Κόκκινο ναυτικό φυλλάδιο
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 3
Κόκκινο ναυτικό φυλλάδιο
Εαν το εβγαλες απο το κεντρικο λιμεναρχειο της περιοχης σου να απευθυνθεις εκει... Εαν το εβγαλες απο τα ναυτικα μητρωα στον πειραια να απευθυνθεις τοτε εκει.
Κόκκινο ναυτικό φυλλάδιο
Απαντήστε μου σας παρακαλω αυτο αν ζητήσεις μας βγάλεις κοκκινο ναυτικό φυλλάδιο αντι για κανονικό η διαφορα είναι πως έχεις τη δυνατότητα να ταξιδέψεις και επιτόπου όταν σε πάρουν τηλ χωρίς να έχεις περάσει τα σωστικά και μέσα σε ένα χρονικό διάστημα πας και τα περνάς κάποια στιγμή; Τα λέω σωστά η όχι?
Κόκκινο ναυτικό φυλλάδιο
Καλησπερα φιλε μου αν το ειχες βγαλει και δεν το παρελαβες θα πας εκει που εκανες τα σωςτικα και θα πεις στην γρμματεια αυτο και αυτο συμβενει η θα σου δωσουν την βεβαιωση τοτε η θα σου επανεκδοσουν την βεβαιωση...
Κόκκινο ναυτικό φυλλάδιο
Καλησπερα να σας ρωτησω κατι... το κοκκινο με το μπλε ναυτικο φυλλαδιο εχει διαφορα στο μισθο αν μπεις σε καραβι?
Κόκκινο ναυτικό φυλλάδιο
ΑΝΤΩΝΗΣ έγραψε:Καλησπερα να σας ρωτησω κατι... Το κοκκινο με το μπλε ναυτικο φυλλαδιο εχει διαφορα στο μισθο αν μπεις σε καραβι;
Καλησπέρα Αντώνη, όχι δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά φίλε μου. Σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ.
Κόκκινο ναυτικό φυλλάδιο
Καλησπερα... Ειμαι 30 στα 31 ετων και θελω να βγαλω μπλε φυλλαδιο. Μπορω; ... η ισχυει αυτο που λενε οτι πας μονο για κοκκινο?
Κόκκινο ναυτικό φυλλάδιο
Καλησπερα σας, θελω να κανω αιτηση για αεν με απολυτηριο, αλλα χρειαζομαι μερικα μορια διοτι ο βαθμος του απολυτηριου μου δεν ειναι αρκετος. Αποφασισα λοιπον Να βγαλω ναυτικο φυλλαδιο για να μπω σε καποιο καραβι για προυπηρεσια. Τωρα, αυτο που με απασχολει ειναι η διαδικασια εκδοσης του Ν. Φ, οποτε θα χρειαστω βοηθεια απο καποιον που ξερει. Εχω διαβασει για τα δικαιολογητικα απο αυτο το επισημο site της ΥΕΝ και δεν καταλαβα αρκετα πραγματα... Μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει ολοκληρη την διαδικασια; Μιας και δεν μενω ουτε πειραια ουτε θεσ/νικη.
Σας ευχαριστω για το χρονο σας.
Σας ευχαριστω για το χρονο σας.
Κόκκινο ναυτικό φυλλάδιο
Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τι ισχύει για κάθε τύπου Ναυτικό Φυλλάδιο στο παρακάτω θέμα
Δικαιολογητικά - Οδηγίες έκδοσης Ν. Φ
Δικαιολογητικά - Οδηγίες έκδοσης Ν. Φ
Κόκκινο ναυτικό φυλλάδιο
Καλησπερα σε ολους.. ήθελα να ρωτησω κατι.. έχω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος μηχανικού αυτοκινήτων!! Θέλω να βγάλω ναυτικό φυλλάδιο είμαι 25 χρόνων!! μπορώ να μπαρκαρω σαν γ μηχανικός!! και αν όχι τι πρέπει να κάνω!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες