32 ΤΥΠ (Τάγμα Υποστήριξης Πεζοναυτών) - Βόλος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Στρατός και θητεία
LONI

Δημοσίευση από LONI »

32 τυπ Υλικου πολεμου. Ισχυουν τα ιδια με το τεχνικο να φανταστω...
Kostas26
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Kostas26 »

Γεια σας είμαι σε μονάδα της Θράκης τα τελευταία 7 χρόνια. Είμαι εποπ λοχίας επίσης. Σκέφτομαι να παω μετάθεση στο 32 ΤΥΠ στους πεζοναύτες αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρος και θέλω να μάθω κάποιες πληροφορίες. Μπορεί κάποιος να με Βοηθήσει σας παρακαλώ ;
Να μου δώσει κάποιες παραπάνω πληροφορίες σε σχέση με εκπαίδευση, υπηρεσίες, ασκήσεις κτλπ;
Ευχαριστώ
πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

Μπορεί κάποιος Να μου τι ακριβως κάνει το 32 ΤΥΠ στα ΠΕΝ των ειδικών δυνάμεων?
296

Δημοσίευση από 296 »

Θα σου πω αν και μπορει να εχουν αλλαξει τα πραγματα. Ημουν στην πρωτη σειρα που πηγε στο 32ΤΥΠ (296) στο Λοχο υλικου πολεμου που ημασταν μη πεζοναυτες. Εγώ ειχα παρουσιαστει λαμια και πηρα μεταθεση εκει. Τα πραγματα ηταν ζορικα στα πεν με πολυ τρεξιμο, καψωνι, φωνες και σπασιο νευρων. Η εκπαιδευση γινοταν στο στρατοπεδο και το ποσο ζωρικη ηταν σε καθε σειρα επαιζε αναλογα με τις εντολες του ταξιαρχου και το ποιοι ηταν Εκπαιδευτες. Κατα τα αλλα προβλεπονταν αρκετες ασκησεις που τις περισσοτερες φορες δεν γινοτανε λογω λιγων στρατιωτων. Κανενας νεοτερος
dimitrisx_larissa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από dimitrisx_larissa »

Παιδια μπηκε τωρα τελευταια κανενας στο 32τυπ στο βολο; Να μας πει τι συνθηκες επικρατουν εκει;
ΛΕΝΟ

Δημοσίευση από ΛΕΝΟ »

Είναι μία χαρά δεν θα έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα καψόνια, ταλαιπωρίες (πέρα από τα ΠΕΝ Που επιβάλλεται κιόλας) Κτλ. Δυστυχώσ Οι αξιωματικοί έιναι τόσο Αδαείσ... Όσο δεν πάει... Το υπέρτατο του παραλόγου και ανοργανωσιά, τουλάχιστον για το υγειονομικό. Συλλογικότητα μηδέν...

Δεν τους ξεχνώ όμως και κάποια στελέχη όταν θα έρθει ο κατάλληλος χρόνος θα κλαίνε με κατράμι δάκρυ...

los

Δημοσίευση από los »

Μαγκες σε 4 βδομαδες παω στο 32 τυπ στο βολο ξερει κανεις κατι νεοτερο απο οσα αναγραφονται παραπανο... Τα πεν τα περνας στον βολο η στην αυλωνα ; Και τι αλλο νεοτερο παιζει εκει πανο;
Αλεξ

Δημοσίευση από Αλεξ »

Ξέρει κανείς τί παίζει με το υγειονομικό στο 32ΤΥΠ; Εύκολα-δύσκολα;

NIKOS

Δημοσίευση από NIKOS »

Παιδια καλησπερα θελω να ρωτησω αν γνωριζει καποιος αν καποιος υπηρετησει στο 32 τυπ παιρνει μορια για σωματα ασφαλειασ?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από D.Y.K »

NIKOS έγραψε:Παιδια καλησπερα θελω να ρωτησω αν γνωριζει καποιος αν καποιος υπηρετησει στο 32 τυπ παιρνει μορια για σωματα ασφαλειας;

Μόνο ως Πεζοναύτης ναι.

νικος

Δημοσίευση από νικος »

Εφοσον η εκάστοτε προκήρυξη συγκαταλεγει και τους πεζοναυτες ως ειδικες δυναμεις δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα ετσι; Ζητησα Πιστοποιητικο απο την στρατολογικη υπηρεσεια και αναφερει οτι απολυθηκα απο το τυπ με α) ειδικοτητα οδηγος

β) πεζοναυτης

πιστευεις αδερφε οτι θα εχω προβλημα και δεν θα παρω τα μορια;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Τα μόρια στις προκηρύξεις εφόσον υπηρέτησες ως Πεζοναύτης τα λαμβάνεις κανονικότατα.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

νικος έγραψε:Εφοσον η εκάστοτε προκήρυξη συγκαταλεγει και τους πεζοναυτες ως ειδικες δυναμεις δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα ετσι; Ζητησα Πιστοποιητικο απο την στρατολογικη υπηρεσεια και αναφερει οτι απολυθηκα απο το τυπ με α) ειδικοτητα οδηγος

β) πεζοναυτης

πιστευεις αδερφε οτι θα εχω προβλημα και δεν θα παρω τα μορια;

Η εκάστοτε ποια ; Προκήρυξη ; Εικόνα Πιο πιθανό είναι να πιάσεις το τζόκερ πάρα να βγει προκήρυξη για να χρησιμοποιήσεις τα μόρια.

nikos

Δημοσίευση από nikos »

Φιλε καλημερα. Σιγουρα θα βγει μετα τις εκλογες καποια προκυρηξη. Υπαρχουν τρομερες ελληψεις στα σωματα ασφαλειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας παρακαλώ πολύ. Εδώ δεν αναλύουμε το αν θα βγουν προκηρύξεις για τα σώματα ασφαλείας το προσεχές μέλλον. Γι'αυτά υπάρχουν αντίστοιχα θέματα. Η ουσία είναι ότι παίρνεις τα μόρια από τις Ειδικές Δυνάμεις ναι και τέλος.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες