Εκνευρίζομαι όταν...
Εκνευρίζομαι όταν...
Απο οταν αρχισαν να χειραγωγουντε οι γυναικες και να κανουν οτι κανουν οι αντρες και να θελουμε να τα ισωπεδωσουμε ολα που παροτι τους δωθηκε η ευκαιρια να κανουν πραγματα ολα ηταν μια αποτυχια. Αρα δε μπορεις να ζητας ισοτητα.
Εκνευρίζομαι όταν...
Εκνευριζομαι οταν καποιος το παιζει καποιος ενω δεν ειναι τιποτα π. Χ μενω σε χωριο η μαλλον εμενα 600 κατοικοι ολπι κ' ολοι ηταν καποιος βατραχος κομμενος οποτε οχι βατραχος, ειχε παει Ο. Υ. Κ και κοπηκε και μετα οταν γυρισε, το επεζε οτι αυτος ειναι και κανενας αλλος.1-2 μεχρι που τον εκανα λογικο! Δεν υπαρχει λογο καποιος να κοροιδευει τον εαυτο του να εισαι αυτο που εισαι οχι να προσπαθεις να κανεις καποιο η να κανεις οτι εισαι καποιος ενω εισαι το απολυτο μηδέν.
- blood
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
- Δημοσιεύσεις: 157
- Εγγραφή: Τρί Δεκ 22, 2015 11:40 pm
- Τοποθεσία: Νοσοκομειο
- Ενδιαφέροντα: Να πεθανω
- Επάγγελμα: Αχρηστος
Εκνευρίζομαι όταν...
Οταν παω στο χωριο μου με τη μηχανη και μου λενε οι γεροι κουνοντας το χερι σιγα σιγα λες και τρεχω οι μηχανη κανει θορυβο και νομιζουν τρεχω ελεος

Δεν υπαρχει μυικα ποιο δυνατος απο εμενα στο κοσμο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης