Αλεξιπτωτιστές: Γενικές Πληροφορίες
- Konstantinos_
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 1
Θα πάρεις δρόμο μόνο αν δεν έχεις βύσμα που απ' ό'τι καταλαβαίνω δεν έχεις.
Konstantinos_ έγραψε:Θα πάρεις δρόμο μόνο αν δεν έχεις βύσμα που απ' ό'τι καταλαβαίνω δεν έχεις.
Θα παρω δρομο στα αλεξιπτωτα η στις ειδικες δυναμεις γενικα;
Είναι η περίπτωση του γιατρού που θα σου τύχη. Μην απογοητεύεσαι. Δράση μπορείς να βρεις και στο ΤΕΝΞ (Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς) που και εκεί απ'όσον γνωρίζω πας εθελοντικά. Είναι και αυτή επίλεκτη μονάδα. Από αυτήν έχουν σταλεί στο Αφγανιστάν Έλληνες στο παρελθόν.
Γεια σας παιδια, ηθελα να ρωτησω, ποσα ΣΒΕΑ πραγματοποιουνται σε ενα χρονο; Ειναι πχ ανα δυο μηνες;Επισης, επειδη παρουσιαζομαι Σεπτεμβριο πεζικο, αν περασω με το καλο αθληματα για αλεξιπτωτα, σε ποσο καιρο θα εχω παρει πρασινο μπερε απο ΜΑΛ; Νοεμβριο;
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Μη διασπειρεις ανοησιες και ανακριβειες για θεματα για τα οποια δεν εχεις γνωση και αρα αποψη. Προ ημερων δε παρουσιαστηκες στη σχολη δοκιμων ΠΒ; Τι σχεση εχεις με τα αλεξιπτωτα; Ας αναλαβει η διαχειριση, μιλαμε για 250 μηνυματα με τα 5 να ειναι ουσιωδη. Στο φιλο με το ιατρικο θεμα, μην απογοητευεσαι, προχωρα κανονικα, αν θες εμπεριστατωμενη απαντηση επειδη δεν υπαρχει γιατρος εδω, κανε ενα τηλεφωνο στη ΔΕΔ ή στο 401 να σε συνδεσουν με το καρδιολογικο και κανε την ερωτηση σου. Στον 3η ΜΑΛ, περιπου 20 μερες κραταει η εκπαιδευση νεοσυλλεκτου, κανα μηνα ακομα τα ΤΠΕΝ, αρα Θεου θελοντος στους 2 μηνες χονδροειδως θα εχεις το μπερε. Για το ποσα ΣΒΕΑ γινονται σε ετησια βαση δε νομιζω πως υπαρχει παγια απαντηση, καποια ΣΒΕΑ τραβανε καταφανως περισσοτερο λογω καιρικων συνθηκων. Επι παραδειγματι το ΣΒΕΑ πριν απο αυτο που παρακολουθησα εγω, κρατησε 13 εβδομαδες. Κατα προσεγγιση να επιχειρησω μια απαντηση,4-5 ΣΒΕΑ το χρονοKonstantinos_ έγραψε: Θα πάρεις δρόμο μόνο αν δεν έχεις βύσμα που απ' ό'τι καταλαβαίνω δεν έχεις.
- Vasil_sxal
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Υπαρχει περιπτωση απο δεα να παω αλεξιπτωτα ;
Φυσικα υπαρχει και αναλογως των υπηρεσιακων αναγκων, αυτο μπορει να ειναι ευκολο ή δυσκολο. Στη σειρα μου,3 ατομα πηραμε μεταθεση για αλεξιπτωτα, ο ενας κοπηκε στη Ρεντινα. Στην επομενη σειρα 16 ατομα πηραν μεταθεση για αλεξιπτωτα, περιπου το 1/3 των επιλεχθεντων.8 και 8 σε καθε μοιρα
Γειά σας κομάντος. Μια ερωτηση. Αν παρουσιαστώ 1 μαλ μπορώ να παω στην 2μαλ με σκοπο να υπηρετησω εκει ; Θελω αθηνα οχι κρητη για να ειμαι κοντα (εξοδα κτλ)
νικος έγραψε:Γειά σας κομάντος. Μια ερωτηση. Αν παρουσιαστώ 1 μαλ μπορώ να παω στην 2μαλ με σκοπο να υπηρετησω εκει ; Θελω αθηνα οχι κρητη για να ειμαι κοντα (εξοδα κτλ)
Ε όχι δεν γίνεται, τι να ζητήσεις, στο στρατό πηγαίνεις, χωρίς βύσμα αυτά τα ξεχνάς.
Γειας σας παιδια Αρχικα να αναφερω οτι ειμαι λιγο ασχετος με τα του στρατου.. Θελω να παω στρατο αλεξιπτωτα και θελω να μαθω: Ποτε και που το δηλωνω αυτο; Θελει βυσμα για να μπω; Θελει βυσμα για να παω αθηνα; (Εγω ειμαι απο θεσσαλονικη) Και γενικα πως ειναι τα πραγματα εκει μεσα; δυσκολα-μετρια
ΔΙάβασε τα προηγούμενα Μηνύματα. Επίσης μπορείς να διαβάσεις και τα παρακάτω θέματα
Αλεξιπτωτιστές: Κατάταξη και αθλήματα
Αλεξιπτωτιστές: Εκπαίδευση / Ασκήσεις
ΣΧΑΛ - Σχολή Αλεξιπτωτιστών
Αλεξιπτωτιστές: Κατάταξη και αθλήματα
Αλεξιπτωτιστές: Εκπαίδευση / Ασκήσεις
ΣΧΑΛ - Σχολή Αλεξιπτωτιστών
Επίσης, διάβασε εδώ .ThEo.Kou έγραψε: Γειας σας παιδια Αρχικα να αναφερω οτι ειμαι λιγο ασχετος με τα του στρατου. Θελω να παω στρατο αλεξιπτωτα και θελω να μαθω: Ποτε και που το δηλωνω αυτο; Θελει βυσμα για να μπω; Θελει βυσμα για να παω αθηνα;(Εγω ειμαι απο θεσσαλονικη) Και γενικα πως ειναι τα πραγματα εκει μεσα; Δυσκολα-μετρια
Καλησπερα... Τι θα επιλεγατε Δοκιμος Ε. Δ ή απλα αλεξιπτωτιστης και γιατι;
Και για τα δύο εκτός από το να πετύχεις τα απαιτούμενα όρια στις αθλητικές και όχι μόνο δοκιμασίες, χρειάζεσαι βύσμα. Ειδικά για ΔΕΑ στις ΕΔ. Η επιλογή είναι δική σου.
Ποιο από τα δύο θα ήταν καλύτερη επιλογή; Αν τυχόν και θέλω να πάω δεα ε. δ Κ με πάρουν δέΑ πεζικού θα μπορώ να πάω απλά αλεξίπτωτα μετά η θα μείνω δεα πεζικού;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες