503 ΤΠ - Ορεστιάδα
503 ΤΠ - Ορεστιάδα
336 σειρά περασα τους ποιο πολυ ωραια στο 503τπ το προτο πράγμα που εκανα οταν έφτασα το βραδυ 19 Φεβρουάριου και ωρα 12:30 πμ την νύχτα με πολυ κρυο το ολο κλήμα οταν φτάσαμε με τα παιδια που ξεκινήσαμε απο το Μεσολόγγιας βάλανε σε ενα σταγιερ και δεν μηλουσε κανεις ετσι εκανα το προτο βήμα για να σπασω τον πάγο ανάμεσα σε ολους μας φτάσαμε στο στρατοπαιδο μας πήγαν στα μαγειρεία για να γράψουμε την συνέντευξη και μας ρώτησαν αν εχουμε φάει και αν ξερουμε που ειναι η Τουρκία ολοι δείξαμε σε διαφορετικές μεριές και με ενα μικρο γέλιο ο αρχ/λοχίας ******** μας εβγαλε εξω και μας έδειξε το τζαμί και την Τουρκία μετα μας παρέλαβαν η πάλι και μας βάλανε για υπνο τα καλυτερα παιδια 334-335 σας ευχαριστούμε για όλα και τα στελέχη και τον διοικητή Κ*********...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
503 ΤΠ - Ορεστιάδα
Το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι το ταξίδι Μεσολόγγι-Έβρος. Το έχω κάνει κι εγώ με την 331 και ξέρω!
503 ΤΠ - Ορεστιάδα
Είμαι αρχαίος και θα μπορούσα να είμαι πατέρας σας ή και παππούς σας. Ήμουν ΔΕΑ στο 503 από τον Δεκέμβριο του 77 έως τον Νοέμβριο του 79. Φανταστική μονάδα.
Όλοι από τα γύρω τάγματα ήθελαν να έρθουν στο 503. Από αυτά πού διαβάζω συμπεραίνω με μεγάλη μου χαρά ότι συνεχίζεται η παράδοση της καλής μοναδος. Η έδρα ο ΛΥΤ και ο ΛΔ ήταν στην Καβυλη. Ο 2ος και ο 3ος στην Βυσσα και ο 1ος προκαλυψη τα φυλάκια 4' 5' 6' 7' και 8.
Ωραία χρόνια!
Όλοι από τα γύρω τάγματα ήθελαν να έρθουν στο 503. Από αυτά πού διαβάζω συμπεραίνω με μεγάλη μου χαρά ότι συνεχίζεται η παράδοση της καλής μοναδος. Η έδρα ο ΛΥΤ και ο ΛΔ ήταν στην Καβυλη. Ο 2ος και ο 3ος στην Βυσσα και ο 1ος προκαλυψη τα φυλάκια 4' 5' 6' 7' και 8.
Ωραία χρόνια!
503 ΤΠ - Ορεστιάδα
Λοιπόν δε ξερω πως ήταν παλιά αλλα τωρα το 2016-17 είναι η χειρότερη μονάδα Δεν έχει οργάνωση τπτ τα κρεβάτια όλα βρόμικα, οι τουαλέτες(Αφήστε το καλυτερα) μόνο μερικά στελεχοι είναι καλοί.. Από υπιρεσιες ολη την ωρα εμπλοκή Δεν έχει φαντάρους του... αν πάει κάποιος εκεί για θητεία ειλικρινά καλό κουράγιο πάλι καλά είναι μεταιθεσημη μονάδα.. μακριά από το 503 τ/ο μακριά
503 ΤΠ - Ορεστιάδα
Πως είναι το 503τπ στην καβυλη ξέρεις κανείς γτ εκεί πηγαίνω απο βδομάδα
503 ΤΠ - Ορεστιάδα
υπηρετησα στο 503 το 2002 στο φυλακιο αγιας παρασκευης ως οδηγος. καθε μερα τρελα χιλιομετρα απο το πρωι για τα στελεχη το μεσημερι τα ονια απο το 5 ως το 8 . το απογευμα εξοδουχους κτλ και το βραδυ λαθρομεταναστες. τοτε τους πιαναμε εμεις. ελαχιστος υπνος αλλα αν μπορουσα μα γυρισω πισω στον χρονο θα ξαναπηγαινα. ειδα πραγματα που λιγοι φανταροι ειδαν.277 κανεις?
503 ΤΠ - Ορεστιάδα
Ρε Δημητρης 345 εισαι ο Γκου... Η ο Μακ... ; Μια χαρα ηταν, τα πιο κομπλε παιδια και τα πιο πολλα στελεχη καλα ηταν, τωρα για το θεμα υπηρεσιων και οργανωσης λογικο ειναι να μην υπαρχει κοσμος και οργανωση...
503 ΤΠ - Ορεστιάδα
Ρε Δημητρης 345 εισαι ο Γκο... Η ο Μα... ;
Μια χαρα ηταν ρε οι πιο καλοι φανταροι, καλα αλλαζει αυτο, αλλα και καλα στελεχη, τα περισσοτερα, τωρα για οργανωση και κοσμο λογικο ειναι...
Μια χαρα ηταν ρε οι πιο καλοι φανταροι, καλα αλλαζει αυτο, αλλα και καλα στελεχη, τα περισσοτερα, τωρα για οργανωση και κοσμο λογικο ειναι...
503 ΤΠ - Ορεστιάδα
Έπρεπε να ήσασταν 2000-2001 στην πράσινη πόρτα ή στο3 ή στο 4 ή στο κωσταλέξι της "αγίας" να πάρετε μια ιδέα στρατού. Με δεκαοχτάμηνο θητεία όχι τώρα παιδική χαρά.
503 ΤΠ - Ορεστιάδα
143 σειρα επιλοχίας του 5... Σου λεει κάτι?
503 ΤΠ - Ορεστιάδα
Τα στελεχη πολυ καλα. Φαγαμε τρελη εμπλοκή το καλοκαιρι με 5 άτομα φαντάρους. Τώρα η μονάδα φτιάχνει με τον καινούργιο διοικητή.
503 ΤΠ - Ορεστιάδα
Γεια σε όλους,167 Σειρά. Ήμουν εκεί όταν ακόμα ήταν 16 ΛΑΤ.
1984. Πολύ κουνούπι, πολύ ζέστη το καλοκαίρι και πού κρύο το χειμώνα.
Στην Καβύλη πηγαίναμε από τα χωράφια.
Όλοι κι όλοι ένας λόχος. Πολύ καλά.
Κανένας άλλος που να ήταν εκεί εκείνη την εποχή.
1984. Πολύ κουνούπι, πολύ ζέστη το καλοκαίρι και πού κρύο το χειμώνα.
Στην Καβύλη πηγαίναμε από τα χωράφια.
Όλοι κι όλοι ένας λόχος. Πολύ καλά.
Κανένας άλλος που να ήταν εκεί εκείνη την εποχή.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες