Αμφίβιοι Καταδρομείς: Μοίρες Καταδρομών (ΜΑΚ)
Μεταθεση πηρε φιλος απο Ι μακ για Χανια σαν αλφαμητης σε μοναδα πεζικου που φιλουσαν πυρομαχικα, καπου στον βατολακο ειναι. Και ολοι οι σκοποι ηταν καταδρομεις.
Γεια σε ολους Μπορει καποιος να μου πει αν , ενας πολιτης μπορει να μπει σε καποια Μοιρα Αμφιβιων Καταδρομων (ΜΑΚ) ή αναγκαστικα πρεπει να προερχεται απο καποια στρατιωτικη σχολη;
Ευχαριστω πολυ !!
Ευχαριστω πολυ !!
- Laskaris
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα φίλε. Προφανώς εννοείς αν μπορέις να γίνεις μόνιμος σε μία μοίρα αμφίβιων καταδρομών. Η απάντηση είναι όχι φίλε. Προκήρυξη ΕΠΟΠ δύσκολα θα ξαναβγεί. Μονο από παραγωγικές σχολές πλέον. Πρόσφατα βγήκε μια προκήρυξη για ΟΒΑ αλλά πρέπει να έχεις κάνει την θητεία σου πρώτα. Αυτο που μπορείς να κάνεις είναι υπηρετήσεις σε μια ΜΑΚ την θητεία σου ως κληρωτος.
Λεβεντεσ σταματησε το για τις ειδικεσ δυναμεις.
τωρα σε τσιμπανε και πας θες δεν θες.
μονο αν εχεισ βυσμα 'η εισαι γιωτασ την γλυτωνεις.
και οταν πασ στισ μοναδεσ και πεισ δεν θελω καταδρομεασ στην πεφτουνε με φωνες (εισαι κοτα, δεν εισαι αντρασ και αλλες τετοιεσ παπαριες).
παει εκεινη η ψευτομαγκια : οποιος θελει να φυγει να το πει.
ετσι και το πουνε δεν θα μεινει κανεις.
αν δεν με διωξουν σκεφτομαι σοβαρα να ζητησω αναβολη.
τωρα σε τσιμπανε και πας θες δεν θες.
μονο αν εχεισ βυσμα 'η εισαι γιωτασ την γλυτωνεις.
και οταν πασ στισ μοναδεσ και πεισ δεν θελω καταδρομεασ στην πεφτουνε με φωνες (εισαι κοτα, δεν εισαι αντρασ και αλλες τετοιεσ παπαριες).
παει εκεινη η ψευτομαγκια : οποιος θελει να φυγει να το πει.
ετσι και το πουνε δεν θα μεινει κανεις.
αν δεν με διωξουν σκεφτομαι σοβαρα να ζητησω αναβολη.
Καλησπέρα σας. Θέλω να υπηρετήσω αμφίβιος καταδρομέας. Θα μπω με την ΕΣΣΟ Μαίου. Το θέμα είναι όμως ότι δεν ξέρω και πολύ καλό κολύμπι. Θα μου είναι πρόβλημα; Ευχαριστώ
Καλησπερα, μου ήρθε χαρτί να παρουσιαστώ στην Χίο 22 μαϊου! Στα χαρτιά λέει οπλίτης. Στο περιοδεύον είχα δηλώσει ειδικές δυνάμεις. Έμαθα ότι υπάρχει αμφίβια Μοίρα Καταδρομών στην Χίο και θέλω να μπω ! Τι πρέπει να κάνω ; Να δηλώσω κάτι εκεί ; Θα έρθουν να με ρωτήσουν ;
Ναι σε ρωτανε εκει αν θες να καταταγεις Ε. Δ. Και περνας αθληματα
Γεια σας ειμαι ψιλοασχετος και εχω μια απορια στην Κυπρο εκτος απο λοκ στην 35ΜΚ υπαρχει καμια Μονάδα για αμφίβιους καταδρομείς ΜΑΚ ; Και αν ναι μπορω να υπηρετήσω λοκ η μακ στην κυπρο η μονο για κυπριους ειναι;
Δεν υπάρχουν Αμφίβιοι Καταδρομείςστη Κύπρο. Μόνο τα ΟΥΚ της Εθνικής Φρουράς και σε αυτά πάνε Κύπριοι πολίτες.
Ευχαριστω εχω 3 ερωτησεις:1) ΛΟΚ στη Κυπρο υπαρχει η δεν υπαρχει οπως ΜΑΚ ;2) Και αν υπαρχει ποιες μοίρες ειναι και σε ποιες περιοχες;3) τελευταια ερωτηση αν μπορει να υπηρετησει ελληνας εκει...
Η 35 ΜΚ είναι Ορεινοί Καταδρομείς (ΛΟΚ), μια είναι η Μονάδα στο Σταυροβούνι, ναι μπορείς να υπηρετήσεις εκεί.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ
35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος
Περισσότερες πληροφορίες εδώ
35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος
Όσοι υπηρετούν στην Μυτιλήνη οι μεταθέσεις τους ποτε βγαίνουν;
Καλησπέρα. Όσοι έχετε υπηρετήσει σε ΜΑΚ, να μας πείτε ποιες μονάδες είναι κοντά σε πόλη, εμπειρίες απο το νησί κλπ ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες