Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ (2006 και 2007)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Rea21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Rea21 »

καλα μονο εγω δεν μπορω να το δω αυτο; στο army;
Badgirl
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Badgirl »

Εικόναhttp://www.army.gr/dimosieuseis/hmerisios/imerisiosfiles/20080724/20.jpg

για αυτους που δν το βλεπουν... !!!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Η προκύρηξη αεροπορίας θα βγει οκτωμβριο νοεμβριο... και του στρατου σεπτεμβριο... μην ρωτατε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια...

Anonymous

Λοιπόν έχουν δίκιο τα παιδιά! Μάλλον Σεπτ. θα βγει η προκήρυξη! Είμαι στα Τρίκαλα και έδωσα αθλήματα για τη ΣΜΥ εκεί ρώτησα Αξιωματικούς αν γνωρίζουν κάτι σχετικά με την προκήρυξη και μου είπαν τα εξής:

"η προκήρυξη είναι θέμα υπογραφών και έκδοσης βιβλίων! Θα βγει σίγουρα και είναι πιθανό από τώρα που μιλάμε μέχρι αρχή Σεπτεμβρίου. Ακόμη φτάνεις ως Επιλοχίας. Μισθός 1200-1800 ευρώ ανάλογα την παραμεθώριο!"

Ρώτησα και για το ύψος όσοι ενδιαφέρονται και μου είπαν

"χαρίζουν πόντους. Δεν σε κόβουν!!!"

Αυτά!! Ελπίζω να βοήθησα λίγο! Α!! Αυτό αφορά την προκήρυξη για το Σ. Ξ. για τα υπόλοιπα σώματα δεν ρώτησα!!Sorry... :-(

Rea21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Rea21 »

καλημερα... συγνωμη αλλα και παλι δεν το βρισκω αυτο στο army... εμενα μου βγαζει το ημερολογιο και πρεπει να γραψω εγω ημερομηνια... Lin ειναι σιγουρο για σεπτεμβριο;
LIN@

Δημοσίευση από LIN@ »

Rea mou pigaine dipla sto imerlogio pou leei leksi kleidi kai pliktrologise "ep.op" apo kato akrivos tha sou vgalei apotelesmata tis anazitisis apo oles tis efimerides!!!Alla kai pali opos eipa xthes to grafoun oi efimerides oxi to GES!!!Etsi mou eipan oi Stratiotikoi simera!!!Tha vgei apo simera pou milame mexri arxes Septebriou!!!Tora tha perimenoume..Eutixos den kovoun kai sto ipsos!!! Εικόνα

sossy pou grafo sta greeklish alla kati epathe to pc!!! Εικόνα

Badgirl
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Badgirl »

http://www.army.gr/dimosieuseis/hmerisios/imerisiosfiles/20080724/20.jpg

η συγκεκριμενη σελιδα δεν ειναι ουτε ιος ουτε τιποτα! ειναι η σελιδα που σε βγαζει κατευθειαν στην εφημεριδα που λεει ποτε θα βγει η προκηρυξη!
απλα ενα copy paste στον explorer σου κανεις!!!
NickTheGreek
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από NickTheGreek »

LIN@ έγραψε:ρώτησα Αξιωματικούς αν γνωρίζουν κάτι σχετικά με την προκήρυξη και μου είπαν τα εξής:

"φτάνεις ως Επιλοχίας"

Συγνώμη αλλά ***** σου είπαν. Μέχρι Αρχιλοχίας φτάνεις και τιμητικά βγαίνεις στην σύνταξη με τον βαθμό του Ανθστή. Όσο για τα χρήματα μπορείς να φτάσεις ψηλά ΑΝ είσαι πρόθυμος να πάς και σε ειρηνευτικές αποστολές Εικόνα .
Anonymous

NickTheGreek έγραψε:
LIN@ έγραψε: ρώτησα Αξιωματικούς αν γνωρίζουν κάτι σχετικά με την προκήρυξη και μου είπαν τα εξής:

"φτάνεις ως Επιλοχίας"

Συγνώμη αλλά ***** σου είπαν. Μέχρι Αρχιλοχίας φτάνεις και τιμητικά βγαίνεις στην σύνταξη με τον βαθμό του Ανθστή. Όσο για τα χρήματα μπορείς να φτάσεις ψηλά ΑΝ είσαι πρόθυμος να πάς και σε ειρηνευτικές αποστολές Εικόνα .
Αλήθεια; δηλαδή τζάμπα χάρηκα; ΕικόναΝαι αλλά αν μαζί με τις καινούριες ειδικότητες άλλαξαν και την ιεραρχία; ΕικόναΕπίσης μου είπαν ότι αναλόγως με το αν είσαι καλός στηνεκπαίδευση βγαίνεις και λοχίας όχι δεκανέας!!! Αλλά καλύτερα να μπεις σε σχολή. Αν σ αρέσει ο στρατός πολύ μπορείς να δηλώσεις ΕΠ. ΟΠ. για τις γυναίκες είναι πολύ καλά ειδικά όσες έχουν μέσο!!! Αυτά μου είπαν!!!

NickTheGreek
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από NickTheGreek »

Αλήθεια; δηλαδή τζάμπα χάρηκα; ΕικόναΝαι αλλά αν μαζί με τις καινούριες ειδικότητες άλλαξαν και την ιεραρχία; ΕικόναΕπίσης μου είπαν ότι αναλόγως με το αν είσαι καλός στηνεκπαίδευση βγαίνεις και λοχίας όχι δεκανέας!!! Αλλά καλύτερα να μπεις σε σχολή. Αν σ αρέσει ο στρατός πολύ μπορείς να δηλώσεις ΕΠ. ΟΠ. για τις γυναίκες είναι πολύ καλά ειδικά όσες έχουν μέσο!!! Αυτά μου είπαν!!!

Ο θεσμός των ΕΠ. ΟΠ λέει ότι φτάνεις τιμητικά ώς Ανθστής. Αυτό ίσχυε και ισχύει για την 1η ,2η,3η και τις επόμενες σειρές. Αυτό με την εκπαίδευση συμβαίνει στους στρατεύσιμους και συγκεκριμένα στα ΛΥΒ (Λόχος Υποψήφιων Βαθμοφόρων). Σε κάθε στρατεύσιμο όταν έρχεται το χαρτί να παρουσιαστεί έχει συνήθως μία ένδειξη έκ των δύο ΛΥΒ ή ΥΕΑ (Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός). Άν δεν πάς στο δεύτερο (πολλοί δεν πάνε λόγω πρόσθετης 5μηνης θητείας) περνάς ΛΥΒ. Άν είσαι καλός στην εκπαίδευση βγαίνεις λοχίας αλλιώς μπαζοδέκανο Εικόνα (όπως λέγε ειρωνικά). Επίσης με τον θεσμό των ΕΠΥ (Εθελοντής Πενταετούς Υποχρέωσης) μπορούσες να βγείς λοχίας αλλά εγώ π. χ. έχω φίλους σμηνίες στην αεροπορία (Σμηνίας=Λοχίας) που είναι στον βαθμό αυτό πολλά χρόνια. Με λίγα λόγια οι αξιωματικοί που λές έχουν μπερδέψει τις π@#ες με τις βούρτσες και το μόνο που ισχύει απ'αυτά που λένε είναι ότι οι γυναίκες περνάνε μέλι σε σχέση με τους άντρες.
Anonymous

Thanks NickTheGreek για τις πληροφορίες!!! Όντως, αν έιναι έτσι όπως τα λες τα έχουν μπερδέψει και τα έχουν κάνει... !!! Αλλά και σεις οι άντρες τι τραβάτε οι καημένοι...Εικόνα
Anonymous

1Γεια σας παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω και αν εχει καποιος την διαθεση ας μου απαντησει εδω παιζεται το μελλον μου... ειμαι 17 και κλινω τον Νοεμβριο τα 18 εχω τελιωσει το σχολειο φετος με μονο αριθμο στις πανελληνιες... εχω ασχοληθει 8 χρονια με την παλη (δεν ξερω αν παιζει ρολο)παντος σε φυσικη κατασταση ειμαι οκ... δεν μπορω να πω οτι με τρελενει ο στρατος για το λογο οτι δεν εχω ασχοληθει ποτε με αυτον ειμαι ασχετος στο χορο αυτο και το αστειο ειναι οτι δεν εχω και κανεναν γνωστο στο χορο αυτον να με συμβουλεψει, αν μπορει να μου πει καποιος περιεληπτικα οσο αναφορα για ΕΠΟΠ και πια ειναι τα βηματα που πρεπει να κανω... ευχαριστω!
Anonymous

Η προκυριξη ειναι σιγουρο οτι θα βγει τον Σεπ. Το θεμα ειναι αν ο θεσμος των ΕΠΟΠ θα αλλαξει η θα γινουν αλλαγες. Γνωριζει κανεις κατι;
LIN@

Δημοσίευση από LIN@ »

το μόνο που γνωρίζω είναι μερικές αλλαγές που έκαναν φέτος και αναφέρομαι στις επιπρόσθετες ειδικότητες!!! Όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια δεν έχει αλλάξει κάτι... Εικόνα
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από kallitexnis »

Απ'ότι άκουσα ο θεσμός των ΕΠΟΠ θα αλλάξει και θα γίνει σαν τους ΟΒΑ. Αλλά απ'του χρόνου.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης