΟΚ η κατι αλλο;

Δεν παίρνουν μόρια οι πεζικάριοι γενικά, ούτε στην Κύπρο ούτε στην Ελλάδα, μόρια θα πάρεις μόνο αν υπηρετήσεις στην 35ΜΚ (Eιδικές Δυνάμεις), τώρα τι θα τα κάνεις τα μόρια που δεν βγαίνουν προκηρύξεις; Εσύ το ξέρεις.

mixalis760
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από mixalis760 »

Ρε φιλε τι εννοεις τι θα τα κανω; Αμα παω καπου και εχεις και μορια μετα μπενεις οπου θελεις π. Χ μπορεις και πυροσβεστης και μπατσος οπου θελεις μπενεις και αλλα πολλα. Ειναι χρησιμο για να βρεις πολυ ποιο ευκολα δουλεια!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες