ΕΕΦΟΠ - Ειδικός Έφεδρος Οπλίτης
Για οβα για κανενα λογο δν μονιμοποιουντε... Οσο για τους εφοοπ εξω θ μενουν απο οτι ξερω. Αλλα με παρα πολυ χαμιλω μισθο
Αυτος ο θεσμος τελικα εχει ξεκινησει ρε παιδια; Τι παιζει με τους εεφοπ αν θελει καποιος να καταταγει?
kostash έγραψε:Αυτος ο θεσμος τελικα εχει ξεκινησει ρε παιδια; Τι παιζει με τους εεφοπ αν θελει καποιος να καταταγει;
Μάλλον περισσότερο ώς μία τρύπα στο νερό θα μπορούσε να θεωρηθεί αυτός ο θεσμός χωρίς κάν να έχει τεθεί σε λειτουργία.
Δεν τίθεται θέμα πρός το παρών (και μάλλον ούτε πρός το μέλλον) να ισχύσει αυτός ο θεσμός φίλε μου.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Εαν καποιος ηταν εφεδρος δεκανεας στη θητεια του, θα εχει το βαθμο αμα γινει Ε. ΕΦ. ΟΠ?
LoneWolf_24 έγραψε:Εαν καποιος ηταν εφεδρος δεκανεας στη θητεια του, θα εχει το βαθμο αμα γινει Ε. ΕΦ. ΟΠ;
Ο θεσμός αυτός δεν υλοποιήθηκε ποτέ, ούτε και βγήκε ποτέ στον "αέρα" προκήρυξη για να μπορέσουμε να δώσουμε μια απάντηση στο ερώτημά σου φίλε μου.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Νομίζω το θέμα ΕΦΟΠ πρέπει Να κλειδώσει, δεν έχει καμία θεσμική υπόσταση.
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Πώς θα πάρουν τους ΕΕΦΟΠ αφού τόσα χρόνια έχουν τους ΕΟΟΟΟΠ (-στην υγειά μας βρε παιδιά) που μαζί τα φάγανε-τρώνε;
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 8
Εχει κλεισει το θεμα; Τι εγινε τελικα, ακυρωθηκαν οι προσληψεις;
Δεν υπάρχει κάποιο θέμα για ΕΕΦΟΠ έτσι κ αλλιώς. Είχε πάρει κάποιους πριν αρκετό καιρό, αλλά κάτι νεότερο ή εν εξέλιξη δεν υπάρχει.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Συγνωμη δυκ, για τους 1000 οβα αναφερομαι. Ειχαν παρει ΕΕΦΟΠ; Ποτε εγινε αυτο;
Στους ΟΒΑ αναφερόμουν και εγώ, απλώς παρέλειψα να το αναφέρω 

- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Τωρα με την συμφωνια που εγινε, υπαρχουν περιθωρια καποιας προκηρυξης; τουλαχιστον για οπου υπαρχουν αναγκες σε συνδοιασμο με την μονιμοποιηση της τελευταιας σειρας που θα γινουν λοχιες.
dimitris mak έγραψε:Τωρα με την συμφωνια που εγινε, υπαρχουν περιθωρια καποιας προκηρυξης;

Μη γελάς βρε ΔΥΚ, ο τύπος τόσα χρόνια πολεμάει να βγει μια προκήρυξη για να μπει κάπου, τα μνημόνια ούτε που τα διαβάζει, απλά ξέρει πως μας δίνουν λεφτά και περιμένει προκηρύξεις, τα μέτρα που τρώμε δεν τα βλέπει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες