Φαγητό στο στρατό
Φαγητό στο στρατό
Τετάρτες-Παρασκευές σερβίρουν φασολάδα-φακές και νηστίσιμες ημέρες Ορθόδοξου ημερολογίου καθαρά νηστίσιμα φαγητά. Αν δεν θές κρέας ζήτα να σου βάζουν πατάτες ή, αναλόγως μενού, σκέτα μακαρόνια. Στο τραπέζι υπάρχει πάντα ψωμί.
Αν δεν σου κάνουν αυτά, στο ΚΨΜ πουλάνε και ξηρούς καρπούς.
Και ξέχασε τα vegan-χορτοφαγικά. Στρατό πάς, το κόκκινο και άσπρο κρέας έχει τη τιμητική του.
Αν δεν σου κάνουν αυτά, στο ΚΨΜ πουλάνε και ξηρούς καρπούς.
Και ξέχασε τα vegan-χορτοφαγικά. Στρατό πάς, το κόκκινο και άσπρο κρέας έχει τη τιμητική του.
Φαγητό στο στρατό
Συμφωνώ με nassos. Γιά να προσαρμόζόμαστε σε συνθήκες Στρατού λιγάκη βρε παιδιά
Φαγητό στο στρατό
Σας υπερ-ευχαριστω, αρα να ειμαι ηρεμος δεν θα εχω προβλημα !:)
Ειμαι βιγκαν εκ γενετης οποτε δυσκολα να φαω ακομα και στον στρατο που οι συνθηκες ειναι διαφορετικες !
Σας ευχαριστω και παλι, καλο βραδυ
Ειμαι βιγκαν εκ γενετης οποτε δυσκολα να φαω ακομα και στον στρατο που οι συνθηκες ειναι διαφορετικες !
Σας ευχαριστω και παλι, καλο βραδυ
- Konstantinos_
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 1
Φαγητό στο στρατό
Το φαγητό πώς είναι στο πυροβολικό της Θήβας;
Φαγητό στο στρατό
Εγω αυτα που χρησιμοποιω στη καθημερινοτητα μου Ειναι μονο αυτες οι τροφες, θα καλυπτομαι στο στρατο σωστα;
η λιστα μου ειναι η εξης:
μπανανα (1 καθε μερα το απογευμα)
μηλο (1 καθε μερα το πρωι)
φακες
καστανο ρυζι
βρωμη
καρυδια
αμυγδαλα
αυγα (μονο ολοκληρα)
γιαουρτι (2% τοταλ)
σαρδελλα (φρεσκια)
στηθος φιλετο κοτοπουλο
σπανακι (κατεψυγμενο)
ντοματα (φρεσκια και πελτε)
πιπερια (φλωρινης)
σκορδο (ξερο και σκονη)
κρεμμυδι (ξερο και σκονη)
απο δευτερευοντα τροφιμα τα εξης:
λαδι
λεμονι
ριγανη
αλατι
πιπερι μαυρο
καρυ
μουσταρδα (χωρις ζαχαρη)
κακαο σκονη 100%
κανελα κευλανης
παπρικα
ξυδι (βαλασμικο και κανονικο)
δαφνη
η λιστα μου ειναι η εξης:
μπανανα (1 καθε μερα το απογευμα)
μηλο (1 καθε μερα το πρωι)
φακες
καστανο ρυζι
βρωμη
καρυδια
αμυγδαλα
αυγα (μονο ολοκληρα)
γιαουρτι (2% τοταλ)
σαρδελλα (φρεσκια)
στηθος φιλετο κοτοπουλο
σπανακι (κατεψυγμενο)
ντοματα (φρεσκια και πελτε)
πιπερια (φλωρινης)
σκορδο (ξερο και σκονη)
κρεμμυδι (ξερο και σκονη)
απο δευτερευοντα τροφιμα τα εξης:
λαδι
λεμονι
ριγανη
αλατι
πιπερι μαυρο
καρυ
μουσταρδα (χωρις ζαχαρη)
κακαο σκονη 100%
κανελα κευλανης
παπρικα
ξυδι (βαλασμικο και κανονικο)
δαφνη
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 20
- Επικοινωνία:
Φαγητό στο στρατό
Ξεχασέ τα, πλήν του κοτοπουλου, του μήλου, τις φακές, και κάποιων ελάχιστων απο τα δευτερεύοντα σου.arnold13 έγραψε: Εγω αυτα που χρησιμοποιω στη καθημερινοτητα μου Ειναι μονο αυτες οι τροφες, θα καλυπτομαι στο στρατο σωστα;[... ]
Φαγητό στο στρατό
Α μαλιστα
Φαγητό στο στρατό
Παιδια καλησπερα, μπαινω 16 γεναρη θηβα...Θελω να ρωτησω λιγο γενικα για τη θητεια τι παιζει με το φαγητο...
Γενικα θελω να χασω κανα κιλο, τον τελευταιο καιρο λογω ενος τραυματισμου και αναγκαστικων συχνων εξοδων με το κοριτσι πηρα καποια κιλακια... τα οποια θα ηθελα μεσα στο στρατο να τα χασω...
Γενικα δεν ειμαι περιεργος στο φαγητο, οποτε ειναι εφικτο κατι τετοιο; Δεδομενου οτι η γευση δε με απασχολει ιδιαιτερα, μπορεις να κανεις σχετικα υγειινη διατροφη στο στρατο χωρις πολλα λιπαρα κλπ;
Γενικα θελω να χασω κανα κιλο, τον τελευταιο καιρο λογω ενος τραυματισμου και αναγκαστικων συχνων εξοδων με το κοριτσι πηρα καποια κιλακια... τα οποια θα ηθελα μεσα στο στρατο να τα χασω...
Γενικα δεν ειμαι περιεργος στο φαγητο, οποτε ειναι εφικτο κατι τετοιο; Δεδομενου οτι η γευση δε με απασχολει ιδιαιτερα, μπορεις να κανεις σχετικα υγειινη διατροφη στο στρατο χωρις πολλα λιπαρα κλπ;
- gimitrop
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Φαγητό στο στρατό
Παντού μπορείς να κάνεις υγιεινή διατροφή, αν το θες. Και πρωινό με γάλα και δημητριακά και τσάι έχεις, πολύ κοτόπουλο έχεις, σαλάτες έχεις, όσπρια έχεις κτλ. Το πρόβλημα το έχουν αυτοί που στην πολιτική ζωή έτρωγαν μόνο πίτσα και σουβλάκι. Αυτοί γίνονται κολλητοί του ΚΨΜτζήBamboom έγραψε:Παιδια καλησπερα, μπαινω 16 γεναρη θηβα... Θελω να ρωτησω λιγο γενικα για τη θητεια τι παιζει με το φαγητο...
Γενικα θελω να χασω κανα κιλο, τον τελευταιο καιρο λογω ενος τραυματισμου και αναγκαστικων συχνων εξοδων με το κοριτσι πηρα καποια κιλακια... Τα οποια θα ηθελα μεσα στο στρατο να τα χασω...

Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
Φαγητό στο στρατό
Εχω κανει φοιτητης, ο μονος τροπος να μη φαω κατι ειναι να μη τρωγεται, πχ ωμο κοτοπουλο 
Κατι ακομα, με τον υπνο τι παιζει; Καθε ποτε εχεις βραδινες σκοπιες; Γενικα εχω ενα θεμα με αυπνιες και χρειαζομαι σχετικα σταθερο υπνο( αν πχ δε κοιμηθω ενα βραδυ μπορει να μη κοιμηθω ουτε το επομενο απο υπερενταση)
Αυτο δημιουργει μεγαλο προβλημα στο πως ειμαι κατα τη διαρκεια της μερας μιας και μπορεκ να φτασω παρα πολλες ωρες αυπνος και να ξεραθω ξαφνικα απο υπερκοπωση... καθε ποτε εχεις νυχτερινες σκοπιες; Εχω ακουσει για καθε μερα, ισχυει;

Κατι ακομα, με τον υπνο τι παιζει; Καθε ποτε εχεις βραδινες σκοπιες; Γενικα εχω ενα θεμα με αυπνιες και χρειαζομαι σχετικα σταθερο υπνο( αν πχ δε κοιμηθω ενα βραδυ μπορει να μη κοιμηθω ουτε το επομενο απο υπερενταση)
Αυτο δημιουργει μεγαλο προβλημα στο πως ειμαι κατα τη διαρκεια της μερας μιας και μπορεκ να φτασω παρα πολλες ωρες αυπνος και να ξεραθω ξαφνικα απο υπερκοπωση... καθε ποτε εχεις νυχτερινες σκοπιες; Εχω ακουσει για καθε μερα, ισχυει;
Φαγητό στο στρατό
Bamboom έγραψε:Εχω κανει φοιτητης, ο μονος τροπος να μη φαω κατι ειναι να μη τρωγεται, πχ ωμο κοτοπουλο
Κατι ακομα, με τον υπνο τι παιζει; Καθε ποτε εχεις βραδινες σκοπιες; Γενικα εχω ενα θεμα με αυπνιες και χρειαζομαι σχετικα σταθερο υπνο (αν πχ δε κοιμηθω ενα βραδυ μπορει να μη κοιμηθω ουτε το επομενο απο υπερενταση)
Αυτο δημιουργει μεγαλο προβλημα στο πως ειμαι κατα τη διαρκεια της μερας μιας και μπορεκ να φτασω παρα πολλες ωρες αυπνος και να ξεραθω ξαφνικα απο υπερκοπωση... Καθε ποτε εχεις νυχτερινες σκοπιες; Εχω ακουσει για καθε μερα, ισχυει;
Όλοι είχαμε θέμα με τον ύπνο. Θα συνηθίσεις.
To πότε θα έχεις υπηρεσία εξαρτάται από το στρατόπεδο και πόσα άτομα διαθέτει.
- gimitrop
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Φαγητό στο στρατό
Bamboom έγραψε:Εχω κανει φοιτητης, ο μονος τροπος να μη φαω κατι ειναι να μη τρωγεται, πχ ωμο κοτοπουλο
Κατι ακομα, με τον υπνο τι παιζει; Καθε ποτε εχεις βραδινες σκοπιες; Γενικα εχω ενα θεμα με αυπνιες και χρειαζομαι σχετικα σταθερο υπνο (αν πχ δε κοιμηθω ενα βραδυ μπορει να μη κοιμηθω ουτε το επομενο απο υπερενταση)
Αυτο δημιουργει μεγαλο προβλημα στο πως ειμαι κατα τη διαρκεια της μερας μιας και μπορεκ να φτασω παρα πολλες ωρες αυπνος και να ξεραθω ξαφνικα απο υπερκοπωση... Καθε ποτε εχεις νυχτερινες σκοπιες; Εχω ακουσει για καθε μερα, ισχυει;
Πάντα κάνεις 3 νούμερα σκοπιά. Πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό
Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
Φαγητό στο στρατό
Πάντα έχει σκοπιά το βράδυ μέχρι το πρωϊ της επομένης.
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ
Μη ξεφεύγουμε από το θέμα.
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ
Μη ξεφεύγουμε από το θέμα.
Φαγητό στο στρατό
Ξερετε πως ειναι το φαγητο στο στρατο; Και μπορειτε να μου πειτε το μενου?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης