Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ (2006 και 2007)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Ιφικράτης
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Ιφικράτης »

Επομένως καταργούντε. Διότι δεν γίνεται οι ΟΒΑ να μονιμοποιηθούν.

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΔΙΚΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΩ ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΒΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ ΒΙΣΜΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΙΣΜΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΥΤΕ ΠΤΥΧΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΑ ΜΕΧΡΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ!!! .

NickTheGreek
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από NickTheGreek »

Πάντως ο μισθός των ΟΒΑ αυξήθηκε και πλησίασε αρκετά τον μισθό των ΕΠ. ΟΠ
Δεν νομίζω να τους συμφέρει να εκπαιδεύουν τους ΕΠ. ΟΠ και μετά από 2-3 χρόνια να τους διώχνουν και ξανά απο την αρχή. Θέλουν έμπειρο προσωπικό σε όλα τα πόστα (ειδικότητες).
Anonymous

ΤΖΙΝΑ έγραψε: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΔΙΚΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΩ ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΒΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ ΒΙΣΜΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΙΣΜΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΥΤΕ ΠΤΥΧΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΑ ΜΕΧΡΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ!!! .

δηλαδή και πέρσι το ίδιο έγινε με τις εκλογές; Οπότε καλά λένε απο Σεπτ. η προκήρυξη!!! Και αμάν με αυτό το μέσο!! Είναι αδικία να έχεις χαρτιά να περνάς τα αθλήματα και όλα και να σε κόβουν για να περάσει ο άλλος με το μέσο!!! ΕικόναΚαι τώρα θα ξαναδώσεις; αλήθεια αθλήματα που δώσατε; Μιας και είσαι έμπειρη πως είναι τα πράγματα στη συνέντευξη; Λένε ότι σε ρωτάνε κουλά πράγματα.. αληθεύει;

foukaras
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από foukaras »

παιδια εγω ακουσα απο καποιον γνωστο που ειναι εμθ οτι καθυστερει γιατι πιθανον να γινουν αλαγες οπως: αντι για επ. οπ να λεγονται εθ. οπ δηλαδη εθελοντες οπλιτες οι οποιοι θα παραμενουν οπλιτες ολη την επταετια και μετα την μονιμοποιηση θα ανεβαινουν βαθμο επειδη οι περισσοτεροι εποπ ειναι δεκανεις πλεον και υπαρχει προβλημα με τις υπηρεσιες και αλλα χαζα. για τον ιδιο λογο βεβαια και κληρωτοι πλεον απο τα λυβ γινονται μονο δεκανεις και οχι και λοχιες οπως γινονταν μεχρι περσι και πιθανον να μπαινουν και με γραπτες εξετασεις οπως το λιμενικο και η πυροσβεστικη. ετσι ακουσα ετσι λεω χωρις να ισχυροζομαι οτι ειναι σιγουρο και μακαρι δηλαδη να ειναι μπαρουφα γιατι δεν μας βλεπω καλα...
Anonymous

Οντως LIN αν δεν εχεις μεσον... την γ... σες... κ εγω η 3η φορα θα ειναι, αν δωσω φετος...
κ εχει δικιο η αλλη κοπελια περνανε ατομα που εχουνε βισματα... κ εμεις με τα πτυχιακια μας τι περνουμε; Εικόνατον π... ο... εντελως...
ΑΜΑΝ αυτες οι εκλογες κ περυσι τα ιδια κανανε...
Badgirl
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Badgirl »

Με τα πτυχιακια μας περνουμε μια κορνιζα και τα βαζουμε στον τοιχο αφου δεν βρισκουμε κατι πανω σε αυτο που σπουδασαμε... και περιμενουμε ποτε θα βγει η προκηρυξη ΚΑΙ το ΑΝ θα μας παρουν... !!!
περαστικα μας!!
Anonymous

φαντάζομαι θα είναι σπάσιμο νεύρων αυτό το πράγμα.. να περιμένεις να περάσεις και στο τέλος να μην μπαίνεις!! Μπράβο πάντως για την υπομονή σας!! Άλλος στη θέση σας θα τα είχε παρατήσει.. Πέρσι τι είχε γίνει; Είναι η πρώτη φορά που δίνω και δεν είχα ασχοληθεί ακθόλου πέρσι με ΕΠ. ΟΠ!!

grecia

Δημοσίευση από grecia »

Περσυ τα ιδια οπως φετος απο την μια μερα στην αλλη κ απο τον ενα μηνα στον αλλον... Εικόνα

... Τραγικη η κατασταση... Εικόνα

... ΥΠΟΜΟΝΗ, ΜΟΝΟ ΥΠΟΜΟΝΗ...Εικόνα
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από kallitexnis »

Παιδιά είτε για ΕΠ. ΟΠ. είτε για Παραγωγικές Σχολές δίνεις το βίσμα χρειάζεται παντού δυστυχώς. Υπομονή... Ο επιμένων νικά...
Badgirl
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Badgirl »

βασικα τι υπομονη.. καποιος να κοιταξει απο την αρχη αυτο το ποστ θα φρικαρει...
Anonymous

grecia έγραψε:Περσυ τα ιδια οπως φετος απο την μια μερα στην αλλη κ απο τον ενα μηνα στον αλλον... Εικόνα

... Τραγικη η κατασταση... Εικόνα

... ΥΠΟΜΟΝΗ, ΜΟΝΟ ΥΠΟΜΟΝΗ...Εικόνα
και πέρσι πότε βγήκε η προκήρυξη;

ΤΖΙΝΑ

Δημοσίευση από ΤΖΙΝΑ »

ΕΓΩ ΕΔΩΣΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ , ΨΥΧΟΤΕΧΝΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ. ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΜΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Μ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ. ΗΔΗ ΚΑΝΩ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ.
Green Berets
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Green Berets »

Xωρις να θελω να παραπληροφορησω η κατι τετοιο ενας
ΕΠΟΠ ΚΔ μου ειπε και εμενα πριν απο καποιο διαστημα για
το σεναριο με τους ΕΘΟΠ που ανεφερε καποιος επισκεπτης...
δεν ξερω αν ισχυει βεβαια, το οτι μου το ειπε ο ανθρωπος δεν
σημαινει πως θα γινει αλλα το ανεφερα μιας και ειχα αυτην την
πληροφορηση με πασα επιφυλαξη βεβαιαΕικόνα
ΤΖΙΝΑ

Δημοσίευση από ΤΖΙΝΑ »

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΩ Η ΞΕΡΟΛΑ. ΟΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΠΟΠ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΕΦΟΠ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ 7 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠ, ΑΥΤΟ ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης